Προς το περιεχόμενο

Far cry 3 low fps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με το παιχνίδι δε μπορώ να πιάσω 30-40fps στο παιχνίδι..

Το παίζω για δεύτερη φορά και την πρώτη δεν είχα κάποιο πρόβλημα..Ανάλυση 1920x1080,

όλες οι ρυθμίσεις στα very high και ultra,msaa antialiasing φίλτρο x8, vsync off πάνω κάτω 

όλα τέρμα δηλαδή και δεν είχα κάποιο σκάλωμα..Αυτή τη στιγμή που το ξαναπαίζω έχω πέσει αναγκαστικά στα 1680x1050,off antialiasing και τις ρυθμίσεις μου στα high και medium για να είναι ανεκτό το παιχνίδι σε μερικά σημεία..Τί μπορεί να φταίει? 

Σύστημα: fx-8350 @4.5GHz , corsair 8gb ddr3 1600, asus 7870 direct cu2..ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η 7870 δεν είναι για 8xMSAA στο FC3..

Ίσως την πρώτη φορά να μην είχε πάρει τις ρυθμίσεις και γι' αυτό σου φαινόταν ότι έπαιζε..

Ούτε η 7970 δεν το τρέχει καλά με 8x.

Δημοσ.

την επομενη φορα που θα ανοιξεις το παιχνιδι πατα ενα ctrl+enter να στο κανει windowed mode και πατα ξανα να στο κανει fullscreen.Το παθαινω παντα και πηρα χαμπαρι οτι για εναν παραξενο λογο καθε φορα που το ανοιγω η καρτα γραφικων δουλευει στο 50%.

βαλε τις ρυθμισεις εκει που τις ειχες και επαιζες και κανε αυτο που ειπα!!

• Like 1
Δημοσ.

τιποτα φιλε μου,απλα δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο γινεται αυτο

Μονο την πρωτη πρωτη φορα που το επαιξα δεν ειχα θεμα(αρυθμιστα γραφικα κιολας)απο κει και επειτα καθε φορα συμβαινει αυτο που περιεργραψα πιο πανω.
η επομενη λυση ειναι να βγαλω και να βαλω το vsync παλι αλλα 2 ctrl+enter ειναι πιο "γρηγορα" απ οτι να αλλαζω γραφικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...