Προς το περιεχόμενο

Google Contacts to Mac Mail Sync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω βάλει το google mail μου σε ένα ενα Retina Macbook Pro 15 και προσπαθώ να συγχρονισω τις google επαφές μου καθώς δε μου βγάζει τις επαφές οταν γράφω Εmail.

Εχω δοκιμάσει τα πάντα...έχω πάει στην εφαρμογή των επαφών και έχω κλικάρει "Sync with google mail" έχω επίσης φτιάξει καινούργιο λογαριασμό "Exchange" "Google Contacts" και τελικά τπτ.

Σημειωτέον το σύννεφο του μήλου είναι απενεργοποιημένο καθώς ξέρω πως μαζί δε μπορούν να συγχρονιστούν.

Υπάρχει λύση;

Μετα τιμής,

Astraleme

Δημοσ.

Πήγαινε /Applications/Contacts > Preferences > Accounts > On my Mac, τικάρισε το box Synchronize with Google, ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη και πρέπει να είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Τικαρισμένο είναι αλλά και πάλι τπτ. Η μόνη επαφή που δείχνει είναι το δικό μου mail και στην εφαρμογή mail πάλι δε βγάζει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη, λάθος μου έτσι συντονίζονται τα Contacts του Apple mail προς το Gmail. Απ' ότι βλέπω το μόνο που μπορείς να κάνει κανείς είναι export των επαφών του GMail στα Apple Contacts σε vCard format.

Πάντως ρίξε και ματιά εδώ, πρόκειται για ένα site εξειδικευμένο σε θέματα Mail, ίσως βρεις λύση για συγχρονισμό.

Επεξ/σία από ozelot
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...