ekkli Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Ψάχνω κάποιο προγραμματάκι που να παίρνω τηλέφωνα μέσω του pc μου και να καταγράφει τις συνομιλίες στο σκληρό. Έχω ψάξει σε διάφορα sites αλλά δεν έχω βρει τίποτα αξιόλογο. Κάνοντας ένα search στο φόρουμ βρήκα 5-6 σχετικά θέματα αλλά καμία απάντηση, συν ότι τα περισσότερα είχαν γραφτεί αρκετά παλιά. --- Δεν εννοώ τηλεφωνία μέσω Internet, οκ? --- Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον απαντήσεις, γιατί μου κάνει εντύπωση, μόνο εγώ θέλω να κάνω πλάκες σε φίλους μου ... ? :twisted:
cb79 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 ean 8eleis na katagrafeis tis synomilies me tous filous sou yparxei ena programma pou borei na se boh8hsei kai afto legete modem spy. einai arketa boliko kai xrhsimo. bale sto google modem spy+download kai 8a to breis opws episeis kai ton register kodiko. :wink:
Challenger Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 αυτό θα δουλέψει και σε στο δικό μου σύστημα? (έχω συνδέσει το tornado με το netmod). Apo poy θα παίρνει τον ήχο?
Amanteous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Apo to mode m8a pernei to ixo!!!kai 8atou doseis san exodo tin karta ixou!
ekkli Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 thanx cb79 για την πρόταση σου, την δοκίμασα ήδη και δυστυχώς αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια με το συγκεκριμένο πρόγραμμα Ενώ το "απέκτησα" σε full έκδοση δεν μπορεί να καταγράψει πάνω από κάποια λεπτά. Δηλάδή, ενώ γράφει, μετά από 40sec ή 2 λεπτά ή όποτε θέλει τελοσπάντων σταματάει μόνο του. Έχει και κάποιες ρυθμίσεις που δεν τις ξέρω (όπως από που να γράφει: μόντεμ ή κάρτα ήχου) και πειραματίστηκα, αλλά δεν είδα ουσιαστική διαφορά. Να προσθέσω επίσης ότι δημιουργεί ενοχλητικούς θορύβους στη γραμμή σε σημειό, κάποιες στιγμές να γίνεται δύσκολη η συνομιλία. .......κατά τ'άλλα πρόκειται για ένα αξιολογότατο πρόγραμμα με υπέροχο interface και πολύ όμορφα χρώματα που σου γεμίζουν την οθόνη ενώ ως σηματάκι έχει ένα τύπο που μοιάζει με τον Σαϊνη. Αυτά
ASSOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Se periptwsh ISDN modem.... exw netmod kai 8elw na kanw klhseis me to PC ka8ws kai na latagrafw synomilies.... EFXARISTW
Jastonas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 re seis, an exeis isdn k netmod, mporeis na pareis thlefwno?!
ekkli Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 re seis, an exeis isdn k netmod, mporeis na pareis thlefwno?! εεεεεεεε, τι εννοείς Jastonas ? :roll: αν μιλάς για ταυτόχρονη χρήση internet και κλήσης ΟΤΕ τοτε, ΑΝ η συνδεση σου ειναι 64Κ, έχεις την δυνατότητα να παίρνεις τηλ από ΟΤΕ ταυτόχρονα. ΑΝ μπαινεις στα 128Κ, τοτε δεν μπορείς. έτσι νομίζω δηλαδή. 8) 8) 8)
Jastonas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 egw allo lew. na pairneis thlefwno apo to pc sou xrhsimopoiontas to netmod!
_spooker_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Operating system: Windows 95/98/ME/2000/XP Computer: Pentium 100 MHz, 16 MB of RAM or better. Voice modem. Program does not work with DSL, ADSL and cable modems. Sound card with microphone attached (optional). koinws de douleuei me netmod kai tornado
DimitrisKTM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Και με 64 και με 128, τηλεφωνο μπορεις να παρεις. Απλα οταν εχεις 128,αν εκεινη την ωρα δουλευει και το δευτερο καναλι του netmod, οταν σε καλεσουν στο τηλεφωνο, το δευτερο καναλι πεφτει αυτοματα(δουλευει 64 δηλαδη) για να δουλεψεις την τηλεφωνικη κληση.
Challenger Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Voice modem. Program does not work with DSL' date=' ADSL and cable modems. Sound card with microphone attached (optional). koinws de douleuei me netmod kai tornado[/quote'] γιατι δεν δουλεβει με ntemod και tornado? Θεωρείται cable modem!!!!???
astroman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 ρε παιδιά, το modem spy και όλα αυτά τα προγράμματα δεν δουλεύουν με ISDN, μόνο με dialup, είναι voice modem κανένα ISDN;;
Jastonas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 egw pantws ebala to modem spy, exw netmod usb, k mou leei "doesnt support voice commands" kati tetoio... opote poulos. xreiazomai kana palio 56ari modem na balw... an 8elw na to kanw thl to pc mou:P
iz_us Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 dokimaste to veritape personal. Egw exw to v1.3.70 kai to vriskw arketa kalo.Peite mou gnwmes.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.