Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια τελικα τι γινεται με το θεμα της εγγυησης ,υπαρχει εδω αντιπροσωπεια της sapphire η  θα πρεπει να την στειλω αγγλια αν παθει κατι?

Δημοσ.

φιλε μου επειδη αποκλειεται να ψαξω και τις 37 σελιδες μηπως μπορεις να μου πεις σε ποια σελιδα βρισκεται η απαντηση που ψαχνω αν γνωριζεις :P

επισης τι λετε παιδια για αυτη την μητρικη αξιζει τα λεφτα της ? http://www.amazon.fr/Gigabyte-990FXA-UD3-Carte-m%C3%A8re-AMD/dp/B00545BZOG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1386277724&sr=8-1&keywords=gigabyte+990

Δημοσ.

ευχαριστω αλλα εχω παρει ηδη καποια πραγματα το μονο που λειπει ειναι μητρικη, καρτα γραφικων και τροφοδοτικο για κουτι εχω αποφασισει

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 700-750

Χρήση υπολογιστή :Photoshop,video edit ,programming ,ολα αυτά όχι σε επαγγελματικό επίπεδο,και λίγο gaming στον ελεύθερο χρόνο

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:cs6,Sony Vegas,after effects

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.όχι εχω 27 full hf led

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? διαφορετικά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

μόνος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

όχι

Πιστεύω ότι ο 8350 είναι κατάλληλος για την χρήση απο θηκες εχω βάλει στο μάτι την shinobi .περιμενω προτασεις για ολα τα parts

Ποσο που διαθετουμε 700-750ευρο

παιδια τελικα για gpu καταληγω στην toxic r9 280 μιας και ανεβηκε το μπατζετ μου λιγο .τι λετε αξιζει ? να την παρω απο εξωτερικα μηπως ερθει πιο φθηνα ?επισης μαζι με fx8350 σε τι τροφοδοτικο να παω ?

και μια συνθεση απο εμενα αν σε εξυπηρετει . 

Ο ενδιαφερομενος λεει οτι θα παει σε 8350 και R9 280x και εσυ του προτεινεις μια συνθεση με i7 4770k στα 1100ευρο ,χωρις ψυκτρα και χωρις Ssd με 850ρι τροφοδοτικο για την R9 270x???Που αντε να χρειαζεται στην καλυτερη 500W το συστημα που προτεινεις???. :o

Τωρα αν εγω κραξω και μιλησω αναλογα θα φταίω εγω??? :mad:  :mad: (μαλλον ναι γιατι καθομαι και ασχολουμαι με τις οτι να ναι συνθεσεις)  -_-

Δημοσ.

με τον ι7 θα κανει αποσβεση για χρονια γι'αυτο και του τον προτεινα....συγνωμη κιολας που λεμε τη γνωμη μας δηλαδη.....

Αν ειναι οτι να ναι δεν φταιω εγω.Οταν σου λεει ο αλλος οτι θα βαλει την R9 280x και του προτεινεις την R9 270x τι θες να σου πω μπραβο???Οταν σε συνθεση 1100ευρο δεν βαζεις καν Ssd και ψυκτρα  τι να τις κανω τετοιες γνωμες...

Το εχουμε ξαναπει να προσεχουμε τι προτεινουμε,εχουν γινει σοβαρα λαθη στο παρελθον που ενδιαφερομενοι ακουγανε τις γνωμες διαφορων που δεν ξεραν που τους πανε τα 4 και μετα κλαίγανε τα λεφτα τους. 

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο Fulgore1...

Εσυ ειδικα που εισαι και πιο πολυ πιο παλιος απο μενα στο Forum πρεπει να εχεις πετυχει αρκετες τετοιες περιπτωσεις :D.

Δημοσ.

Όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθος.Το θέμα είναι να είμαστε να ανοιχτοί και να μαθαίνουμε.Στις προτάσεις του ο καθένας πρέπει να είναι προσεκτικός μη πάρει κανέναν στον λαιμό του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...