Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επίσης οι περισσότεροι δε θέλουν απλά να βγάλουν λεφτά.

θέλουν να βγάλουν εύκολα λεφτά.

θέλουν απλά να ανοίγουν τον υπολογιστή και αυτός να τους φέρνει χρήμα. (πχ Bitcoin).

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή την εικόνα έχω σχηματίσει.

Δημοσ.

Ναι, αλλά είσαι όρθιος!

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

χαχαχα ναι το ξεχασα οτι θελουν μερικοι να καθονται και τα 5ευρα να μπαινουν απο το παραθιρο..

Δημοσ.

λοιπόν η καλύτερη λύση είναι μια, έχεις γνώσεις στους υπολογιστές; photoshop, video editing, web design Κλπ; τόσα site υπάρχουν που ζητάνε άτομα. Υπάρχουν freelancers που βγάζουν λεφτά μόνο από αυτό.

αν κατέχεις κάτι, ψάξε στο ίντερνετ να δεις τι παίζει.

Δημοσ.

Ο οποιοσδήποτε με καλές γνώσεις Αγγλικών , που να μπορεί να γράψει κείμενα των 400+ λέξεων μπορεί σχετικά ΑΝΕΤΑ να βγάζει ένα σεβαστό ποσό μέσω ίντερνετ.

Απαιτείται ΌΡΕΞΗ , ΥΠΟΜΟΝΗ και ΘΕΛΗΣΗ .

Ειδικότερα τα νεότερα παιδιά που είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρουν δουλειά μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την κατάσταση και αντί να παίζουν παιχνιδάκια και να σκοτώνουν τερατάκια να αφιερώσουν την ώρα τους μαθαίνοντας κάτι παραπάνω .

Υπάρχουν αμέτρητα CMS να πειραματιστούν ,όπως και Free webhosting servers και χιλιάδες tutorials για SEO , Photoshop , video editing ,γλώσσες προγραμματισμού κτλπ.

Αφήστε στην άκρη τα "βλέπω διαφημίσεις και βγάζω 0.00000001 για κάθε μία από αυτές" και οτιδήποτε άλλο τέτοιο υπόσχεται λεφτά με το να κάθεστε , κανείς δεν μοιράζει λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ο μονος τρόπος που υποθέτω οτι μπορείς να βγάλεις "χαρτζηλίκι" από το ιντερνετ (εκτος βεβαια απο site δικο σου, με πολύ δουλειά κλπ), είναι αν ξέρεις να κάνεις κάτι καλά και αναλαμβάνεις δουλειές "με το κομμάτι" ως freelauncer. Π.Χ. Μεταφράσεις, αρθρογράφος σε μπλογκ, γραφίστας κλπ.

Φυσικά δεν ξέρω τι παίζει και με θέμα λογιστικό όταν θα παίρνεις δουλειές (έναρξη, εφορίες κλπ).

Ρίξε και μια ματιά Link.png Site: εδώ . Βλέπω οτι ανεβάζουν αρκετές αγγελίες αλλά κατα πόσο κλείνονται συμφωνίες τελικά δεν ξέρω. 

Ο οποιοσδήποτε με καλές γνώσεις Αγγλικών , που να μπορεί να γράψει κείμενα των 400+ λέξεων μπορεί σχετικά ΑΝΕΤΑ να βγάζει ένα σεβαστό ποσό μέσω ίντερνετ.

Απαιτείται ΌΡΕΞΗ , ΥΠΟΜΟΝΗ και ΘΕΛΗΣΗ .

Ειδικότερα τα νεότερα παιδιά που είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρουν δουλειά μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την κατάσταση και αντί να παίζουν παιχνιδάκια και να σκοτώνουν τερατάκια να αφιερώσουν την ώρα τους μαθαίνοντας κάτι παραπάνω .

Υπάρχουν αμέτρητα CMS να πειραματιστούν ,όπως και Free webhosting servers και χιλιάδες tutorials για SEO , Photoshop , video editing ,γλώσσες προγραμματισμού κτλπ.

Αφήστε στην άκρη τα "βλέπω διαφημίσεις και βγάζω 0.00000001 για κάθε μία από αυτές" και οτιδήποτε άλλο τέτοιο υπόσχεται λεφτά με το να κάθεστε , κανείς δεν μοιράζει λεφτά.

Φίλε προσπέρασα το ποστ σου. Αυτο που γράφεις εννοώ και εγώ...

Δημοσ.

Ωπ,άνοιξε πάλι αυτό το θέμα;

Λοιπόν,επι της ευκαιρίας να πω και εγώ την εμπειρία πάνω στο θέμα. Άρχισα να ψάχνομαι με διάφορα θέματα που με ενδιέφερε να ασχοληθώ και κατέληξα να δοκιμάσω τα εξής:

• Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία έχω ανεβάσει κάποιες σε online stockατζίδικα φωτογραφιών. ( Δύσκολο κοινό - καλά λεφτά )
  • Επίσης έχω αρχίσει και κάνω κάποια ρετούζ ή ειδικά εφέ σε επαγγελματίες φωτογράφους που δεν το κατέχουν τόσο. ( Δύσκολη η αρχική επαφή - καλά λεφτά)
  • Τέλος, έκανα κάποια 3D animation για εταιρίες που ήθελαν να τα χρησιμοποιήσουν ένας θεός ξέρει που. Αλλά το παράτησα γιατί έπαιρνε πάρα πολύ χρόνο ..τόσο που κόντευε να καταλήξει full time job,κάτι που δεν είχα την πολυτέλεια να κάνω. ( Απαιτητικό κοινό - πολλές ώρες δουλειά (μερικές φορές περνάει και μήνας+ για να παραδώσεις - ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ )

Με PTC / PTD / PPD / Youtube δεν ασχολήθηκα καθόλου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...