Dr.DrekoCX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 καλησπερα insomniacs, ειχα αναφερει ενα προβλημα μητρικης τις προαλλες το οποιο εχει διορθωθει. το προβλημα τωρα ειναι,οτι το αρχικο λογκο στο μπουταρισμα(gigabyte,insist on ultra durable κτλ)αργει να φυγει ,και κατανταει πολυ εκνευριστικο.η μητρικη μου ειναι η gigabyte 970-a ud3. δωστε μου μια λυση,ικετευω
Zaknafein Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Κι εμένα αργεί, έχεις USB δίσκους συνδεδεμένους όταν ανοίγει; Αν ναι δοκίμασε χωρίς αυτούς.
AiWaaa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Απενεργοποίησε το απο το bios και δες εαν έχει το κλασσικό boot screen την ιδια καθυστέρηση 1
Dr.DrekoCX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ιδια καθυστερηση εχει.ειδα και σε ενα αλλο πισι με 5 σκληρους(ιδια μομπο) και εφευγε γρηγορα.usb,μονο πληκτρ και ποντικι.και εμενα παλια γρηγορα μου εφευγε,απλα μετα αο το μπαιος ρεσετ μου αργει
Dr.DrekoCX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 το bios της μανας του αναβαθμισμενο φοραει.revision?τι ειν τουτο? 1
AiWaaa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 H "εκδοση" της εκαστοτε μητρικης. την γράφει στην κατω μερια αριστερη νομιζω της μητρικης και πανω στο κουτι της
Jannis64 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Έλεγξε αν HDD και DVD είναι σωστά κουμπωμένα. Επίσης μου έτυχε περίπτωση, σε Gigabyte αλλά όχι ίδια, να μένει παραπάνω από το κανονικό στο αρχικό λόγκο, εξαιτίας σκληρού δίσκου που δεν ήταν εντελώς o.k. και σε άλλη περίπτωση από προβληματική σύνδεση στο DVD Recorder.
MauMaus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 revision?τι ειν τουτο? αχααχαχχαχ να σαι καλα γελασα βραδιατικα ..
adtakhs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 καλησπερα insomniacs, ειχα αναφερει ενα προβλημα μητρικης τις προαλλες το οποιο εχει διορθωθει. το προβλημα τωρα ειναι,οτι το αρχικο λογκο στο μπουταρισμα(gigabyte,insist on ultra durable κτλ)αργει να φυγει ,και κατανταει πολυ εκνευριστικο.η μητρικη μου ειναι η gigabyte 970-a ud3. δωστε μου μια λυση,ικετευω Εχεις κανεναν εξωτερικο σκληρο δισκο επανω ? Αν ναι τότε αυτός σου την κάνει και το σύστημα καθυστερεί προσπαθώντας να τον αναγνωρίσει κατά το μπουτάρισμα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το revision πάντως στην συγκεκριμένη μητρική βρίσκεται στο κάτω αριστερό άκρο της πάνω από το hd audio, δίπλα απτην βίδα που κουμπώνει η μητρική πάνω στο κουτί
Dr.DrekoCX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 οχι δεν εχω καποιον εξωτερικο.rev 3.0 xd βοηηθειαα
Xristaras12 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 αφαιρεσε δισκο και dvd απο πανω και δες ποση ωρα θα κανει να περασει το Logo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα