Anubis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Η άλλη λύση είναι μετατροπή σε PDF η οποία δεν το έχω ψάξει πώς γίνεται . Μπορεις να το ανοιξεις με zip προγραμμα και να δεις τις εικονες τις οποιες εχει μεσα.
walkerr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 @Spyros είναι μια συλλογή κοντά στα 10GB την είχα τραβήξει πριν χρόνια δεν πρέπει να κυκλοφορεί τώρα. Γιατι να μην κυκλοφορει? τα pdf δεν ειναι κανoνικα τευχη, οποιοσδηποτε μπορει να τα κυκλοφορησει σε torrents ή στο rapidshare.
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 δεν την έχω βρεί στα γνωστά τουλάχιστον.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 αρα δεν εχω το 1000 αλλά το 1450 γιατι το δικό μου πρώτο τεύχος είναι το αυτόνομο τεύχος. @Spyros είναι μια συλλογή κοντά στα 10GB την είχα τραβήξει πριν χρόνια δεν πρέπει να κυκλοφορεί τώρα. Γιατι να μην κυκλοφορει? τα pdf δεν ειναι κανoνικα τευχη, οποιοσδηποτε μπορει να τα κυκλοφορησει σε torrents ή στο rapidshare. σωστα ... δε φτιαχνεις ενα τορρεντ ? ftp ?
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 θα έφτιαχνα αλλά όπως είδα και στο άλλο που ανέβηκε δεν φιλοτιμήθηκε να seedarei Κανεις.. οπότε...
mak3don Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 εγω παντως τους 2 χειμαρους τους διαμοιραζω ακομα δεν τους εκλεισα..
Adon1s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι και εγώ αλλά τα βράδια γιατι εχω διάβασμα . Sent from my iPhone using Insomnia
spinemm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 θα έφτιαχνα αλλά όπως είδα και στο άλλο που ανέβηκε δεν φιλοτιμήθηκε να seedarei Κανεις.. οπότε... Μην το λες...εγω seedαρω και τα 2 ακομα στα 25.....(το καθενα)
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 οκ αν υπάρχει συμμετοχή και βοήθεια στον διαμοιρασμό θα το φτιάξω .
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 με τον ftp τι εγινε τελικα, ειχαμε εξελιξεις στο θεμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 1) με το ftp ολα καλα ( ρωτα τον prof_chaos ) ... εχει τα 1-100 , 101-200, 201-250 και μπονους Αστεριξ 2) εγω seedαρω κανονικα ( δεν ξερω τι θα γινει αν το βαλω unlimited ομως )
mak3don Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 στο ftp τα τευχη δεν ειναι πληρεις σωστα? η εκανα κατι λαθος... παντως ενα μεγαλο μπραβο σε οσους εκατσαν και ασχοληθηκαν και τα δωσαν στον λαο
Sargath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα πάλι δεν μου αρέσει να διαβάζω τίποτα μέσω υπολογιστή για αυτό όποιος έχει Κομιξ τα οποία πουλάει ας μου στείλει κανά μήνυμα,θα του κάνω μια προσφορά που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.
walkerr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα πάλι δεν μου αρέσει να διαβάζω τίποτα μέσω υπολογιστή για αυτό όποιος έχει Κομιξ τα οποία πουλάει ας μου στείλει κανά μήνυμα,θα του κάνω μια προσφορά που δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Eσυ μου ειπες να σου κανω καλη τιμη γιατι εχεις λαβει αλλες προσφορες συμφερουσες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις