skar1983 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Καλημερα, Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν για παιδια που ειναι πριν απο τις ταξεις του lower; Ακουσα απο μια μητερα που κανω ιδιαιτερα οτι και σε μικροτερες ταξεις υπαρχουν και δεν γνωριζω. Ευχαριστω!
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Φυσικά και υπάρχουν, είχα δώσει 1-2 πριν το lower Πεταμένα λεφτά 3
skar1983 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Φυσικά και υπάρχουν, είχα δώσει 1-2 πριν το lower Πεταμένα λεφτά παραπανω λεπτομερειες; μετα απο ποια ταξη; ηταν κρατικα η cambridge - michigan;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 http://www.palso.gr Αυτό είναι ένα γνωστό. το είχα δώσει με το ζόρι τα πολύ παλιά χρόνια πριν το lower. χαμένος χρόνος, πανεύκολο, τσάμπα λεφτά. Μόνο σαν εμπειρία μπορεί να αξίζει για κάποιον, σε περίπτωση που το παιδί έχει θέμα με τις εξετάσεις. 2
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αυτά που είπαν οι από πάνω Τις 2 τάξεις πριν το lower τα είχα δώσει αν θυμάμαι καλά
panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 και κατι cambridge starters movers flyers υπαρχουν , κ εγω πιστευω αδικα χρηματα ,μονο για την εμπειρια αμα ειναι :Ρ
Muchacho Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ναι υπαρχουν και φυσικα ειναι χαμενα λεφτα.
archsatan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ναι υπαρχουν και φυσικα ειναι χαμενα λεφτα. Σαμπως το λοουερ δεν ειναι;
Grey Warden Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Σαμπως το λοουερ δεν ειναι; Πάει στο διάολο με το Λόουερ επιβεβαιώνεις οτι βρίσκεσαι σε ένα επίπεδο ωστε να προχωρήσεις προς το Proficiency που με την ίδια λογική είναι άχρηστο εκτός Ελλάδας στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον.
Dare-Devil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Καλημερα, Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν για παιδια που ειναι πριν απο τις ταξεις του lower; Ακουσα απο μια μητερα που κανω ιδιαιτερα οτι και σε μικροτερες ταξεις υπαρχουν και δεν γνωριζω. Ευχαριστω! palso . Υπάρχει σε διάφορες βαθμίδες . Είχα δώσει την elementary . Πεταμένα λεφτά. Κανένας λόγος καμία αξία το χαρτί και κατά προσωπική μου αποψη δεν χρειάζεται ούτε καν σαν εμπειρία εκτός και αν το παιδί έχει θέμα με εξετάσεις (άγχος).
kage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ακομη και αν πας εξωτερικο τους περισσοτερους δεν τους νοιαζει να χεις lower ή proficiency γιατι θα το χεις παρει παλια ... συνηθως δεινεις ietls,gmat ή τοεφλ
Miracle Worker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ακομη και αν πας εξωτερικο τους περισσοτερους δεν τους νοιαζει να χεις lower ή proficiency γιατι θα το χεις παρει παλια ... συνηθως δεινεις ietls,gmat ή τοεφλ Τι χαζομάρα και αυτή. Εμένα εδώ Ελλάδα με ρώτησαν πότε πήρα το proficiency και μόλις άκουσαν πρώτη λυκείου ξύνισαν εμφανώς τα μούτρα. Μου λέει μετά 'Και από τότε δεν έχεις ξανασχοληθεί με τα Αγγλικά..'. Εντάξει, λέω, όχι επίσημα αλλά συνέχεια ασχολούμε με πράγματα που χρειάζονται Αγγλικά και κάτι σημείωσε δίπλα στα Αγγλικά στο βιογραφικό μου. Η πλάκα είναι ότι σε προηγούμενη φάση πριν τη συνέντευξη είχα περάσει τεστ Αγγλικών με επιστημονική ορολογία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα