agisilaosko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Παιδια γεια σας, παραγγειλα προσφατα το συγκεκριμενο κινητο και ψαχνω καμια καλη ελληνικη ρομ να του βαλω.Μου αρεσει πολυ απο το galaxy s3.ξερετε που μπορω να βρω με ελληνικα; ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Οταν λες σου αρεσει η ρομ απο το S3 εννοεις το user interface που εχει το S3 ή καποια ρομ αυτη καθαυτη που ειδες? Αν ειναι το πρωτο, ειναι ο launcher της samsung που λεγεται touch wiz. Επειδη δεν μπορεις να τον εχεις στη συσκευη σου, κατεβασε τον Nova Launcher και (googlαρε γιατι δεν εχω ασχοληθει τοσο με το θεμα) κανε τον Touch Wiz Look. Αν εννοεις το δευτερο ισως υπαρχει καποιο port για τη συσκευη σου (δυσκολα ομως νομιζω).
agisilaosko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το πρωτο εννοω αλλα με το launcher δεν θα εχω κοληματα στη συσκευη;
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Oχι γιατι να εχεις, ισα ισα που συγκεκριμενος ειναι και πολυ καλος launcher. Παντως (ασχετο) δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι εντυπωσιαζονται απο τον touch wiz. Εχω samsung κινητα εδω και πολλααα χρονια και πραγματικα ειναι απαισιος Γουστα θα μου πεις 1
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Oχι γιατι να εχεις, ισα ισα που συγκεκριμενος ειναι και πολυ καλος launcher. Παντως (ασχετο) δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι εντυπωσιαζονται απο τον touch wiz. Εχω samsung κινητα εδω και πολλααα χρονια και πραγματικα ειναι απαισιος Γουστα θα μου πεις όντως είναι αίσχος και άθλιος, βάλε τον Νόβα που είναι ελαφρύς και θα κατεβάσεις από το play store ένα πακέτο εικονιδίων να γίνει ίδιο με τον TW. Δεν θυμάμαι εάν είναι τσάμπα όμως τι πακέτο, δες το και εδώ είμαστε Oχι γιατι να εχεις, ισα ισα που συγκεκριμενος ειναι και πολυ καλος launcher. Παντως (ασχετο) δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι εντυπωσιαζονται απο τον touch wiz. Εχω samsung κινητα εδω και πολλααα χρονια και πραγματικα ειναι απαισιος Γουστα θα μου πεις όντως είναι αίσχος και άθλιος, βάλε τον Νόβα που είναι ελαφρύς και θα κατεβάσεις από το play store ένα πακέτο εικονιδίων να γίνει ίδιο με τον TW. Δεν θυμάμαι εάν είναι τσάμπα όμως τι πακέτο, δες το και εδώ είμαστε
agisilaosko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το εψαξα με αυτον τον launcher και ειδα οτι ειναι πολυ καλος!! πακετο εικονιδιων πως θα το βρω στο μαρκετ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα