zerlan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Σε δοκιμή δύο αγορών από διαφορετικά accounts δούλεψε ο κωδικός του Matrixxx και ο κωδικός που ακολουθεί χωρίς πρόβλημα. xxxxxxxxxxxxxxxx Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx αφαιρεση κουπονιου
diplo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 στον δικό μου λογαριασμό δεν περνάει έκπτωση με το κουπόνι, μάλλον επειδή με τον ίδιο λογαριασμό είχα πάρει πέρυσι το ίδιο promotion.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξερω αν καταλαβα καλα, αλλα απο το ποστ του giorginho φαινεται οτι οταν καποιος παραγγελνει κατι παιρνει καποιο κουπονι με το οποιο κερδιζει 1$; Ετσι εξηγειται η βροχη κουπονιων! (αν/οταν βρω τον χρονο να παραγγειλω κατι θα το δω αυτο με τα ματια μου φανταζομαι).Στο ποστ του λιγο πιο μετα, ο narayan αναφερει οτι "Θα πρέπει να γίνει κανονική παραγγελία με μεταφορικά μέσα για να πάρει ο referrer το δολλάριό του.".Οπως και να εχει ομως, απο την στιγμη που ισχυει κατι τετοιο αφαιρω ΟΛΑ τα κουπονια που δοθηκαν και οποιος θελει να βρει κουπονι ας ψαξει αλλου, οπως βρηκα και εγω μπορειτε να βρειτε ολοι. Θα αφαιρεσω και ομοιο κουπονι που υπαρχει σε ποστ σε θεμα με photoalbum εδω και δυο βδομαδες γιατι οπως φαινεται ανηκει στην ιδια κατηγορια κουπονιων ασχετως αν δεν το "προσεξε" κανεις απο οσους ηδη γνωριζαν τι "παιζει".Το τοπικ ισως πρεπει να κλειδωσει μαλιστα. 2
panagiotidispan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κ γω παραγγειλα μια τραπουλιτσα έτσι για το καλό...Βρήκα έναν κωδικό που τον βάζω να τον χρησιμοποιήσει οποίος θέλει!! XXXXXXXXXXXXSent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx αφαιρεση κουπονιου
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Κλειδωνει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις