rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το LinuxLive USB Creator 2.8.27 που βρηκες ειναι για να κανεις το usb σου boot. Το iso που σου ζηταει ειναι ενα linux live cd που θα κατεβασεις free απο το νετ και θα το ενσωματωσεις στο usb σου. Μπορεις να κατεβασεις ubuntu, mint και οτιδηποτε αλλο, ολα κανουν για ενα απλο copy paste που θες να χρησιμοποιησεις. Κατεβασε το erd commander που ειναι και μικρο αν θες. Παλιο αλλα θα κανεις τη δουλεια σου. Στην ουσια αυτο ειναι ενα λειτουργικο linux που απλα σε βοηθαει να μπουταρεις το μηχανημα σου απο τη στιγμη που δε μπορεις να το μπουταρεις αλλιως το οποιο και θα βλεπεις εσυ στη τηλεοραση σου, κατι σαν τα windows ας πουμε, για να μπορεσεις να κανεις το copy-paste του αρχειου. Ο περιορισμος που εχεις ειναι οτι οταν καταφερεις να το φτιαξεις boot με το iso του linux, πριν μπουταρεις θα πρεπει να εχεις κοτσαρει και τον αλλο δισκο πανω στη τηλεοραση σε μια θεση usb για να μπορει να το δει. Αν μπουταρεις και βαλεις μετα το δισκο δε θα τον δει. Το copy paste του αρχειου θα το κανεις χυμα μεσα στο δισκο που εχεις τα windows δλδ μεσα στο c:\ "χυμα" και οχι σε καποιο φακελλο 1
WalkerSW Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Όταν μπαίνεις και σκαλίζεις τα αρχεία συστήματος των windows χωρίς να έχεις ιδέα τι κανεις η εταιρεία φταίει? Σορρυ για την έκφραση αλλα η μαλακιες πληρώνονται. Στο θέμα μας τωρα.. Δεν έχουμε ιδέα τι έσβησες με τα πειράγματα που έκανες .. Το πιο πιθανό είναι ότι έχεις σβήσει και αλλα πράγματα και δεν θα είναι μόνο το ntdlr που λείπει η έχει καταστραφεί. Απλα με το να αντικαταστήσεις το αρχείο δεν πρόκειται να καταφέρεις τπτ απολύτως. Το ntdlr που θα βαλεις μεσα θα πρέπει να προέρχεται ακριβως απο την ίδια έκδοση windows που ήταν προεγκατεστημενα , κοινώς φέξε μου και γλιστρήσα. Δυστυχως ο μοναδικός τρόπος να επανέλθει το σύστημα ειναι το φορματ. 1
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 To εχει στον αλλο δισκο που μετεφερε τα αρχεια. Αυτο πρεπει να ναναι εκτος και αν εχει σβησει και τα ntdetect.com και boot.ini. Αν τα εχει σβησει και αυτα θα φαει παλι κομπλα, αλλα αν τα εχει κρατησει και απλως τα μεταφερει ολα, θα παιξει. 1
sokvmax1200 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Οτι εκανα μαλακια ειναι το μονο σιγουρο,αλλα δεν το εκανα απλα επειδη δεν ειχα να κανω κατι , απλα στην προσπαθεια μου να ελευθερωσω λιγο και μονο χωρο εγινε αυτο .Περιμενα ενα τεταρτο να φοσρτωσει τα παντα καθε φορα και ειχα σαλταρει. Τελος παντων ομως οπως ειπε και ο φιλος που με βοηθαει το αρχειο υπαρχει στον εξωτερικο δισκο και ειναι αυτο δεν ειναι κατι αλλο! Οι ειδικοι της σαμσουνγ ναι μου φταινε ,γιατι και απο μονο του αν ειχε παθει κατι δεν νοειται σαν ςξυπηρετηση να χουν ανθρωπους που να μην γνωριζουν καν οτι εχουν windows οι τηλεορασεις τους! Όταν μπαίνεις και σκαλίζεις τα αρχεία συστήματος των windows χωρίς να έχεις ιδέα τι κανεις η εταιρεία φταίει? Σορρυ για την έκφραση αλλα η μαλακιες πληρώνονται.Στο θέμα μας τωρα.. Δεν έχουμε ιδέα τι έσβησες με τα πειράγματα που έκανες .. Το πιο πιθανό είναι ότι έχεις σβήσει και αλλα πράγματα και δεν θα είναι μόνο το ntdlr που λείπει η έχει καταστραφεί. Απλα με το να αντικαταστήσεις το αρχείο δεν πρόκειται να καταφέρεις τπτ απολύτως. Το ntdlr που θα βαλεις μεσα θα πρέπει να προέρχεται ακριβως απο την ίδια έκδοση windows που ήταν προεγκατεστημενα , κοινώς φέξε μου και γλιστρήσα. Δυστυχως ο μοναδικός τρόπος να επανέλθει το σύστημα ειναι το φορματ.
