Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα αγοράσει παλιά ένα τεύχος που μου άρεσε.Θυμάμαι ο σκρουτζ είχε δώσει καμιά 10αρια αντικείμενα και τους έλεγε να βρουν τί φτιάχνεται με αυτά και θα τους έδινε την περιουσία του;Κάπως έτσι.Θυμάται κανείς πώς λεγότανε;Πρέπει να το είχε περιποιηθεί η μάνα μου γιατί μόνο μια άκυρη σελίδα του είχα βρεί μαζί με κάτι άλλα που είχα κάποτε.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 αν μου βρείτε πως λέγεται η ιστορία με τον σκρούτζ ντοναλτ ανηψάκια .. είχαν κατέβει στα έγκατα της γής και είχαν βρεί κάτι ανθρωπάκια αν θυμάμαι ...(δεν νομίζω να είναι αυτό με τους σεισμούς που είχε κυκλοφορήσει στο κόμιξ) Αυτη η ιστορία είχε βγεί πριν πάρα πολλά χρόνια 15+ στο μικυ μάους σε 2 ή 3 τεύχη.
LongTom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 αν μου βρείτε πως λέγεται η ιστορία με τον σκρούτζ ντοναλτ ανηψάκια .. είχαν κατέβει στα έγκατα της γής και είχαν βρεί κάτι ανθρωπάκια αν θυμάμαι ...(δεν νομίζω να είναι αυτό με τους σεισμούς που είχε κυκλοφορήσει στο κόμιξ) Αυτη η ιστορία είχε βγεί πριν πάρα πολλά χρόνια 15+ στο μικυ μάους σε 2 ή 3 τεύχη. Είναι των γνωστών δύο μεγάλων(Μπαρκς-Ρόσα) ή από τρίτον η ιστορία; Γιατί η μόνη ιστορία που είχαν βρει ανθρωπάκια είναι με τους terries-ferries(δεν θυμάμαι πως ήταν στα ελληνικά)που ήταν μπάλες,από τους δυο μεγάλους σχεδιαστές.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 εσύ λές για τα ανθρωπάκια μπάλες που έκαναν σεισμούς στα έγκατα της γής .. χμμμ μπορεί να είναι και αυτό...
Adon1s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ακα "Χώρα στα 'εγκατα της γης" Πήγα και πήρα το τελευταίο "Μικυ Μάους" μόλις . Εντάξει , σχεδιαστικά δε μπορώ να πω οτι με εκφράζει , όπως και όλες οι ιστορίες των τελευταίων ετών , αλλα για ιστορικούς λόγους το τίμησα . Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2013 από Adon1s
walkerr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 εσύ λές για τα ανθρωπάκια μπάλες που έκαναν σεισμούς στα έγκατα της γής .. χμμμ μπορεί να είναι και αυτό... τι ιστορια Tους ρωταει σε μια φαση... "καλα, κι εσεις τι κανετε εδω?" Κανουμε ΣΕΙΣΜΟΥΣ! Στο τελος ρωταει ο Σκρουτζ τον επιστημονα "κι εσεις δοκτορα τι πιστευετε οτι προκαλει τους σεισμους?" "Εεε, αερια κατω απο τη γη..." Kλεινει τοτε το ματι στα ανηψακια "εμεις ομως παιδια τωρα ξερουμε"
pantelis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Είχα αγοράσει παλιά ένα τεύχος που μου άρεσε.Θυμάμαι ο σκρουτζ είχε δώσει καμιά 10αρια αντικείμενα και τους έλεγε να βρουν τί φτιάχνεται με αυτά και θα τους έδινε την περιουσία του;Κάπως έτσι.Θυμάται κανείς πώς λεγότανε;Πρέπει να το είχε περιποιηθεί η μάνα μου γιατί μόνο μια άκυρη σελίδα του είχα βρεί μαζί με κάτι άλλα που είχα κάποτε.</p> Ήταν το παπιομυστηριο από την σειρά τα μεγάλα σίριαλ. Πολύ γέλιο και χορταστικη ιστορία μιας που ήταν 300-400 ΣΕΛΊΔΕΣ. δυστυχώς στα χοντρά κόμιξ μου άνοιγε η ράχη. *τελικά με τα ντόναλντ τι έγινε? έχασα επεισόδια. από που τα κατεβάζουμε τελικά? Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
walkerr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα αγοράσει παλιά ένα τεύχος που μου άρεσε.Θυμάμαι ο σκρουτζ είχε δώσει καμιά 10αρια αντικείμενα και τους έλεγε να βρουν τί φτιάχνεται με αυτά και θα τους έδινε την περιουσία του;Κάπως έτσι.Θυμάται κανείς πώς λεγότανε;Πρέπει να το είχε περιποιηθεί η μάνα μου γιατί μόνο μια άκυρη σελίδα του είχα βρεί μαζί με κάτι άλλα που είχα κάποτε. Εγω θυμαμαι ενα παρομοιο. Ο Σκρουτζ ειχε δωσει απο 1000$ σε Γκαστονε, Ντοναλντ, ανηψακια και οποιος τα αξιοποιουσε καλυτερα θα τον κληρονομουσε. Κερδισαν τα ανηψακια.
pantelis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα αγοράσει παλιά ένα τεύχος που μου άρεσε.Θυμάμαι ο σκρουτζ είχε δώσει καμιά 10αρια αντικείμενα και τους έλεγε να βρουν τί φτιάχνεται με αυτά και θα τους έδινε την περιουσία του;Κάπως έτσι.Θυμάται κανείς πώς λεγότανε;Πρέπει να το είχε περιποιηθεί η μάνα μου γιατί μόνο μια άκυρη σελίδα του είχα βρεί μαζί με κάτι άλλα που είχα κάποτε. Εγω θυμαμαι ενα παρομοιο. Ο Σκρουτζ ειχε δωσει απο 1000$ σε Γκαστονε, Ντοναλντ, ανηψακια και οποιος τα αξιοποιουσε καλυτερα θα τον κληρονομουσε. Κερδισαν τα ανηψακια. θυμάμαι την είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι καθόλου πωσ τα είχε αξιοποιήσει ο ΚΑΘΈΝΑΣ.παλιά οι ιστορίες άξιζαν απίστευτα.έβλεπα σε ένα σαιτ κάτι παλιά μίκυ μάους.απιστευτες ιστορίες.πρόσφατα όμωσ πήρα ένα κόμιξ του 2009 διπλό τεύχος για τα 75 χρόνια ντόναλντ.τι μαπα ήταν αυτή?6ευρώ τζάμπα!!!ζήτημα να άξιζε μια ιστορία.τουλάχιστον αν αλλάξει το περιοδικό χέρια ελπίζω να βελτιωθεί.έτσι ΌΠΩΣ ήταν είχα σταματήσει να το παίρνω από το 2008Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
walkerr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Ντοναλντ ξοδεψε τα μισα αγοραζοντας αμεσως ενα αμαξι, με αποτελεσμα φυσικα ο Σκρουτζ να τον διαγραψει απογοητευμενος. Ο Γκαστονε απλα τα ειχε φυλαξει καπου και οταν ερωτηθηκε τι τα εκανε απαντησε οτι δε θυμοταν. Τα ανιψακια τα 'επενδυσαν' σε καποιο γερο που ειχε υποψη του καποιο σχεδιο θησαυρου, αρχικα ο Σκρουτζ το θεωρησε απατη και διεγραψε τους μικρους, τελικα ομως αποδειχτηκε οντως θησαυρος και ανηψακια περηχαρη κληρονομησαν τα φανταστικομμυρια.
walkerr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Που να θυμαμαι, πριν καμμια 25ρια χρονια το διαβασα.
Phantom Duck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πρόκειται για την ιστορία "Some heir over the rainbow / Οι κληρονόμοι του ουράνιου τόξου". Απ' ό,τι βλέπουμε στο Inducks, στη χώρα μας έχει δημοσιευτεί στα: Μεγάλο Μίκυ #176 - Απρίλιος 1982Η οικονομία του θείου Σκρουτζ #12 (έκδοση που δινόταν με την εφημερίδα της Καθημερινής) - Απρίλιος 1994Η μεγάλη βιβλιοθήκη του Καρλ Μπαρκς #6 (στη σελίδα 59) - Νοέμβριος 2010 Ο τελευταίος είναι τόμος που συγκεντρώνει τις ιστορίες του Carl Barks και βρίσκεται σε πολλά βιβλιοπωλεία και κομικσάδικα. Δυστυχώς απ' ό,τι φαίνεται η προσπάθεια θα μείνει ημιτελής, με 16 τόμους από ένα σύνολο 48 τόμων. 1
walkerr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πανω που ετοιμαζομουνα να κανω τη διορθωση! με προλαβες. Ο Ντοναλντ χαλασε τα 1000 και αφησε χρεος αλλα 1000. Πρόκειται για την ιστορία "Some heir over the rainbow / Οι κληρονόμοι του ουράνιου τόξου". Απ' ό,τι βλέπουμε στο Inducks, στη χώρα μας έχει δημοσιευτεί στα: Μεγάλο Μίκυ #176 - Απρίλιος 1982 Περασαν κιολας 31 χρονια?... κλαψ Πιθανον βεβαια να το διαβασα και λιγο αργοτερα.
simaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Το είχα πετύχει πέρσι σε μια αγγελία. Αν θυμάμαι καλά, το πουλούσε γύρω στα 3.000 ευρώ, ήταν στην Κρήτη. Μιλάμε φυσικά για το τεύχος του 1966 και όχι την ακριβή επανεκτύπωσή που έγινε το 1994 (την τελευταία είχα αγοράσει κι εγώ, αλλά δυστυχώς χάθηκε...) Κατάλαβα....πανάκριβο πάντως....αναρωτιέμαι αν η έκδοση που έχω εγώ είναι του 94 ή του 66...άραγε πως μπορώ να το καταλάβω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις