Προς το περιεχόμενο

Γραφικά σε c++ με qt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλύτερα βιβλίο τι προτείνεις;...  ξέρω μόνο c++ αλλά αρκετά καλά... τελικά το qt ειναι η καλύτερη επιλογή;

Αδερφέ....

Εν γένει δεν γνωρίζεις αυτά που λες και δεν έχεις ιδέα από αυτά που θες να ασχοληθείς. Δεν είναι κάτι μεμπτό αυτό.. κανείς δεν γεννήθηκε να ξέρει. Όλοι από κάπου άρχισαν. Το θέμα με εσένα όμως, από ό,τι παρατηρώ, είναι πως νομίζεις ότι ξέρεις (π.χ. ξέρω μόνο c++ αλλά αρκετά καλά). Οπότε, εγώ θα σου πρότεινα να αρχίσεις με τα βασικά του προγραμματισμού και βήμα - βήμα να προχωρήσεις. 

Μην μπεις κατευθείαν στο Qt, γιατί και θα τα βρεις σκούρα και αυτά που θα φτιάξεις θα είναι μάπα. 

Δημοσ.

δεν είμαι επαγγελματίας... απλός τώρα μπήκα στο qt απού είμαι αρχάριος... Δν μπορώ να καταλάβω πως πρέπει να συνδέσω τα buttons πχ του window με τις εντολες...

Δημοσ.

δεν είμαι επαγγελματίας... απλός τώρα μπήκα στο qt απού είμαι αρχάριος... Δν μπορώ να καταλάβω πως πρέπει να συνδέσω τα buttons πχ του window με τις εντολες...

Αν και δεν ασχολούμαι πλέον με το QT (δεν έχω καν installed πλέον το framework κλπ), αυτό που θες γίνεται μέσω signals και slots, δες εδώ - πρόκειται για θεμελιώδη αρχή του QT, από εκεί και πέρα συμφωνώ με ότι σου είπε ο Timonkaipumpa στην προηγούμενη ανάρτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Γράφοντας qt tutorial στο google σου βγάζει αρκετά πράγματα. Πχ αυτό. Διάλεξε κάποιο και διάβασέ το με τη σειρά. Δεν θα γίνεις expert σε μία νύχτα, αλλά σίγουρα σε λίγοτερο από ένα απόγευμα θα μπορείς να φτιάξεις απλά GUI όπως αυτό που ζητάς στο αρχικό post.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την βοήθεια... θα κοιτάξω το documentation επειδή ειναι και για την 5 έκδοση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...