FohNaKoS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά ενός galaxy s4 αλλά δεν ξέρω από ποιο μαγαζί. Μήπως γνωρίζεται τι διαφορές έχουν τα εξής: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63050&selectedCategoryId=93 kai http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9505-Galaxy-S4-LTE-16GB-Black-Mist.aspx Υπάρχει καμια διαφορά που να δικαιολογεί τη διαφορά τιμής? Ευχαριστώ!
spook Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 του γερμανού είναι από την samsung hellas ενώ του birdphone από την samsung germany. Η εγγύηση σε καλύπτει σε όλη την ευρώπη, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. πάρε το από το birdphone να κρατήσεις τα χρήματα σου. Εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω πάρει 3 συσκευές συμπεριλαμβανομένου ενώς S4 και ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα!
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 του γερμανου ειναι gr ενω του birdphone θα δεις οτι καποια μοντελα ειναι gr ενω αλλα οχι.εχουν εγγυηση απλα ειναι εισαγωγη απο αλλη χωρα.
mphxths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 αν σε πιασει παντως η μαλακια , οπως επιασε εμενα, και το παρεις απο κανα πλαισιο...αν πληρωσεις μετρητα..στο αφηνουν στην internet τιμη δηλ. απο 739 ...στα 680 περιπου... βεβαια..οπως ειπα...αν σε πιασει η μαλακια...αλλιως σκρουτζομαγαζα
spook Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 αν πεις ότι με τα μεταφορικά θα του κοστίσει συνολικά 480 και λιγότερο από τα 680 που είναι το internet offer του πλαίσιο είναι 200 ευρώ ρέστα... γιατί να τα δωσει αφού το ίδιο ακριβώς κουτί με περιεχόμενα θα πάρει (εκτός από το ελληνικό manual που το birdphone το στέλνει εκτός συσκευασίας αφού στο κουτί υπαρχει για germany κλπ).
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 το οποιο manual περα απο αχρηστο θα το βρεις και σε κανα site Της samsung ακομα και να μην στο δωσουν.
spirosd2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μποϋκοτάζ στις τιμές αντιπροσωπείας πρέπει να κάνουνε εκτός από το αμαζον, ειναι πολλά τα λεφτα.
FohNaKoS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εφόσον είναι Γερμανίας το κινητό θα έχει ελληνικό μενού? Προς birdphone μεριά με βλέπω..
mphxths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 spook αν ρωτας εμενα..στο ποστ μου ημουν συγκεκριμενος "αν σε πιασει η μαλακια" αν δεν σε πιασει εννοειται οτι πας σε σκρουτζομαγαζο. Εφόσον είναι Γερμανίας το κινητό θα έχει ελληνικό μενού? Προς birdphone μεριά με βλέπω.. ναι συνηθως οι rom που φορανε τα ευρωπαικα μοντελα ειναι multilanguage..και περιλαμβανουν και ελληνικα.
spirosd2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Και βέβαια θα έχει όλα τα android έχουν από την πρώτη φορά που ανοίγεις το τηλ διαλέγεις την γλώσσα, βολεύει που ειναι Γερμανίας γιατι έχουμε ίδιες πριζες.
mphxths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ασε που θα παιρνεις τα updates πριν απο τα ελληνικα μοντελα (ετσι γινοταν στο ΝΟΤΕ1 που ειχα...)
FohNaKoS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Με το 4g του Γερμανού θα έχω κανένα πρόβλημα? Είμαι άσχετος παίδες...για αυτό ρωτάω
spirosd2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ο μόνος λόγος που υπάρχει για αγορά κινητού ελληνικής αντιπροσωπείας ειναι αν το πάρει από μαγαζι μαζί με την επιδότηση του.
vrwmiaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 παιδια καλυτερα να ειναι το τηλεφωνο απο χωρα του εξωτερικου γιατι θα παιρνει γρηγοροτερα τις αναβαθμισεις,επισης ειναι και φθτηνοτερα σε σχεση με ελλαντα.πλεον δεν αγοραζω απο ελληνικες αλυσιδες μιας και βαρανε στο κεφαλι αλυπητα 1
spook Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 @mphxths αναφερόμουν άμεσα σε εσένα και έμεσσα στον ts ελληνική γλώσσα έχει κανονικά, αυτό που πρέπει να εγκαταστήσεις μόνος σου είναι η ελληνική γραφή, δηλαδή να γράφεις ελληνικά στα μηνυμάτα. αυτό το κάνεις πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις στην γλώσσα και επιλέγεις... θα σου το πει και η κοπέλα στην επικοινωνία που θα έχετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα