Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό και οι ερωτήσεις στο τέλος.

Ποσό που διαθέτω : 900

Χρήση υπολογιστή : Γενική και gaming

Καιρός είναι να πάρω μια οθονούλα έχω βάλει στο μάτι αυτή : http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/LG-22EA53VQ-P-LED-Monitor-21-5-22EA53VQ-P.htm

Απο τα υπόλοιπα έχω.

Τα πάντα απο πλαίσιο κ στήσιμο ο λόγος είναι προσωπικός :)

Δε θέλω λειτουργικό άλλωστε δε θα βάλω σκληρό.

Στο pc θα κρατήσω σκληρό δίσκο, τροφοδοτικο, κουτί, και θα αλλάξω μητρικη,επεξεργαστη, καρτα γραφικων, ραμ, +ssd.

Μια σύνθεση που έχω φτιάξει εγώ ειναι αυτη που δίνω στην εικόνα. Δείτε και είμαι ανοιχτός στις προτάσεις. Για τη μητρική δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. : Ισως να αργήσω να απαντήσω γιατι δουλεύω σε λίγο

post-123851-0-90296400-1377957727_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό και οι ερωτήσεις στο τέλος.

Ποσό που διαθέτω : 900

Χρήση υπολογιστή : Γενική και gaming

Καιρός είναι να πάρω μια οθονούλα έχω βάλει στο μάτι αυτή : http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/LG-22EA53VQ-P-LED-Monitor-21-5-22EA53VQ-P.htm

Απο τα υπόλοιπα έχω.

Τα πάντα απο πλαίσιο κ στήσιμο ο λόγος είναι προσωπικός :)

Δε θέλω λειτουργικό άλλωστε δε θα βάλω σκληρό.

Στο pc θα κρατήσω σκληρό δίσκο, τροφοδοτικο, κουτί, και θα αλλάξω μητρικη,επεξεργαστη, καρτα γραφικων, ραμ, +ssd.

Μια σύνθεση που έχω φτιάξει εγώ ειναι αυτη που δίνω στην εικόνα. Δείτε και είμαι ανοιχτός στις προτάσεις. Για τη μητρική δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

Υ.Γ. : Ισως να αργήσω να απαντήσω γιατι δουλεύω σε λίγο

attachicon.gifUntitled.png

αν τα παρεισ απο skroutz γλητωνεις τουλαχιστον 100 ευρο :)

επισεις ο επεξεργαστης αυτος ειναι για o/c και η μιτρκικη δν ειναι αρα αν δν σε νοιαζει to o/c βαλε το 4670..

αντι για 660τι βαλε την 760 κατα την γνωμη μου ή αν σε περνει 770 <3

Δημοσ.

αν τα παρεισ απο skroutz γλητωνεις τουλαχιστον 100 ευρο :)

επισεις ο επεξεργαστης αυτος ειναι για o/c και η μιτρκικη δν ειναι αρα αν δν σε νοιαζει to o/c βαλε το 4670..

αντι για 660τι βαλε την 760 κατα την γνωμη μου ή αν σε περνει 770 <3

Και στο πλαισιο τα γλιτώνω :)

Με ενδιαφέρει το ο/c για αυτό είπα δε ξέρω καθόλου για τη μητρικη.

η 760 είναι καλύτερη απο την 660τι; με την 770 μας έβαλες φυλακη νομίζω. :P

Πάμε ψηλά εκεί στην οθόνη. Είναι πολλά τα λευτά. :unsure:

Για μητρική αφου λές z87 λέω να πάω εδω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-Z87M-D3H-1150-H87-DDR3-GA-Z87M-D3H.htm

Αν και για μητρικη έχω ενημερωθεί απο πλαίσιο οτι θα έρθουν καινούρια chipset μέσα στη βδομάδα καλύτερα κ φθηνότερα και θα πέσουν γενικά οι τιμες εγω την αναβάθμιση θα τη κανω γύρω στις 20 σεπτεμβρη

• Like 1
Δημοσ.

η 760 είναι καλύτερη απο την 660τι; με την 770 μας έβαλες φυλακη νομίζω. :P

Πάμε ψηλά εκεί στην οθόνη. Είναι πολλά τα λευτά. :unsure:

Για μητρική αφου λές z87 λέω να πάω εδω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-Z87M-D3H-1150-H87-DDR3-GA-Z87M-D3H.htm

Αν και για μητρικη έχω ενημερωθεί απο πλαίσιο οτι θα έρθουν καινούρια chipset μέσα στη βδομάδα καλύτερα κ φθηνότερα και θα πέσουν γενικά οι τιμες εγω την αναβάθμιση θα τη κανω γύρω στις 20 σεπτεμβρη

Λοιπον για οθονη οπως ειπα παραπανω κοιτας http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-23EA63V-LED-Monitor-23-23EA63V-P-AEU.htm

και για καρτα γραφικων βαζεις την καλυτερη και φτηνοτερη απο την παραπανω 760 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-PCI-X-N760-2GD5-OC-2GB.htm

Δημοσ.

