VagosM Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 καλησπέρα έχω αγοράσει αυτόν τον εκτυπωτή και έχω δει ότι έχει μια θύρα ethernet http://www.office.xerox.com/printers/color-printers/phaser-6125/enus.html Εγώ θέλω να κάνω ένα τοπικό δίκτυο για 2 λάπτοπ που έχω εγώ και για ένα από τον γείτονα που παίρνει νετ από το μόντεμ μου , πως μπορώ χωρείς να έχω τον εκτυπωτή συνδεμένο σε έναν λάπτοπ να μπορούν όλα να εκτυπώνουν και του γείτονα μου , της ενώσω την ethernet του εκτυπωτή με το μοντεμ ? Σας ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ορθόν. Συνδέεις τον εκτυπωτή στο router σου μέσω καλωδίου και τον κάνεις εγκατάσταση σαν εκτυπωτή δικτύου. Πρέπει να ξέρεις ποια ip παίρνει από το dhcp του router ή κάνεις αναζήτηση στο δίκτυο και αν τον βρει τον στήνεις από εκεί.
VagosM Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις ποιο αναλυτικά τη να κάνω ή αν υπάρχει κάποιος οδηγός να διαβάσω ?
CloudConnected Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Πρέπει να δώσεις στατική IP στον εκτυπωτή σου. Πχ, την 192.168.1.20. Έπειτα, πας και κάνεις προσθήκη εκτυπωτή από το control panel και αν δεν τον εντοπίσει αυτόματα, γράφεις την ip του στο hostname και θα τον βρει.
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει αυτόματα ip πράγμα όμως που δεν είναι και τόσο σωστό γιατί μπορεί κάποια στιγμή να πάρει άλλη ip και να μην τον βρίσκουν τα win. Οι οδηγίες θα είναι στο manual του εκτυπωτή. Ψάξε να βρεις που λέει για εγκατάσταση σαν δικτυακός εκτυπωτής. Ίσως να το βρίσκει αυτόματα το setup ή τουλάχιστον να ανιχνεύει το δίκτυο για εκτυπωτές, εννοείτε ότι πρέπει να είναι συνδεμένος και ενεργοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα