HellhammeR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 μιλώντας με τεχνικό του ΟΤΕ απο το κέντρο τους σήμερα για το snr μου είπε ότι τους απογορεύεται να ρίξουν το SNR κάτω απο 9 (κάτι το οποίο είναι γνωστό), μου είπε όμως ότι μπορώ να το ρίξω μόνος μου απο το router και τον ρώτησα αν γίνεται απο το router του OTE ( zte h108NS) και μου είπε ότι μπορώ, αλλά δεν ήθελε να μου πει τον τρόπο Έχει ιδέα κανείς πως μπορώ να το κάνω ? thanks
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 σε καποια ρουτερ ξεκλειδωνει μετα απο το telnet και μπορεις να το ριξεις ενω σε αλλα παιζεις με το dmt.γενικως η λιστα ειναι λιγο περιορισμενη με τα ρουτερ που το υποστηριζουν.στο zte δεν ξερω αν γινεται με καποιον απο τους 2 τροπους. δες μηπως αυτο βοηθησει http://www.insomnia.gr/topic/474135-zte-w300-v2-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-snr/
HellhammeR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 στο zte με την εντολή wan dmt2 snrmoffset 2048 2048 την δεχότανε, αλλά ότι και αν έβαζα στους αριθμούς δεν έβλεπα να αλλάζει το snr. Η ταχύτητα άλλαζε αλλά ποτέ δεν ανέβαινε, μόνο έπεφτε είτε "+" είτε "-" αν έβαζα στους αριθμούς. Δοκίμασα ένα siemens sl2-141 με την εντολή adsl start --snr xx και κατάφερα και το ριξα. Το ελαχιστο που πήγε φένεται παρακάτω:
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στο zte με την εντολή wan dmt2 snrmoffset 2048 2048 την δεχότανε, αλλά ότι και αν έβαζα στους αριθμούς δεν έβλεπα να αλλάζει το snr. Η ταχύτητα άλλαζε αλλά ποτέ δεν ανέβαινε, μόνο έπεφτε είτε "+" είτε "-" αν έβαζα στους αριθμούς. Δοκίμασα ένα siemens sl2-141 με την εντολή adsl start --snr xx και κατάφερα και το ριξα. Το ελαχιστο που πήγε φένεται παρακάτω: γιατι δεν κρατας το siemens.to sl2 παιζει καλα.γενικα κατω απο 3 δεν ξερω αν θα παιζεις υποχρεωτικα σταθερα η αν θα εχεις πολλα crc errors,fec errors,hec errors.παντως και 20 mbit not bad.μετα η αλλη λυση μια που εισαι κοντα στον οτε ειναι να πας σε vdsl μια και καλη
HellhammeR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 vdsl το έχω πάρει με κακό μάτι μιας και εδώ που βρίσκουμε έχουν βάλει κανα 2 γνωστοί μου (forthnet) και τους έχει αυξηθεί το ping. Στον χρόνο παίζει να το δοκιμάσω με forthnet αλλά αργεί ακόμα, με ΟΤΕ είναι ακριβό για να βάλω τώρα. Κατάφερα και το έκανα και στο zte του OTE απλά δεν φένεται να κατεβαίνει στα στατιστικά του router το snr, παρόλαυτα η ταχύτητα ανέβηκε. Δεν γνωρίζω πόσο είναι το snr αλλά απο την ταχύτητα συμπαιρένω ότι είναι κάπου στο 3.5 Για πες μου την γνώμη σου μετά απο 13 ώρες τα errors είναι οκ ή να το ανεβάσω λίγο?
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 vdsl το έχω πάρει με κακό μάτι μιας και εδώ που βρίσκουμε έχουν βάλει κανα 2 γνωστοί μου (forthnet) και τους έχει αυξηθεί το ping. Στον χρόνο παίζει να το δοκιμάσω με forthnet αλλά αργεί ακόμα, με ΟΤΕ είναι ακριβό για να βάλω τώρα. Κατάφερα και το έκανα και στο zte του OTE απλά δεν φένεται να κατεβαίνει στα στατιστικά του router το snr, παρόλαυτα η ταχύτητα ανέβηκε. Δεν γνωρίζω πόσο είναι το snr αλλά απο την ταχύτητα συμπαιρένω ότι είναι κάπου στο 3.5 Για πες μου την γνώμη σου μετά απο 13 ώρες τα errors είναι οκ ή να το ανεβάσω λίγο? αν ειχαν fast path και μπηκαν σε Interleave σε vdsl ειναι λογικο.δεν ξερω αν δινουν fast path σε vdsl στην forthnet.Λογικα πρεπει.κατα τα αλλα ειναι και τι χρηση κανει καποιος.αν δενπαιζει παιχνιδια...αν ανεβηκε ταχυτητα μαλλον αλαξε το snr.το default του οτε ειναι 9.αν εισαι 3,5 εισαι μια χαρα.αν και δεν τα γραφει σαν fec κτλ δεν τα βλεπω να ειναι πολλα οποτε εισαι μια χαρα.συνηθως αν ειναι παρα πολλα θα δεις οτι δεν θα μπορεις να τερματισεις την γραμμη σε download.
alexisnik19911 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 να ρωτησω.με το thomson tg585 v8 μπορεις να ριξεις το snr η οχι?
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 να ρωτησω.με το thomson tg585 v8 μπορεις να ριξεις το snr η οχι? στο 8 οσο ξερω οχι.νομιζω μπορουσες στο v7 αλλα μονο με το firmware 7.x.x.x.αν εβαζες το 8 νομιζω παλι δεν μπορουσες.ας μας πει και καποιος αλλος αν ξερει κατι παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα