Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά ενός galaxy s4 αλλά δεν ξέρω από ποιο μαγαζί.

Μήπως γνωρίζεται τι διαφορές έχουν τα εξής:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63050&selectedCategoryId=93

kai

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9505-Galaxy-S4-LTE-16GB-Black-Mist.aspx

Υπάρχει καμια διαφορά που να δικαιολογεί τη διαφορά τιμής?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

του γερμανού είναι από την samsung hellas ενώ του birdphone από την samsung germany. Η εγγύηση σε καλύπτει σε όλη την ευρώπη, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. πάρε το από το birdphone να κρατήσεις τα χρήματα σου. Εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω πάρει 3 συσκευές συμπεριλαμβανομένου ενώς S4 και ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

του γερμανου ειναι gr ενω του birdphone θα δεις οτι καποια μοντελα ειναι gr ενω αλλα οχι.εχουν εγγυηση απλα ειναι εισαγωγη απο αλλη χωρα.

Δημοσ.

αν σε πιασει παντως η μαλακια , οπως επιασε εμενα, και το παρεις απο κανα πλαισιο...αν πληρωσεις μετρητα..στο αφηνουν στην internet τιμη

δηλ. απο 739 ...στα 680 περιπου...

βεβαια..οπως ειπα...αν σε πιασει η μαλακια...αλλιως σκρουτζομαγαζα :)

Δημοσ.

αν πεις ότι με τα μεταφορικά θα του κοστίσει συνολικά 480 και λιγότερο από τα 680 που είναι το internet offer του πλαίσιο είναι 200 ευρώ ρέστα... γιατί να τα δωσει αφού το ίδιο ακριβώς κουτί με περιεχόμενα θα πάρει (εκτός από το ελληνικό manual που το birdphone το στέλνει εκτός συσκευασίας αφού στο κουτί υπαρχει για germany κλπ).

Δημοσ.

spook αν ρωτας εμενα..στο ποστ μου ημουν συγκεκριμενος

"αν σε πιασει η μαλακια"

αν δεν σε πιασει εννοειται οτι πας σε σκρουτζομαγαζο.

Εφόσον είναι Γερμανίας το κινητό θα έχει ελληνικό μενού?

Προς birdphone μεριά με βλέπω..

ναι συνηθως οι rom που φορανε τα ευρωπαικα μοντελα ειναι multilanguage..και περιλαμβανουν και ελληνικα.

Δημοσ.

Και βέβαια θα έχει όλα τα android έχουν από την πρώτη φορά που ανοίγεις το τηλ διαλέγεις την γλώσσα, βολεύει που ειναι Γερμανίας γιατι έχουμε ίδιες πριζες.

Δημοσ.

παιδια καλυτερα να ειναι το τηλεφωνο απο χωρα του εξωτερικου γιατι θα παιρνει γρηγοροτερα τις αναβαθμισεις,επισης ειναι και φθτηνοτερα σε σχεση με ελλαντα.πλεον δεν αγοραζω απο ελληνικες αλυσιδες μιας και βαρανε στο κεφαλι αλυπητα

• Like 1
Δημοσ.

@mphxths αναφερόμουν άμεσα σε εσένα και έμεσσα στον ts

ελληνική γλώσσα έχει κανονικά, αυτό που πρέπει να εγκαταστήσεις μόνος σου είναι η ελληνική γραφή, δηλαδή να γράφεις ελληνικά στα μηνυμάτα. αυτό το κάνεις πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις στην γλώσσα και επιλέγεις... θα σου το πει και η κοπέλα στην επικοινωνία που θα έχετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...