Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η άλλη λύση είναι μετατροπή σε PDF η οποία δεν το έχω ψάξει πώς γίνεται .

Μπορεις να το ανοιξεις με zip προγραμμα και να δεις τις εικονες τις οποιες εχει μεσα.

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Spyros είναι μια συλλογή κοντά στα 10GB την είχα τραβήξει πριν χρόνια δεν πρέπει να κυκλοφορεί τώρα.

Γιατι να μην κυκλοφορει? τα pdf δεν ειναι κανoνικα τευχη, οποιοσδηποτε μπορει να τα κυκλοφορησει σε torrents ή στο rapidshare.

Δημοσ.

αρα δεν εχω το 1000 αλλά το 1450 γιατι το δικό μου πρώτο τεύχος είναι το αυτόνομο τεύχος.

@Spyros είναι μια συλλογή κοντά στα 10GB την είχα τραβήξει πριν χρόνια δεν πρέπει να κυκλοφορεί τώρα.

Γιατι να μην κυκλοφορει? τα pdf δεν ειναι κανoνικα τευχη, οποιοσδηποτε μπορει να τα κυκλοφορησει σε torrents ή στο rapidshare.

σωστα  ... δε φτιαχνεις ενα τορρεντ    ?    ftp  ?  

Δημοσ.

θα έφτιαχνα αλλά όπως είδα και στο άλλο που ανέβηκε δεν φιλοτιμήθηκε να seedarei Κανεις.. οπότε...

Μην το λες...εγω seedαρω και τα 2 ακομα στα 25.....(το καθενα)

Δημοσ.

1) με το  ftp  ολα καλα ( ρωτα τον prof_chaos ) ... εχει τα 1-100 , 101-200, 201-250 και μπονους Αστεριξ 

2) εγω seedαρω κανονικα   ( δεν ξερω τι θα γινει αν το βαλω unlimited ομως ) 

Δημοσ.

στο ftp τα τευχη δεν ειναι πληρεις σωστα? η εκανα κατι λαθος... παντως ενα μεγαλο μπραβο σε οσους εκατσαν και ασχοληθηκαν και τα δωσαν στον λαο

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει να διαβάζω τίποτα μέσω υπολογιστή για αυτό όποιος έχει Κομιξ τα οποία πουλάει ας μου στείλει κανά μήνυμα,θα του κάνω μια προσφορά που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει να διαβάζω τίποτα μέσω υπολογιστή για αυτό όποιος έχει Κομιξ τα οποία πουλάει ας μου στείλει κανά μήνυμα,θα του κάνω μια προσφορά που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Eσυ μου ειπες να σου κανω καλη τιμη γιατι εχεις λαβει αλλες προσφορες συμφερουσες...

:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...