Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2-3 ευρώ το μήνα τώρα, που είμαστε και μεγάλοι, ΟΚ, 900δρχ το 199-κάτι-λίγο, που ήμασταν και παιδιά, ήταν ένα ποσό κάτι παραπάνω από αξιοσέβαστο και μάλιστα για μη-συλλεκτική έκδοση.

Για την επανέκδοση συμφωνω.

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πχ ενα ωραιο πακετακι.ολα τα κομιξ πχ 500 ευρω.ενδεικτικη η τιμη.πιστευω οτι θα τα ασγοραζαν καποιοιλ

Τύλιξέ μου 10 σειρές από δαύτα,έχω μαγαζί...

Δημοσ.

Τύλιξέ μου 10 σειρές από δαύτα,έχω μαγαζί...

ειπα ενδεικτικες οι τιμες.δεν ξερω ποσα τευχη εχουν βγει.εσυ θα μας αγορασεις ολο το stock.χαχα.

Δημοσ.

Η πχ ενα ωραιο πακετακι.ολα τα κομιξ πχ 500 ευρω.ενδεικτικη η τιμη.πιστευω οτι θα τα ασγοραζαν καποιοιλ

500 ειναι πολυ λιγα

500 παιζει να κοστολογουνται τα 3-4 πρωτα τευχη...

Δημοσ.

500 ειναι πολυ λιγα

500 παιζει να κοστολογουνται τα 3-4 πρωτα τευχη...

μιλαμε για β εκδοση.οχι για την πρωτη που ειναι η original.καποιος μπορει να θελει να ταεχει εστω και β 'εκδοση

Δημοσ.

το donald ηταν καθε μηνα οποτε και 2-3 ευρω δεν τα θεωρω κοστος.τωρα για τον τερζοπουλο αμα ηθελε να μην κλεισει την εταιρεια ας εκανε κατι απλο.reprint Ολα τα τευχη του κομιξ.να δεις ατομα που θα ηθελαν να τελειωσουν την συλλογη πως θα πηγαιναν να τα παρουν.θα μου πει καποιος τωρα ναι αλλα τοτε τι συλλεκτικα ειναι.ε ας ηταν β εκδοση.αλλα βλακειες.το ιδιο και για τα μικυ μαους και για ολα.παραγγειλτε οτι τευχη θελετε και reprint Ολα.τρελα λεφτα θα εβγαζαν.2 ευρω το τευχος πχ.

Εχουν τα δικαιωματα της μαμας εταιριας για ριπριντ?...

Δημοσ.

Εχουν τα δικαιωματα της μαμας εταιριας για ριπριντ?...

δεν το ξερω αυτο αλλα σιγουρα και την disney θα την συμφερε .γιατι και 500 ευρω να κανει το πρωτο τευχος οπως λες για παραδειγμα τα λεφτα πανε σε ιδιωτη οχι στην εταιρεια ουτε στην μαμα εταιρεια.οποτε οποιοδηποτε Reprint λεφτα ειναι.

Δημοσ.

δεν το ξερω αυτο αλλα σιγουρα και την disney θα την συμφερε .γιατι και 500 ευρω να κανει το πρωτο τευχος οπως λες για παραδειγμα τα λεφτα πανε σε ιδιωτη οχι στην εταιρεια ουτε στην μαμα εταιρεια.οποτε οποιοδηποτε Reprint λεφτα ειναι.

Φιλε μου, αναγκαστηκαν να κλεισουν τα περιοδικα γιατι η αγορα ειναι πεθαμενη, κι εσυ λες να κανουν και ριπριντ? Θα μπαινανε μεσα εκατομμυρια ευρω.

Δημοσ.

Φιλε μου, αναγκαστηκαν να κλεισουν τα περιοδικα γιατι η αγορα ειναι πεθαμενη, κι εσυ λες να κανουν και ριπριντ? Θα μπαινανε μεσα εκατομμυρια ευρω.

η αγορα δεν θα ελεγα οτι ειναι πεθαμενη.αλλα και γιατι καποιος να ξεκινησει μια συλλογη που δεν μπορει να ολοκληρωσει.τα anime τα βιβλια πως πουλανε?αλλα εκει πολλες φορες γινονται reprint.αν ο αλλος δεν βρισκει καποια τευχη λογικο ειναι να μην ξεκινησει την συλλογη καν.

