Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ρε μάγκες εμένα το υγρό έφτασε μεχρι τα μάτια μου τι να λέμε τώρα...

Ασε που απο τη διακοπή του τσιγάρου πρήστηκα και έγινα σαν μπαλόνι....

eleos.gifToυλάχιστον ανόητο να κάνεις πλάκα σε τέτοιο θέμα...eleos.gif

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον ήπιατε οσοι ατμίζετε...

Εγινε μοδα και θα πληρώσετε...τωρα οπως οι καπνιστες...

Δεν θα φτιάχνετε υγρα και τετοια, νικοτηνη μονο απο φαρμακειο...κτλπ

Ελπιζω να κοψατε το απλο τσιγαρο με το ηλεκτρονικο και μετα το ηλεκτρονικό τελείως.

Γι αυτο δεν το πήρατε άλλωστε;

2 χρόνια ατσίγαρος μετα απο 2 μηνες χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου.

• Like 1
Δημοσ.

Θα φορολογηθεί, θα ανέβουν οι τιμές και θα πήξει η αγορά (οχι οτι δεν έχει ήδη) στα κινέζικα υγρά που δεν θα ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι βάζουν μέσα.

Δημοσ.

5 χρόνια τώρα διαβάζω συζητήσεις επι συζητήσεων για τα υγρά και την κατασκευή τους, οτι είναι υγρά μπαταρίας, φυτοφάρμακα, δάκρυα πεσκανδρίτσας και μύξες βελζεβούλη. Σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας Νικο...

Θα σας δείξω μια λιγότερο γνωστή χρήση της PG (προπυλενογλυκόλης), ως τροφή για αγελάδες που βοηθάει στην καλύτερη ποιότητα του γάλακτος.

2185.hanskamp5.JPG

Πηγή

Οσο για τα υπόλοιπα, η (φυτική ή ζωική) γλυκερίνη χρησιμοποιείται κατά κόρον στην ζαχαροπλαστική. Τα αρώματα που χρησιμοποιούνται επίσης είναι χρωστικές και αρωματικές ουσίες για τρόφιμα που υπάρχουν ΣΕ ΟΛΑ τα τρόφιμα, τα γνωστά Ε.

Το πιο διασκεδαστικό απ'αυτά που μου έχουν πεί είναι οτι οι μπαταρίες των ΗΤ είναι λιθίου και το λίθιο το χρησιμοποιούν στις ακτινογραφίες άρα βλάπτει (!!). "Ωραία, και η μπαταρία του iphone που κρατάς, τι είναι;" τη ρωτάω. "της apple" μου απαντάει. Duh! :shock:

• Like 3
Δημοσ.

Και για εμάς που διασχιζουμε καθημερινά τα βλαβερά και δύσοσμα νέφη των συνάνθρωπων καπνιστών (όπως εύστοχα περιγράφηκε ήδη) το η.τ. είναι σωτηρία. Σήμερα το ντουμάνι είναι αδύνατο να το ξεφύγεις και συχνά μας ποναν τα λαιμά μας, τί καλά θα ήταν να άλλαζε επιτελους η κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως υπαρχει λογος που δεν εχουν βγει ακομα ηλεκτρονικες πιπες....Λογω εξαρτησης, ειναι αδυνατο να κοψουμε τις κανονικες!

Δημοσ.

Η μλκια πάει σύνεφο με όλους τους παθητικούς καπνιστές εδω μέσα ε.

Άντε σε κανα thread για global warming εύχομαι.

Δημοσ.

....απλα τσιγαρο με 4.500 (εκ των οποίων 40 και καρκινογόνες).......VS ηλεκτρονικό τσιγάρο με τρείς ουσίες (γλυκερίνη,νικοτίνη και άρωμα) ...αυτα για κάποιους άσχετους,ανίδεους κ.ο.κ που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα...το έχει αυτό ο......Ελληναρας....τουλάχιστον εμείς οι ατμισται δεν θα παμε από καρκίνο του πνεύμονα,οισοφάγου κ.ο.κ...ετσι δεν είναι...Γιατρε???Αυτά από έναν ατμιστη εδω και πέντε χρόνια υγιέστατο και με αποδείξεις από τον Γιατρό μου....και θα συνεχίζω να ατμιζω για τόσα και άλλα τόσα και τόσα χρόνια...

• Like 1
Δημοσ.

Εξηγησε μου πως γινεται, να μην εχεις καπνισει ΠΟΤΕ και να ξερεις οτι μπορεις να το κοψεις οποτε θελεις μαχαιρι?

μηπως ειναι οι κλασικες υπερβολες ανθρωπων που θελουν να το "παιξουν" καποιοι? δλδ δεν εχω οδηγησει ΠΟΤΕ αλλα ξερω οτι αν μου φυγει στην στροφη με 100χλμ θα το φερω αμεσως χωρις κανενα προβλημα....

θα ελεγα να σοβαρευτουμε και να μιλαμε για οσα ΚΑΙ ΜΟΝΟ οσα γνωριζουμε.

Γραφω οτι καπνιζα 17 χρονια, οποτε δεν καταλαβαινω τι λες. Αν αναφερεσαι σε αυτους που γραφουν χωρις να εχουν καπνισει ποτε, εχεις δικιο, το ιδιο γραφω και εγω.

Δημοσ.

Μου φαίνεται πολύ αίσχος να μπαίνω στο insomnia και να βλέπω πάνω-πάνω φωτογραφία κάποιου να καπνίζει (έστω και με γκατζετοτσιγάρο)

Δημοσ.

Φίλε μου όποιον ξέρω που σταμάτησε τα original και έπιασε το ηλεκτρονικό, έκοψε το κάπνισμα μετά από 1-2 μήνες. You never know..

Μακάρι :)

Δημοσ.

Γραφω οτι καπνιζα 17 χρονια, οποτε δεν καταλαβαινω τι λες. Αν αναφερεσαι σε αυτους που γραφουν χωρις να εχουν καπνισει ποτε, εχεις δικιο, το ιδιο γραφω και εγω.

Παρεξήγησες, έχει κάνει άλλου το μηνυμα quote. Παντως υπαρχουν άνθρωποι που το εχουν κοψει με το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Σιγουρα για τους παθητικους ειναι πολυ προτιμοτερο ενας καπνιστης να το γυρισει σε Η.Τ . Φαινομενικα (δεν το εχω ψαξει) ειναι σαφως προτιμότερο απο το κανονικο κάπνισμα

• Like 1
Δημοσ.

Εχω φιλο φανατικο μη καπνιστη και μπορω να βρισκομαι στο αμαξι μαζι του π.χ. με κλειστα παραθυρα και a/c ατμιζοντας κανονικα χωρις να ενοχλειτε.Μαλιστα ειναι καποια υγρα που του αρεσει πολυ να τα μυριζει.

Το μονο που μπορει να ενοχλησει λιγο εναν μη καπνιστη ειναι η υπαρξη του ατμου.Σε πολλες περιπτωσεις βγαζουν παραπανω ντουμανι απο ενα κανονικο τσιγαρο.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω τα σχόλια καπνίζοντας...αλλά επειδή σε λίγο θα μέινουν τα κόκκαλα μου με τη ροή που καπνίζω θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πρωτείνη κάποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο οικονομικό σχετικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...