WalkerSW Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Και να γνώριζαν ότι έχει win ειναι σχεδόν αδύνατο να σε βοηθησει κάποιος με το συγκεκριμένο πρόβλημα μέσω τηλεφωνου μια και απαιτούνται αρκετα εξιδεικευμένες γνωσεις .. Τεσπα προσπάθησε να κανεις αυτο που σου περιέγραψαν τα παιδιά με το Linux live USB και να εύχεσαι να έχεις σβήσει μόνο αυτο το αρχείο.. Αλλιώς δεν έχεις αλλη επιλογή πρέπει να πας βολτίτσα αγκαλια με την τηλεόραση στην Samsung. 1
sokvmax1200 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το εκανα τελικα με ubundu και πλεον δεν γραφει οτι λειπει αυτο το αρχειο απλα την στιγμη που παει να φορτωσει τα windows ξαναξεκινα και παλι απο την αρχη. Προχωρησα ενα βηματακι αλλα... Δεν ξερω φυσικα τι να κανω εγω απο μονος μου προσωπικα . Το εκανα οπως ειπε ο φιλος rfc ,αντιγραφη και απλα χυμα μετακινηση.Το εβαλα να πω την αληθεια ομως σε διαφορετικα σημεια μηπως πειραζει λετε αυτο? Σας ευχαριστω πολυ παντως !
Mau-Maus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδια . ..... Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου και το ενδιαφερον που εδειξες... σ ευχαριστω πολυ παντως θα πεδευτω και μακαρι να βγαλω ακρη S ευχαριστω φιλε νικο κ σενα για το ενδιαφερον σου. σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου να εισαι καλα! ευχαριστω και εσενα φιλε μου για το ενδιαφερον σου... αυτα. σας ευχαριστω λοιπον και παλι για την προσπαθεια σας στο να με βοηθησετε ασχετως που εγω δεν μπορω να συνεχισω.Να ειστε καλα! s ευχαριστω φιλε μου,μπορω να το κανω απο usb αντι σιντι?διοτι δεν υπαρχει μηχανημα για να παιξει... σ ευχαριστω φιλε μου και παλι και για την υπομονη αλλα και για την βοηθεια! συγνωμη που ρωταω αλλα καταλαβαινεις οτι δεν γνωριζω και πολλα . Δεν υπαρχει η ευγενεια του μιλαμε !! Συγχαρητήρια φιλε μου sokvmax για το ηθος σου - και για την εκτιμηση που δειχνεις στην προσπαθεια οποιουδηποτε να σε βοηθησει ! Ευγε .. 1
sokvmax1200 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπαρχει η ευγενεια του μιλαμε !! Συγχαρητήρια φιλε μου sokvmax για το ηθος σου - και για την εκτιμηση που δειχνεις στην προσπαθεια οποιουδηποτε να σε βοηθησει ! Ευγε .. Αν ειναι δυνατον να μην ευχαριστησω καποιον που με βοηθαει. Στο φιναλε δεν ειναι καποιος υποχρεωμενος να το κανει αλλα απο την στιγμη που το κανει αυτο ειναι το λιγοτερο που θα μπορουσα να προσφερω-να πω απο εδω μεσα. Ανθρωποι ημαστε και πρεπει να αλληλοβοηθιομαστε εχω την εντυπωση χωρις να ειναι βεβαιως υποχρεωτικο. Και εγω οπου μπορω να βοηθησω το κανω με το παραπανω αλλα οχι σ αυτα τα θεματα εννοειται διοτι ειμαι σκραπας και με την βοηθεια σας ομως εχω μαθει χρησιμα πραγματα! Να ειστε ολοι καλα και να χετε ενα καλο σαββατοκυριακο ,αλλα τριημερο εχετε στην ελλαδα με την καθαρα δευτερα αν δεν απατομαι ,τοτε καλα να περασετε οπου κι αν πατε,σας ζηλευω τοσο για τον καιρο οσο και για το τριημερο!
WalkerSW Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου πια εκδοση embedded φοράει η τηλεοραση... μπορω να σου διαθέσω τα iso για Microsoft Windows Embedded Standard 7 Microsoft Windows Embedded Compact 7 Microsoft Windows Embedded 8 Industry 1
rfc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Για να μη σου βγαζει το μηνυμα για ntldr, μαλλον σωστα το τοποθετησες μεσα στο δισκο χυμα οπως σου ειπα. Το πιθανοτερο τωρα ειναι να σου πεταει γρηγορα BSOD και να σου κανει επανεκινηση. Εν ολιγοις μαλλον το πολυπειραξες το ολο θεμα. Πας για φορματ απο usb τωρα με τον ιδιο τροπο που εκανες το ubuntu. Θα βρεις μεσω του walker ή αλλου τροπου το λειτουργικο σου σε .iso και με το wintoflash ή αλλου παρομοιου προγραμματος θα τα ξαναεγκαταστησεις. Και εγω αυτο θακανα. Αν για καποιο λογο εχεις αρχεια μεσα που τα χρειαζεσαι, παρτα με τη διαδικασια του ubuntu που εκανες πριν. Θα δοκιμαζα βεβαια αν ειχα και πληκτρολογιο πανω να δω μηπως ξεκινα σε safe mode με f8 ή να εκανα καποιο sytem restore ή τελευταιες καλες ρυθμισεις παλι απο f8. 1
sokvmax1200 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Καλημερα παιδια. Συγνωμη που δεν εχω ανταποκριθει καθολου παρ ολο τις απαντησεις σας αλλα μου ετυχε κατι απροοπτο και σοβαρο! Απο δευτερα πιστευω να ξελασπωσω λιγο απ αυτο και να δοκιμασω αυτα που μου ειπατε. Να ειστε καλα και παλι και καλο τριημερο να εχετε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα