exypnakias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Λοιπόν... Είπα να κάνω αυτό το θέμα, όχι για να ρωτήσω κάτι, αλλά για να δείξω κάτι γιατί θέλω να ακούσω τα σχόλιά σας και να σας πω κι εγώ τα δικά μου... Τον καινούργιο μου υπολογιστή μου τον αγόρασα το καλοκαίρι του 2010. Το πήρα το έβαλα στην θέση που μπαίνει ο υπολογιστής στα γραφεία ανοιχτό μπρος - πίσω και από τα πλάγια κλειστός. Από τότε δεν είχε ανοιχτεί ποτέ και δεν είχε βγει από εκεί μέσα ποτέ! Τον Μάρτιο του 2012 θέλοντας να βάλω ένα Card Reader αποφασίζω να ανοίξω το κουτί για να το βάλω! Το είπα σε έναν φίλο μου που ξέρει από υπολογιστές μου λέει να τον καθαρίσουμε κιόλας κι έτσι μου φέρνει ένα φυσυχτήρα. Ανοίγουμε το κουτί κι αντιμετωπίζουμε αυτό: ...normal καταστάσεις δηλαδή ! Γουρλώνουμε και οι δύο τα μάτια, και όπως καταλαβαίνετε... αρχίζουμε το καθάρισμα... Περιττό να σας πω για το τι μπινελίκι άκουσα... Τέλος πάντων καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα: Εσείς τι έχετε να πείτε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris87 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αυτό έγινε τον Μάρτιο του 12(καθαριότητα-φωτο κτλ) και εσυ ποστάρεις τέλη Αυγουστου του 13?? χα0α0χ0αχ0α!! Ξανάνοιξε το πλαινό πάλι ίδια εικόνα θα αντικρίσεις!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 πρεπει να ειχες και αρκετα ανεβασμενες θερμοκρασιες στον υπολογιστη. Επισης καλο θα ηταν να βαλεις κ ενα ανεμιστηρακι να φυσαει αερα μεσα(αν κ απ οτι καταλαβα το κουτι που εχεις ειναι αρκετα παλιο) τελος,χαλαρωσε λιγο τα καλωδια του τροφοδοτικου που εχεις μαζεμενα και αφησε τα στο "κλουβι"πανω απο τον σκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αυτό έγινε τον Μάρτιο του 12(καθαριότητα-φωτο κτλ) και εσυ ποστάρεις τέλη Αυγουστου του 13?? χα0α0χ0αχ0α!! Ξανάνοιξε το πλαινό πάλι ίδια εικόνα θα αντικρίσεις!!! Φίλε πλέον τον καθαρίζω κάθε δύο μήνες... Μου έκανε δώρο τον φυσηχτήρα του!! πρεπει να ειχες και αρκετα ανεβασμενες θερμοκρασιες στον υπολογιστη. Επισης καλο θα ηταν να βαλεις κ ενα ανεμιστηρακι να φυσαει αερα μεσα(αν κ απ οτι καταλαβα το κουτι που εχεις ειναι αρκετα παλιο) τελος,χαλαρωσε λιγο τα καλωδια του τροφοδοτικου που εχεις μαζεμενα και αφησε τα στο "κλουβι"πανω απο τον σκληρο Αυτά έγινα Μάρτιο 2012. Από τότε έχουν γίνει πολλές αλλαγές!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris87 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Φίλε πλέον τον καθαρίζω κάθε δύο μήνες... Μου έκανε δώρο τον φυσηχτήρα του!! Αυτά έγινα Μάρτιο 2012. Από τότε έχουν γίνει πολλές αλλαγές!! χ0αχ0αχ0αχ0αχα0χα0χ0α...Ετσι το παθημα σου έγινε μαθημα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καταρχήν αν το φυσάς σε τακτικά χρονικά διαστήματα δε θα σε δυσκολέψει στο καθάρισμα ποτέ τόσο πολύ όσο όταν το άφησες 2 χρόνια που η σκόνη θα είχε γίνει στόκος και θα είχε κολλήσει παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καταρχήν αν το φυσάς σε τακτικά χρονικά διαστήματα δε θα σε δυσκολέψει στο καθάρισμα ποτέ τόσο πολύ όσο όταν το άφησες 2 χρόνια που η σκόνη θα είχε γίνει στόκος και θα είχε κολλήσει παντού. Όχι! Σε 1' είχαμε τελειώσει! Παιδιά, να γράψετε κι εσείς ανάλογες καταστάσεις ή πριν κάνετε καθάρισμα στο Pc σας να βγάλετε φώτο και να τις ανεβάσετε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αν μου επιτρέπεις να βάλω και εγώ την δική μου εμπειρία ... PC φίλου από το 09 (νομίζω) δεν είχε ανοιχτεί ποτέ και σε γραφείο σαν το δικό σου. Να μην στα πολυλογώ το φουρφούρι της GPU δεν το κούναγες ούτε με το χέρι... φώτο από μετά δεν έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εντάξει το αποτέλεσμα ειναι απίστευτο , σαν να έβαλες και λούστρο μεσα και ολα γυαλίζουν , φτιάξε λιγο τα καλωδιάκια οσο γίνεται και εισαι άρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αυτό προέκυψε μόνο από έναν φυσητήρα; τι μοντέλο είναι αυτός, να πάρω και εγώ έναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αυτό προέκυψε μόνο από έναν φυσητήρα; τι μοντέλο είναι αυτός, να πάρω και εγώ έναν Δεν θυμάμαι ακριβώς http://www.skroutz.gr/c/1053/garden-machines/f/281189/%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82.html αυτός πρέπει να είναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ωραία σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ωραία σε ευχαριστώ Δεν είμαι και σίγουρος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Στάμπαρα αυτό. Δεν θέλω να πάρω κάποιο και να έχει τόση δύναμη που θα αρχίσουν να ξυλώνονται εξαρτήματα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 πάρε ένα blower και κάθε 3-4 μήνες άνοιχτο και βάρα αλύπητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα