Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mάλιστα. Επειδή ο βρυκόλακας ο matrixx ανακάλυψε μια προσφορά στις 5 παρά 20 πρέπει να χάσω όλο το Σάββατο μου για να φτιάχνω mail,λογαριασμούς και να αλλάζω Ip κάθε nanosecond....

• Like 2
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειχα πάρει Key Chain (Rectangle) και η ποιότητα ήταν εξαιρετική .Φωτογραφίας και ποιότητας κατασκευής.

Σε πόσες μέρες το έιχες στα χέρια σου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

xxxxxxxxxxxxxxxx

Thank you for purchasing this mega deal for $0.99.

So remember to share your unique coupon code below with your friends and get rewarded with up to $100 cash dollars! You can post it to your Facebook, blogs, or deal share sites. Each successful purchase of this $0.99 deal, you can earn $1.00 cash dollar.

Terms & Conditions
Coupon code is applicable for single use only.
Only one coupon code can be redeemed per household.
Offer is valid for first 20,000 orders only.
Forwarding the code to yourself is a violation of this promotion. Spam. Report me reserves the right to cancel these orders and subsequent cash dollar rewards.
Members will only receive cash dollars if their own code has been used. i.e. you will not be rewarded for forwarding a friend's code.
Each member can be rewarded up to $100 in cash dollars during this promotion.

είπα κι εγώ πώς και έσκασαν έτσι τόσοι κωδικοί ξαφνικά...
Μήπως όμως εφόσον όλοι έχουν μέσα ένα πρόγραμμα "συνεργατών" δε θα έπρεπε να τους ποσταρουμε εδώ;

Sent from my XT890 using Insomnia

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση κουπονιου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

xxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx

είπα κι εγώ πώς και έσκασαν έτσι τόσοι κωδικοί ξαφνικά...
Μήπως όμως εφόσον όλοι έχουν μέσα ένα πρόγραμμα "συνεργατών" δε θα έπρεπε να τους ποσταρουμε εδώ;

Sent from my XT890 using Insomnia

πόσες παραγγελείες θα γίνουν άραγε?

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση κουπονιου
  • Like 1
Δημοσ.

αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι πως μερικοι μπορουν να κανουν οσες παραγγελιες θελουν. ας εξηγησει καποιος

Δημοσ.

πόσες παραγγελείες θα γίνουν άραγε?

Θα πρέπει να γίνει κανονική παραγγελία με μεταφορικά μέσα για να πάρει ο referrer το δολλάριό του.

Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ κανονική παραγγελία από το Spam. Report me, περιμένω να έρθουν email με προσφορές δωρεάν μεταφορικών και παραγγέλνω τότε.

Δημοσ.

Δουλεύει απλά αν φτιάξεις πολλά account [με διαφορετικά mail πορφανώς] χωρίς να πειράξεις όμως ip και  διεύθυνση αποστολής? Το 'χει δοκιμάσει κανείς?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Matrixxx!!!

Δουλεύει απλά αν φτιάξεις πολλά account [με διαφορετικά mail πορφανώς] χωρίς να πειράξεις όμως ip και  διεύθυνση αποστολής? Το 'χει δοκιμάσει κανείς?

Σε μένα δούλεψε ο κωδικός στον πρώτο λογαριασμό, αλλά τώρα που μπήκα από άλλον, δεν τον δέχεται. Πρέπει να αλλάξουμε IP

Δημοσ.

Τέλειο!!! Ευχαριστώ πολύ Matrix!

Ξέρουμε αν είναι καλή ποιότητα τα προιόντα; Παρήγγειλα μια τράπουλα

πέρυσι είχα πάρει και εγώ μία τράπουλα σε παρόμοια προσφορά από το ίδιο μαγαζί και ήταν αξιοπρεπέστατη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...