Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πετύχει κάτι διαμάντια σε αυτόν το σταθμό... Σημείωση για όσους δεν ξέρουν, ο συγκεκριμένος σταθμός παίζει Έθνικ μουσική συνέχεια!!!

Το θέμα είναι, πως μπορώ να βρω τους τίτλους τραγουδιών των οποιών δεν αναγνωρίζω καλά καλά τη γλώσσα;

Έχω φάει κόλλημα τώρα τελευταία με ένα (κατά πάσα πιθανότητα) φιλανδικό, ένα κρεόλ και ένα αραβικό (το οποίο ονομάζεται κάπως σαν "Zahir al zahid"... ναι, τέλως πάντων) τραγοούδι.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για αυτά τα κομμάτια;;;

Thanks

Arkassa

Δημοσ.

Είναι πράγματι καταπληκτικός σταθμός! Από τους καλλίτερους της Θεσσαλονίκης.

Κι εγώ ακριβώς αυτό το πρόβλημα είχα όμως όποτε άκουγα!

Δεν μπορούσα να βρω τίτλους!!!

:(

Όσο γι αυτα που ψάχνεις, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω :(

Δημοσ.

:-(

Είδα και εγώ "reply" από Cristina και νόμιζα ότι τα πιάσαμε τα λεφτά μας... αλλά... τζίφος!

πάντως Cristina και λοιποί που σας αρέσει το στυλ του Γαία Ράδιο, ακούστε το "I Muvrini - Corsica.mp3".

Περιμένω εντυπώσεις για το συγκεκριμένο τραγούδι, αλλά κυρίως τίτλους από το playlist του Γαία... PLEASE!!!!

Δημοσ.

Sorry βρε Arkassa... :(

Πανέμορφο το Corsica...

Οι I Muvrini έχουν ένα τραγούδι και με τους Πυξ Λαξ.

"Κάνε κάτι και για σένα"

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι με το ίδιο θέμα...

Μήπως τώρα (μετά από 3 μήνες) είναι κανείς που ξέρει κανένα τίτλο από αυτά τα ethnic του Γαία;

Παιδιά, έχω φύγει από τα βόρεια και όσον αφορά σε αυτό το σταθμό είχα πάθει εξάρτηση και "μου λείπει πολύ" (κατί σαν την sony WEGA ένα πράγμα).

Μα καλά δεν υπάρχει κανείς στο Insomnia που η αδελφή του να είναι κολλητή φίλη του ξαδέλφου του θείου της μητέρας του μπατζανάκη του καφετζή των παιδιών που δουλεύουν εκεί; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Δημοσ.

Oson afora ton Gaia radio tha simfwnisw oti einai mesa stous 2-3 kaliterous stathmous stin Ellada.

O epeixirimatias pou exei to stathmo exei kai ton 88miso (o 1 apo tous 3 kaliterous stathmous stin Ellada) kai auto den einai simptwsi giati ta paidia pou katartisan tin playlist tou Gaia fm itan palioi mousikoi paragwgoi tou 88miso.

H diskolia sto na vroume playlist einai giaiti auti ti stigmi paizei ta tragoudia mono to pc. Opws gnwrizoume to pc den xerei na apanta se erwtiseis para mono na paizei mousiki.

Tha mou peite kai tote se ti exipiretei na exei o epeixirimatias kai deuteri sixnotita sta fm?

Auto einai to apotelesma tou xaous pou epikratei sti xwra mas oson afora tis adeies gia tis radiofwnikes sixnotites. Auti ti stigmi oso gnwrizw, kaneis stin Ellada den exei adeia episima. To idio isxiei kai gia tin T.V.

Auto den einai tuxaio. Yparxei ena tromero alisverisei metaxi kivernisis kai epixeirimatiwn kathws kai mia fagwmara metaxi olwn oswn emplekontai kai epeidi epipleon o topos vadizei pros ekloges den eksipeiretei tin kivernisei na kleisei to thema giati tha anoixoun nea metwpa.

Sinepws einai kalo na exw 2 sixnotites stin katoxi mou giati otan ta pragmata odigithoun kapote pros mia katalixi, den tha mou paroun tin adeia kai apo tous dio stathmous. Ti stin euxi, kapoion tha mou afisoun. I ton 88miso i to Gaia radio stous 89,4.

Auta.

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ "ΓΑΙΑ",ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...