Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που ξεκινάω τον υπολογιστή μου εμφανίζεται η οθόνη που δείχνει τα στοιχεία της μητρικής, κολλάει σε αυτό το σημείο για πέντε λεπτά περίπου και μετά μπαίνει στα windows. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό; Στην αρχή δεν το έκανε, τους τελευταίους μήνες το κάνει. Έχω χρησιμοποιήσει και διαφορετικό σηληρό και πάλι τα ίδια κάνει οπότε το αποκλείω να φταίει ο σκληρός.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βγάλε όλες τις περιττές συσκευές πχ εξωτερικους δισκους στικακια καμερες απο το pc και άσε μόνο πληκτρολόγιο ποντίκι. Ανοιξε τον μετά και δες αν κανει το ίδιο. Αν συνεχίσει τσέκαρε τον δίσκο σου μεσα απο τα win με hdsentinel και μπες bios να δεις αν εχει σαν πρώτη προτεραιότητα να μπουτάρει απο τον σκληρό.

Δημοσ.

Έβγαλα τον εξωτερικό σκληρό, μπήκα στα bios και τα έβαλα να μπουτάρει από τον σκληρό (πριν έκανε boot από το cd-rom) και εκκίνησε κανονικά. Μετά όμως όταν σύνδεσα ξανά τον εξωτερικό σκληρό μου έκανε ξανά τα ίδια. Άρα μάλλον ο εξωτερικός φταίει; Κάθε φορά πρέπει να τον αποσυνδέω δηλαδή; Δε θέλω να το κάνω αυτό για να μην χαλάσω τις υποδοχές του.

Δημοσ.

E απλά μην το έχεις το usb συνδεμένο στην μητρική σου. Μην φοβάσε αν δεν τα τραβάς άτσαλα και δεν κουνας τα usb δεξια και αριστερά μια χαρά θα ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...