Δημοσ.

Αμα δεν ειναι πεθαμενη τοτε γιατι σταματησαν, για πλακα?

Δε ξερω γιατι πουλανε τα anime, oλα τα περιοδικα κανουν το κυκλο τους. Εγω παλια διαβαζα Σεραφινο, τη δεκαετια του 80 ειχε φτασει να πουλαει δεκαδες χιλιαδες τευχη, αργοτερα ομως εκλεισε.

Η Ντισνευ δεν ειναι δυνατον να κανει ριπριντ μονο και μονο για να ικανοποιησει μια χουφτα συλλεκτες. Σημειωσε οτι αν ξανακυκλοφορουσε το "Κομιξ", αυτοματως θα χανοταν η αξια του, το πρωτο τευχος απο 500 θα πηγαινε 5€.

Δημοσ.

η αγορα δεν θα ελεγα οτι ειναι πεθαμενη.αλλα και γιατι καποιος να ξεκινησει μια συλλογη που δεν μπορει να ολοκληρωσει.τα anime τα βιβλια πως πουλανε?αλλα εκει πολλες φορες γινονται reprint.αν ο αλλος δεν βρισκει καποια τευχη λογικο ειναι να μην ξεκινησει την συλλογη καν.

Ξέρει τι λέει,φίλε μου.Ναι μεν εσύ λες ότι η αγορά δεν πεθαίνει,αλλά οι τσέπες των καταναλωτών απέκτησαν καβούρια και άλλους καρκίνους.

Comics που σε αλλοτινούς καιρούς καβατζάρανε 100.000 αντίτυπα,τώρα με το ζόρι φτάνουν στα 1.000 και για να πλησιάσουν τις παλιές τους επιδόσεις πρέπει να "μπουν σε εφημερίδα".

Είμαστε δεν είμαστε 2,500-3,000 πρεζάκια των κόμιξ,που να ταΐσουμε τον Τερζό;

Αμα δεν ειναι πεθαμενη τοτε γιατι σταματησαν, για πλακα?

Δε ξερω γιατι πουλανε τα anime, oλα τα περιοδικα κανουν το κυκλο τους. Εγω παλια διαβαζα Σεραφινο, τη δεκαετια του 80 ειχε φτασει να πουλαει δεκαδες χιλιαδες τευχη, αργοτερα ομως εκλεισε.

Η Ντισνευ δεν ειναι δυνατον να κανει ριπριντ μονο και μονο για να ικανοποιησει μια χουφτα συλλεκτες. Σημειωσε οτι αν ξανακυκλοφορουσε το "Κομιξ", αυτοματως θα χανοταν η αξια του, το πρωτο τευχος απο 500 θα πηγαινε 5€.

Και τα anime,σκ@τ@ πουλάνε τώρα πιά.Δεν βλέπεις τα Anubis;Παλιατζή μόνο και σκότωμα στο 70-80% κάτω για να πάρουν κανα φράγκο πριν τη πολτοποίηση.

Επίσης,αυτό που λες για την επανατύπωση και τις (υπέρογκες) τιμές που θα καταποντιστούν,δεν είναι και κακό,ε; :ph34r:

Δημοσ.

Ερώτηση για όποιον ξέρει.....Ποσό αξίζει περίπου το πρώτο τεύχος του περιοδικού Μίκυ Μάους σε άριστη κατάσταση?

Το είχα πετύχει πέρσι σε μια αγγελία. Αν θυμάμαι καλά, το πουλούσε γύρω στα 3.000 ευρώ, ήταν στην Κρήτη. Μιλάμε φυσικά για το τεύχος του 1966 και όχι την ακριβή επανεκτύπωσή που έγινε το 1994 (την τελευταία είχα αγοράσει κι εγώ, αλλά δυστυχώς χάθηκε...)

Δημοσ.

για περιοδικό του 66 το έχει σε άριστη κατάσταση..... Δεν θα τα έδινα τα 3000 αν τα είχα χωρίς να το δεί κάποιος είδικός και να κρίνει αν είναι όντως το αυθεντικό. Εχω διαβάσει οτι υπάρχουν πολλές τεχνικές παλαίωσης περιοδικών βιβλίων κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...