Αν μου κόψετε απο εδώ αν μου κόψετε απο εκεί όπως με τη κάρτα οκ βάζω και την οθονη που μου προτείνετε :P

Παρατήρησα ενα πρόβλημα που προκείπτει εμένα οι σκληροι ειναι sata II που έχω κ οι μητρικες οι z87 δεν έχουν θύρες για sata II..!

Δημοσ.

Καταρχας oc θα κανεις στον επεξεργαστη??Το λεω γιατι αν δεν σε ενδιαφερει το oc κοιτας σε φτηνοτερο επεξεργαστη και μητρικη.Αλλιως αν σε ενδιαφερει και θα κανεις θα πρεπει να βαλεις και μια ψυκτρα,εκτως αν εχεις ηδη.

Πες μας και τι κουτι,τροφοδοτικο και σκληρο εχεις.

Δημοσ.

Ωραία αν δε με ενδιαφέρει πάμε στον 4670 σκέτο χώρις k, μητρική ποιά; που να έχει κ sata II

Κουτί δε ξέρω μαρκα πάνε χρόνια που το χω αλλα έχει καλή ψύξη και τα χωράει μέσα. Αν μπορεί κάποιος να καταλάβει ποιο ειναι το περιγράφω, εχει εναν ανεμιστήρα στα αριστερά μεγάλο και το κουμπι για να ανοιξει το pc κ αυτο είναι μεγάλο. Και φωτίζει κ το κουμπι κ ο ανεμιστήρας μπλε led.

Τροφοδοτικο : Nitrox 600W DUAL CHANEL (οπως ακριβώς το λέει η υπογραφή μου)

Σκληρό : seagate st3500613as ata drive

Η καινούρια σύνθεση είναι έτσι : post-123851-0-97610300-1378000792_thumb.png με μητρικη που έβαλα εγώ

Απλά κρατάω μια πισινή για τη μητρική γιατι όπως είπα μου παν απο πλαίσιο οτι θα φέρουν νεο chipset απο βδομάδα.

Δημοσ.

Μια φορά να ξαναγραψεις την λέξη πλαίσιο και θα πιστέψω ότι είσαι υπαλληλακος, χρειάζεσαι και τροφοδότικο να ξέρεις...

η 760 είναι καλύτερη απο την 660τι; με την 770 μας έβαλες φυλακη νομίζω.

Πως ακριβώς θα τα γλυτωσεις από το πλαίσιο;;
Δημοσ.

@spirosd
Το λέει ο moviemaker πως θα τα γλιτώσω. Και δεν είμαι υπαλληλος :P
Οσο για το skroutz τα πράγματα που βάζω μπορείς να τα βρείς και με εγγύηση σε καλή τιμή; Δε ξέρω για αυτό ρωτάω και αν ναι για στείλε κάνα λινκ να δώ αν συμφέρει όντως.

@Moviemaker
Η μητρική που έβαλες εχει sata II; γιατι τώρα που κοίταξα δεν αναφέρει καν στα χαρακτηριστικα αν έχει η όχι.

Δημοσ.

τους σκληρούς με sata 2 μπορείς να τους συνδέσεις πάνω στις θύρες sata 3, δεν έχει πρόβλημα συνδεσημότητας. Οπως αντίστοιχα sata 3 μπορείς να το συνδέσεις σε sata 2 απλά εκεί χάνεις σε ταχύτητα (πιανεις max ταχύτητα sata 2).

Δημοσ.

τους σκληρούς με sata 2 μπορείς να τους συνδέσεις πάνω στις θύρες sata 3, δεν έχει πρόβλημα συνδεσημότητας. Οπως αντίστοιχα sata 3 μπορείς να το συνδέσεις σε sata 2 απλά εκεί χάνεις σε ταχύτητα (πιανεις max ταχύτητα sata 2).

Πες το βρε ανθρωπε τόση ώρα. :-D

Να πχ χωρις oc είναι στα 798 κ στο πλαισιο είναι 887... Τι μπιστολιά τι κανονιά κ με τα δυο πεθαίνεις. Αλλωστε στο πλαίσιο είναι κ πιο εύκολη η εγγύηση, επειδή την έχω πάθει με τρεξίματα εγγύησης σε άλλο μαγαζί και στο πλαίσιο όταν είχα ένα θέμα με μια κάρτα γραφικών όλα ήταν σχετικά εύκολα θα επιμείνω εκεί :)

Υ.Γ : θα μου κατεβάσει καντήλια ο spirosd2008 νομίζω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...