KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εχω μια απορια καπως ηλιθια δεν ξερω γιατι. Τι ειναι ποιο σωστο? Εκανα μια καθαρη εγκατασταση των 7 σε ενα λαπτοπ hp. Ειναι αναγκαιο να κατεβασω ολους τους drivers απτο site της εταιρειας η να αφησω το windows update να τα κανει ολα? Για παραδειγμα το windows update δεν μου ειχε επιλογη να εγκαταστησω το wifi και επρεπε να μπω στο site τη εταιρειας και να το κατεβασω απο εκει. Σας μπερδεψα λιγακι ε?
Federacion Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το καλύτερο είναι να ψάξεις μόνος σου τους αναγκαίους οδηγούς για το μηχάνημα και το λειτουργικό σου. Κοινώς ψάξε τη τελευταία ενημέρωση για όλα στο site της HP Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Οποτε με λιγα λογια να μην αφηνω να γινει εγκατασταση drivers μεσω του windows update ετσι? Να κανω εγκατασταση μονο τις ενημερωσεις και ολα τα αλλα χειροκινητα. 1
Federacion Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αν το κανείς μια και καλή χειροκίνητα δεν υπάρχει λόγος να μην αφήσεις το windows update ανοιχτό. Αν βρει από εκεί και μετά ενημέρωση θα σε ρωτήσει αν θέλεις να την εγκαταστήσεις. Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App Ερώτηση. Γιατί δεν δοκιμάζεις τα 8αρια; έχω διαπιστώσει ότι ακόμη και σε παλαιότερα μηχανήματα λειτουργούν καλύτερα από τα 7 και δίνουν την αίσθηση του ελαφρύτερου λειτουργικού. Στο λέω τώρα πριν φορτώσεις το laptop. Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν βολευει την κοπελα αν βαλω 8. Ουτως η αλλως 7 ειχε προεγκατεστημενα μαζι με κλειδι οποτε κανενας λογος για 8 πιστευω. Ολα χειροκινητα λοιπον.
GiannisWalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Κατέβασε τους εσύ αν τυχόν δεν τους βρει απο μόνο του γιατί συνήθως τα βρίσκει μόνο του 1
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ο Καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να εχουμε μειωμένες πιθανότητες / ασυμβατότητες για προβλήματα απο θέμα drivers ειναι απο το site του κατασκευαστή
Jannis64 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίταξε από τη διαχείριση συσκευών ποια συσκευή χρειάζεται Drivers και μετά κάνε αυτό που σου προτείνει ο SPANK, δηλ μέσα από το επίσημο site της HP βρες και εγκατέστησε τους οδηγούς που λείπουν και όχι απαραίτητα όλους όσους προσφέρονται για το μοντέλο σου. Επίσης στις εταιρείες που προσφέρουν πρόγραμμα για Update λογισμικού, για παράδειγμα η Sony έχει το VAIO Update και, αν δεν κάνω λάθος, η HP έχει το HP Support Assistant, μπορείς μέσω αυτού του προγράμματος να κάνεις τις ενημερώσεις που χρειάζεται το Laptop σου.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιταξτε εννοειται οτι δεν χρησιμοποιουμε τριτα προγραμματα για driver update και τετοια. Και εννοειται παντα απτον κατασκευαστη. Να ρωτησω κατι αλλο. Για παραδειγμα στα 7 τον ηχο τον αναγνωρισε χωρις να βαλω καποιον driver. Εγω θα πρεπει να τον ξανακατεβασω απο το site οπως και να εχει και να τον εγκαταστησω? Πχ chipset και τετοια? Η να εγκαταστησω μονο αυτα που εχουν το κιτρινο θαυμαστικο?
ynns Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αν έχεις κίτρινο θαυμαστικό οπωσδήποτε πρέπει να κατεβάσεις driver απ'όπου μπορέσεις να τον βρεις. Στις συσκευές που τα Windows εγκατέστησαν δικό τους driver αλλά υπάρχει διαφορετικός στην σελίδα του κατασκευαστή, η επιλογή επαφίεται σε σένα. Αναρωτήσου τα εξής: Δουλεύει η συκευή όπως θέλω? (=δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα) Υπάρχει κάποια λειτουργικότητα που λείπει? (πχ ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου που μπορεί να έχουν τα drivers του κατασκυαστή) Είναι το driver πιστοποιημένο για Windows ώστε να μην κρασάρει κάθε τρεις και λίγο? Εχοντας πει όλα αυτά, αν έχεις να συντηρείς όσα PC έχω εγώ στο σπίτι, θα δεις ότι τα update utilities των κατασκευαστών (π.χ. Lenovo system update κ.λπ.) είναι πολύ βολικά. Εναλλακτικά μπορείς να στήσεις το PC μια φορά όπως σε ικανοποιεί και με΄τα να το 'ξεχάσεις'. 1
Jannis64 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτησω κατι αλλο. Για παραδειγμα στα 7 τον ηχο τον αναγνωρισε χωρις να βαλω καποιον driver. Εγω θα πρεπει να τον ξανακατεβασω απο το site οπως και να εχει και να τον εγκαταστησω? Πχ chipset και τετοια? Η να εγκαταστησω μονο αυτα που εχουν το κιτρινο θαυμαστικο? Νομίζω σου το έχω απαντήσει παραπάνω κι εκτός από αυτό, σου τα έχει πει καλά και ο ynns στο προηγούμενο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα