Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα insomniacs,

ειχα αναφερει ενα προβλημα μητρικης τις προαλλες το οποιο εχει διορθωθει.

το προβλημα τωρα ειναι,οτι το αρχικο λογκο στο μπουταρισμα(gigabyte,insist on ultra durable κτλ)αργει να φυγει ,και κατανταει πολυ εκνευριστικο.η μητρικη μου ειναι η gigabyte 970-a ud3.

δωστε μου μια λυση,ικετευω

Δημοσ.

Απενεργοποίησε το απο το bios και δες εαν έχει το κλασσικό boot screen την ιδια καθυστέρηση

• Like 1
Δημοσ.

ιδια καθυστερηση εχει.ειδα και σε ενα αλλο πισι με 5 σκληρους(ιδια μομπο) και εφευγε γρηγορα.usb,μονο πληκτρ και ποντικι.και εμενα παλια γρηγορα μου εφευγε,απλα μετα αο το μπαιος ρεσετ μου αργει

Δημοσ.

H "εκδοση" της εκαστοτε μητρικης. την γράφει στην κατω μερια αριστερη νομιζω της μητρικης και πανω στο κουτι της

Δημοσ.

Έλεγξε αν HDD και DVD είναι σωστά κουμπωμένα. Επίσης μου έτυχε  περίπτωση, σε Gigabyte αλλά όχι ίδια, να μένει παραπάνω από το κανονικό στο αρχικό λόγκο, εξαιτίας σκληρού δίσκου που δεν ήταν εντελώς o.k. και σε άλλη περίπτωση από προβληματική σύνδεση στο DVD Recorder.

Δημοσ.

καλησπερα insomniacs,

ειχα αναφερει ενα προβλημα μητρικης τις προαλλες το οποιο εχει διορθωθει.

το προβλημα τωρα ειναι,οτι το αρχικο λογκο στο μπουταρισμα(gigabyte,insist on ultra durable κτλ)αργει να φυγει ,και κατανταει πολυ εκνευριστικο.η μητρικη μου ειναι η gigabyte 970-a ud3.

δωστε μου μια λυση,ικετευω

Εχεις κανεναν εξωτερικο σκληρο δισκο επανω ?

Αν ναι τότε αυτός σου την κάνει και το σύστημα καθυστερεί προσπαθώντας να τον αναγνωρίσει κατά το μπουτάρισμα.

Δημοσ.

Το revision πάντως στην συγκεκριμένη μητρική βρίσκεται στο κάτω αριστερό άκρο της πάνω από το hd audio, δίπλα απτην βίδα που κουμπώνει η μητρική πάνω στο κουτί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...