discoboyminimal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 καλωδιακι 1.4 και logitech touch mouse στο pc - smartphone για πλοηγηση του υπολογιστη απο τον καναπε..με εχει καταβολεψει!ουτε σηκω σηκω ουτε κατσε κατσε
kostas_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 micos, oύτε εγώ έχω τέτοια αρχεία (φοβούμενος τα προβλήματα συμβατότητας), παρόλο που κυνηγάω όσο το δυνατόν μεγαλύτερα. Μπορεί ο φίλος να εννοούσε κανα γιγαντιαίο αρχείο στα 1080p.
micos000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει μεγαλύτερα αρχεία mkv πάνω από τα 20-25gb Κώστα. Μετά είναι τα πλήρη bd discs στα 40-50gb και το lord of the rings return of the king extended στα 30gb.
kostas_dr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει μεγαλύτερα αρχεία mkv πάνω από τα 20-25gb Κώστα. Ε ναι, δεν νομίζω.
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ότι μπορείς να muxάρεις ένα bluray σε mkv πάντως μπορείς ,χωρίς μετατροπή δηλαδή, και αν ψάξετε λίγο στα γνωστά κατατόπια θα βρείτε και τεράστια mkv(30+ gb).
kostas_dr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέχρι να κατέβουν όμως... (και δεν νομίζω ν' αξίζει τον κόπο, εκτός αν έχεις καμιά τεράστια tv)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα