Nihilist Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Με τον χαλασμό που έγινε στη θεσσαλονίκη τις προάλλες, οι κεραυνοί μου καψαν την οθόνη και τώρα πρέπει να πάρω καινούργια. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις ορολογίες περί monitors αλλά θέλω μία οθόνη περίπου στις 24 ίντσες, να μην κολλάνε τα παιχνίδια -ελαφρά παιχνίδια τύπου λολ- , και να έχει καλή ευκρίνεια και χρώματα. Ευχαριστώ πολύ! 1
Foxoulhs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Με τον χαλασμό που έγινε στη θεσσαλονίκη τις προάλλες, οι κεραυνοί μου καψαν την οθόνη και τώρα πρέπει να πάρω καινούργια. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις ορολογίες περί monitors αλλά θέλω μία οθόνη περίπου στις 24 ίντσες, να μην κολλάνε τα παιχνίδια -ελαφρά παιχνίδια τύπου λολ- , και να έχει καλή ευκρίνεια και χρώματα. Ευχαριστώ πολύ! οριστεεε και ips panel http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html?keyphrase=LG+23EA63V
Nihilist Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Η φωτεινότητα είναι καλή; Γνωρίζεις; 1
Foxoulhs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Η φωτεινότητα είναι καλή; Γνωρίζεις; δν την εχω στην κατοχη μου αλα απο αξιολογησεις αλλων χρηστων ακουγεται πως ειναι πολυ καλη γενικα και σε ολα τα review που εχω δει ειναι αψογη..δες και εσυ κανα review
sougiasdj Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Πολυ καλη οθόνη και πολυ λεπτή. Κατι που μ'εχει προβληματίσει είναι οτι σε ορισμένες φάσεις(ασχετες) μπαίνει σε λειτουργία περιορισμένης κατανάλωσης και μειώνεται η φωτεινότητα στο μισό.
Nihilist Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ναι κατάλαβα για ποια οθόνη μιλάμε. Την έχουν και εδώ στα νετ και το χω παρατηρήσει αυτό με την φωτεινότητα. Αλλά οκ ευχαριστώ δεν μου δίνονται και πολλές δυνατότητες σε αυτά τα λεφτά οπότε θα πάω με αυτήν. Ευχαριστώ. 1
Nihilist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169565 Αυτή είναι καλύτερη ή χειρότερη;Επίσης ένας φίλος μου ψάχνει 21+ιντση οθόνη μέχρι 90€.
Millennium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Εξαντλημένη την εμφανίζει αυτήν αλλά είναι και χειρότερη.
venumis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καλη οθόνη και πολυ λεπτή. Κατι που μ'εχει προβληματίσει είναι οτι σε ορισμένες φάσεις(ασχετες) μπαίνει σε λειτουργία περιορισμένης κατανάλωσης και μειώνεται η φωτεινότητα στο μισό. Αν απο τα properties της οθόνης απενεργοποιήσεις το energy saver δεν το κάνει αυτο που αναφέρεις. Πραγματικά πολύ σπαστικό, το απενεργοποιήσα απο την πρώτη μέρα. H οθόνη είναι μια χαρά. Η φωτεινότητά της είναι επαρκέστατη. Ξεκίνησα να την εχω στο 50% και αυτη την στιγμή την εχω στο 37% Η οθόνη εχει δυο αρνητικά : α) Η βάση της είναι φτηνιάρικη ( αν δεν την κουνάς δεν σε πειράζει) β) Τα κουμπιά της είναι δύσχρηστα
Ntinaras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169565 Αυτή είναι καλύτερη ή χειρότερη; Επίσης ένας φίλος μου ψάχνει 21+ιντση οθόνη μέχρι 90€. με 90 ευρω να παρει μεταχειρισμενη.δεν εχει νοημα να παρει καινουρια βρισκει και 23αρα 1080P με dvi εσυ παρε οπωσδηποτε καποια 23-24 αρα με IPS panel. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα