Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν το προβλημα με το αδυναμο σημα wifi στο iphone 4 (πρεπει να εισαι σχετικα κοντα στο router για να βρει το δικτυο) επιδιορθωνεται;; Υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις σε μαγαζια που κανουν σερβις που εχω ρωτησει..

Εχει καποιος επισκευασει το προβλημα αυτο με επιτυχια και που;

Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητο να φταιει το ρουτερ. Τσκεκαρε το ''καλωδιο'' του wifi βγαλτω και ξαναβάλτω.Σου το είχε ξανακανει αυτο?? Αμα δεν ξες απο  diassambly κανε μια επαναφορά ρυθμισεων!    :-)

Δημοσ.

Αυτο που μου ειπαν απο ενα καταστημα που επισκευαζει iphone ειναι οτι υπαρχουν τρεις περιπτωσεις:

1) Η κεραια wifi του iphone να εχει λασκαρει και να θελει σφιξιμο (η πιο απλη περιπτωση)

2) Η κεραια wifi του iphone να θελει αλλαγη

3) Φταιει το wifi chip στην πλακετα και θελει αλλαγη (η πιο ακριβη περιπτωση)

Μου ειπε ο τεχνικος του καταστηματος οτι ειναι σπανια η τριτη περιπτωση και μαλλον ειναι μια απο τις δυο πρωτες περιπτωσεις και σε καθε περιπτωση αναλαμβανουν την επισκευη.

Σε αλλο καταστημα μου ειπαν οτι 95% των περιπτωσεων που τους εχει τυχει, ειναι προβλημα στην πλακετα (συνηθες προβλημα των iphone 4 οπως μου ειπαν) και δεν επισκευαζεται.

Σε αλλο παλι μου ειπαν παλι οτι δεν γινεται και οτι εχουν προσπαθησει...

Δεν ξερω τι να πω.. Να εμπιστευτω την πρωτη εταιρια;;; Υπαρχει καποιος στο forum που να εχει επιδιορθωσει το συγκεκριμενο προβλημα;;;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να θέλει αλλαγη το wifi. Είχα και εγώ αυτο το πρόβλημα και έκανα: 1) Reset Network Settings. Δεν βοήθησε... Μετά απλά άνοιξα το πίσω καπάκι και έσφιξα περισσότερο τις ''βίδες'' του  wifi  και μετά ολα κανονικά, τώρα δεν ξέρω αμα αυτο που έκανα να σε βοηθήσει.Αμα δεν ξές απο αυτα μην δοκιμάζεις!  :D

Δημοσ.

Ευχαριστω vasilopoulos για τις πληροφοριες. Εκανα reset στα network settings αλλα δεν εγινε τιποτα. Τωρα θα δοκιμασω τη λυση που δουλεψε με σενα. Πρεπει ομωσ να αποφασισω που να το παω γιατι δεν μπορω να το κανω μονος μου..

Εχεις καπου να μου προτεινεις;

Δημοσ.

στις αρχες επιανε καλυτερα και τωρα οχι;

αλλαξε και τα settings του router σου, αλλαξε το καναλι απο auto αν ειναι σε καποιο συγκεκριμενό και δες.

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο δεν πιανει... Δεν ειχα προβλημα στο παρελθον. Το θεμα δεν ειναι με ενα συγκεκριμενο router. Επισκεπτομαι αρκετους χωρους (γραφειο,σπιτι,cafe κλπ) και παντου εχω το ιδιο προβλημα ενω πριν στα ιδια δεν το ειχα και επισης αλλα iphone των φιλων μου πιανουν χωρις κατι να εχει αλλαξει. Οταν πλησιαζω τα router, βρισκω δικτυο και συνδεομαι.

Το θεμα ειναι στο κινητο.

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο δεν πιανει... Δεν ειχα προβλημα στο παρελθον. Το θεμα δεν ειναι με ενα συγκεκριμενο router. Επισκεπτομαι αρκετους χωρους (γραφειο,σπιτι,cafe κλπ) και παντου εχω το ιδιο προβλημα ενω πριν στα ιδια δεν το ειχα και επισης αλλα iphone των φιλων μου πιανουν χωρις κατι να εχει αλλαξει. Οταν πλησιαζω τα router, βρισκω δικτυο και συνδεομαι.

Μπορεί να χρειάζεται αλλαγή κεραίας. Είχαμε αλλάξει την κεραία στο 4άρι της κουνιάδας μου, στον τεχνικό μας, πήγε γύρω στα 35 ευρώ

Δημοσ.

Μπορεί να χρειάζεται αλλαγή κεραίας. Είχαμε αλλάξει την κεραία στο 4άρι της κουνιάδας μου, στον τεχνικό μας, πήγε γύρω στα 35 ευρώ
Αν επιτρεπεται που την κανατε την επισκευη;;Sent from my iPhone using Insomnia

Αν επιτρεπεται που την κανατε την επισκευηSent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...