Hal9000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αν και με καθυστέρηση, η Microsoft δείχνει λίγο περισσότερη αγάπη στους χρήστες συσκευών Windows Phone 7.x οι οποίοι μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα την ανανεωμένη εφαρμογή του Facebook.Η beta έκδοση της πλήρους ανανεωμένης εφαρμογής είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο μόνο για Windows Phone 8, με τους χρήστες της προηγούμενης έκδοσης να λαμβάνουν υποσχέσεις ότι θα κυκλοφορήσει και για την πλατφόρμα των WP7. Στην εφαρμογή η οποία αναπτύσσεται από την ίδια τη Microsoft, βλέπουμε αρκετά χαρακτηριστικά που είχαν ζητήσει οι χρήστες όπως φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, το timeline και το διαμοιρασμό μηνυμάτων. Ακόμα το περιβάλλον διαθέτει αρκετά κοινά στοιχεία με τις εκδόσεις για iOS και Android όπως το Pull to Refresh αλλά και το κρυφό μενού που εμφανίζεται μόλις σύρουμε το δάκτυλο μας προς τα δεξιά. Site: Facebook app για Windows Phone 7/8
zizu10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Σε Nokia Lumia 710 δουλεύει οκ! Πριν λίγο το έκανα εγκατάσταση.
Radiatedsoul Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το lumia 610 ειναι το μοναδικό lumia με 256 ram, και εχει περιορισμούς στις εφαρμογές που μπορεί να τρέξει λόγω μνήμης. Ισως για αυτο δεν παιζει και η εφαρμογη του facebook
fsbmaniac Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αν και εχω μεταβει στο android το wp συνεχιζει να ειναι το ποιο ομορφο και γρηγορο os μπραβο τους
Kapazo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εγω γιατι δεν μπορω να την βρω ακομα στο μαρκετ και εχει μονο την παλια εκδοση;
guido Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 μπες απο το Link στο τελος του αρθρου και στείλτην απο εκει στο κινητο. σε Lumia 800 μιας φιλης ετσι την περασα
MyCroSopht Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 γραψε στο Bing " Facebook beta windows phone " και μπορεις να κανεις εγκατασταση απο εκει. Πεταει η εφαρμογη στο Ativ S μου.
alx255 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 η εφαρμογη τρεχει μια χαρα την εβαλα στο lumia 800 μου.
VanJ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 "η Microsoft δείχνει λίγο περισσότερη αγάπη στους χρήστες..."Δεν κατάλαβα... τι σχέση έχει η Microsoft με την Facebook Inc. η οποία φτιάχνει το facebook app; Η facebook inc δεν φτιάχνει εφαρμογή για windows phone όπως κάνει με το αντίστοιχο google play και appstore; Τόσο πολύ μισεί την MS;-1 πόντο για το Facebook στους βαθμούς εκτίμησης που της έχω, +1 για την Microsoft που ασχολείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα