Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει στους κύκλους των συλλεκτών 

αλλά

σοβαρολογεί τώρα αυτός ;

Κάθεται και συγκρίνει πόσο βαθιά στο χαρτί έχει μπει η μαύρη μελάνι και την απόχρωση του κόκκινου , ωστε να αιτιολογήσει " να , γιαυτό κάνει 3χιλιάρικα" ;

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για περιοδικό του 66 το έχει σε άριστη κατάσταση..... Δεν θα τα έδινα τα 3000 αν τα είχα χωρίς να το δεί κάποιος είδικός και να κρίνει αν είναι όντως το αυθεντικό. Εχω διαβάσει οτι υπάρχουν πολλές τεχνικές παλαίωσης περιοδικών βιβλίων κτλ.

Έλα,cool τώρα,σιγά μην έδινα 3.000€ για ένα τεύχος Μικυμάου.Ακόμα κι αν το χαρτί του ήταν original canabis indicta και μετά το διάβασμα το φούμερνα...

Το παραχέζουνε,βάζουν λαγούς να φτάσουν τα τεύχη στο θεό και μετά πασσάρουν μιά λογικοφανέστατη (σε σχέση με τους παραλογισμούς των λαγών τους) τιμή και περιμένουνε τον άρρωστο να τσιμπήσει./

Μία ανατύπωση όσο πλησιέστερα στην αρχική έκδοση θα τους έκοβε τα φτερά ολλονών των λαμογιώτατων.

Δημοσ.

Αμα δεν ειναι πεθαμενη τοτε γιατι σταματησαν, για πλακα?

Δε ξερω γιατι πουλανε τα anime, oλα τα περιοδικα κανουν το κυκλο τους. Εγω παλια διαβαζα Σεραφινο, τη δεκαετια του 80 ειχε φτασει να πουλαει δεκαδες χιλιαδες τευχη, αργοτερα ομως εκλεισε.

Η Ντισνευ δεν ειναι δυνατον να κανει ριπριντ μονο και μονο για να ικανοποιησει μια χουφτα συλλεκτες. Σημειωσε οτι αν ξανακυκλοφορουσε το "Κομιξ", αυτοματως θα χανοταν η αξια του, το πρωτο τευχος απο 500 θα πηγαινε 5€.

πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα για να ξανακινηθει το πραγμα.δεν θα χαθει η αξια του αν ειναι β εκδοση και οχι το αυθεντικο.και εγω τα donald δεν θα τα αγοραζα αν δεν ημουν σιγουρος οτι θα τα εβρισκα ολα.απλα τα ακριβοπληρωσα μερικα στον καθενα που τα εδινε οσο τα εδινε αντι να τα σκασω στον τερζοπουλο πχ.

Δημοσ.

Γιατί δεν τα βγάζουν σε ηλεκτρονική μορφή με 1 ευρώ πχ το τεύχος??

Όλοι πλέον διαβάζουν από υπολογιστές και tablets ενώ θα γλυτώσουν και τα έξοδα της εκτύπωσης/έκδοσης...

Δημοσ.

Γιατί δεν τα βγάζουν σε ηλεκτρονική μορφή με 1 ευρώ πχ το τεύχος??

Όλοι πλέον διαβάζουν από υπολογιστές και tablets ενώ θα γλυτώσουν και τα έξοδα της εκτύπωσης/έκδοσης...

σωστο και αυτο.παλι καποιοι θα τα αγορασουν αντι να πεσει scanarisma.βεβαια το κακο οτι θα γινουν και torrent την ιδια μερα αλλα οκ.

Δημοσ.

σωστο και αυτο.παλι καποιοι θα τα αγορασουν αντι να πεσει scanarisma.βεβαια το κακο οτι θα γινουν και torrent την ιδια μερα αλλα οκ.

Ε εντάξει πάντα υπάρχει (και θα υπάρχει) η πειρατεία αλλά αυτός που τα γουστάρει θα τα αγοράσει και θα τα έχει και αρχειοθετημένα χωρίς το φόβο ότι θα χαθούν/φθαρούν.

Έτσι γίνεται και με τα videogames που πλέον οι digital editions βγαίνουν κατά καιρούς σε προσφορές 1-2$

Δημοσ.

δυστυχως δεν το κοβω να βλεπουμε τιποτε απο ολα αυτα.

Ούτε εγώ αλλά κάπου το ότι κλείνουν το θεωρώ και φυσική συνέπεια του "Ότι δεν εξελίσσεται, πεθαίνει" 

Δημοσ.

Ούτε εγώ αλλά κάπου το ότι κλείνουν το θεωρώ και φυσική συνέπεια του "Ότι δεν εξελίσσεται, πεθαίνει" 

το μονο που κοιτανε τα μισα περιοδικα ειναι να βαλουν καλυτερο χαρτι λες και το χαρτι κανει το περιοδικο.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν αγοράζουν τα δικαιώματα μίας ιστορίας λογικά το κάνουν για συγκεκριμένη χρήση και όχι για να τα διαχειριστούν όπως νομίζουν στο μέλλον

Έπρεπε να κρατήσουν τουλάχιστον το Μίκυ Μάους και το Κόμιξ  :(

Δημοσ.

το μονο που κοιτανε τα μισα περιοδικα ειναι να βαλουν καλυτερο χαρτι λες και το χαρτι κανει το περιοδικο.

τουλαχιστον να αντεχει το χαρτι στο χρονο...

Δημοσ.

τουλαχιστον να αντεχει το χαρτι στο χρονο...

εδω αντεχει το πρωτο τευχος:P.ενας καλος συλλεκτης τα βαζεις και σε ζελατινες.

Δημοσ.

αυτο εχω κανει διατηρουνται φρεσκα :P

το κομιξ κυκλοφορησε η ακομα?δε το βρισκω πουθενα.

το κομιξ κυκλοφορησε 23 Αυγουστου νομιζω και αν διαδοθηκε η ειδηση  μαλλον θα εχει εξαντληθει ... 

Δημοσ.

πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα για να ξανακινηθει το πραγμα.δεν θα χαθει η αξια του αν ειναι β εκδοση και οχι το αυθεντικο.

Για τους συλλεκτες τεραστια σημασια εχει το αυθεντικο. Για τον απλο αναγνωστη ναι, δεν εχει σημασια ποια εκδοση ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...