Chaos KinG Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Λοιπον θα ηθελα να παρω μια καρτα δικτύου για ασύματο δικτυο (wifi) το θεμα ειναι οτι θελω να εχει και συγχνώτητα 5Ghz αλλα δεν βρίσκω στο skrootz τουλαχιστον τπτ αλλο εκτος απο την LinkSys-WMP600N [http://www.linksys.com/en-eu/products/adapters/WMP600N] .Σαν μαρκα η LinkSys ειναι καλή σε καρτες δικτύου ? (δεν γνωριζω) *Μονος λογος που θελω να ειναι PCI ειναι οτι θα πρεπει να αλλαξω PCIe την καρτα γραφικων μου γιατι κρίβει το PCIe x1 και δεν ειναι recommended για 1 Gpu το channel που θα παει η Gpu. *Ειμουν τυχερος και ειχα εναν πιστωτικο στο πλαισιο (65€) και πηρα το Netgear Wireless ADSL Modem/Router N600 Annex A DGND3700 που ηταν σε προσφορά as well.*Το internet το θελω κυριος για Gaming και και download σε 2 χρονια και για streaming . Ουσιαστικά θελω χαμηλό σταθερό ping(ms) .Να αλλάξω θεση την καρτα και να παρω PCIe x1 καρτα δικτύου ? Αν κανω κατι τετοιο εχω βαλει στο ματι αυτα : 1. TP-LINK TL-WDN4800 (δεν νομιζω ) 2. Asus PCE-N53 (μαλλον αυτο) 3. Asus PCE-AC66 (μπορει )Εσεις τη λετε ? να παω στο LinkSys η να αλλαξω θεση την καρτα και να παω σε ενα απο τα asus ?
Chaos KinG Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Τη φαση πως γινετε αυτο ? https://www.youtube.com/watch?v=ZK56BQdesoQ&feature=c4-overview&list=UUjxGU4zo5Ka-uo2nDqUQ_2A .Is this even possible ?ασε που ειναι και cisco τωρα εμαθα.
Universal Soldier Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 τα καλύτερα ping είναι μονο με καλώδιο.
Chaos KinG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 προφανος, αλλα δεν ειναι κανενας υπολογιστης κοντα στο router . It can't be helped. Περσι στο παλιο σπιτι μου ειμουν διπλα στο router και ειμουν με το ethernet τωρα πρεπει να διασκιζει ολο το σπιτι για να παει στους η/υ.Τελος παντον, εγω μολις ειδα οτι linksys και cisco ειναι το ιδιο ειμουν 100% σιγουρος οτι θα πηγενα σε αυτη την καρτα δικτυου αλλα μετα ειδα το παραπανω video (προσωπικα νομιζω λεει μπουρδες και ηθελε reset το router αλλα i am not sure).
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 παρολο που η Linksys ειναι σαν υποεταιρεια (division)της cisco στην πραξη καμια σχεση μεταξυ τους οι 2 εταιρειες.μετα με την νυχτα απλα.κατα τα αλλα υπαρχουν και Usb καρτες dual band και η usb εχει το καλο οτι δεν κρυβεται πισω απο το pc που ενδεχομενως να σου κανει θεματα με το σημα αν το pc ειναι καταχωνιασμενο.κατα τα αλλα δεν ξερω γιατι θες να παρεις dual band αλλα μην νομιζεις οτι σε Home use θα δεις διαφορα.επισης καποια ρουτερ παιζουν μονο σε ενα απο τα 2 bands οποτε προσεξε το.γιατι αν το βαλεις στα 5ghz και δεν παιζει και ταυτοχρονα 2,4 δεν θα παιζουν τα υπολοιπα.
Chaos KinG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ναι, δεν περιμενω να εχει καμια μεγαλη διαφορα. Απλα αφου σε 2 χρονακια που θα ειμαι στο σπιτι μου, που πιανει VDSL και θα ξανα αρχισω το streaming καλο θα ηταν να μην εχω το καλώδιο σε ολο το σπιτι παλι ευκαιρια ηταν τωρα που αλλαξα router .Το σημα δεν ειναι θεμα με 10€ περιπου περνεις κεραια εχω ηδη μια που καθετε στα 8dBi το πολυ πολυ να παρω αλλη μια.To usb δεν ξερω δεν θα εχει καποιου ειδους bottleneck (usb 2.0 νομιζω ειναι ολα - διορθωστε με αν κανω λαθος) παντα μιλαω για VDSL 30Mbps καθος δεν εχω σκοπο να ξανα κανω καποια αναβαθμηση στο hardware για το δικτυο αν δεν χαλασει κατι τουλαχιστον ?Ναι, αυτο με το dual band θελει προσοχη .Απο οτι βλεπω linkSys χλομον να παρω. Θα ριξω μια ματια στα usb αλλα δεν ξερω πιστευεις οτι ειναι καλυτερα απο μια καρτα PCIe x1 (Να πω την αληθεια εχουν βγει παρα πολλα τελευταια) ?
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ναι, δεν περιμενω να εχει καμια μεγαλη διαφορα. Απλα αφου σε 2 χρονακια που θα ειμαι στο σπιτι μου, που πιανει VDSL και θα ξανα αρχισω το streaming καλο θα ηταν να μην εχω το καλώδιο σε ολο το σπιτι παλι ευκαιρια ηταν τωρα που αλλαξα router . Το σημα δεν ειναι θεμα με 10€ περιπου περνεις κεραια εχω ηδη μια που καθετε στα 8dBi το πολυ πολυ να παρω αλλη μια. To usb δεν ξερω δεν θα εχει καποιου ειδους bottleneck (usb 2.0 νομιζω ειναι ολα - διορθωστε με αν κανω λαθος) παντα μιλαω για VDSL 30Mbps καθος δεν εχω σκοπο να ξανα κανω καποια αναβαθμηση στο hardware για το δικτυο αν δεν χαλασει κατι τουλαχιστον ? Ναι, αυτο με το dual band θελει προσοχη . Απο οτι βλεπω linkSys χλομον να παρω. Θα ριξω μια ματια στα usb αλλα δεν ξερω πιστευεις οτι ειναι καλυτερα απο μια καρτα PCIe x1 (Να πω την αληθεια εχουν βγει παρα πολλα τελευταια) ? αν μπορεις να εχεις καλωδιο ειδικα σε δικο σου σπιτι που δεν εισαι με ενοικιο εννοειται ριχνεις καλωδιο παιζεις gigabit καιεισαι θεος.οτι θα βαλεις 8 dbi κεραια δεν σημαινει οτι θα κανει θαυματα.επισης η κεραια καλο θα ειναι αμα εισαι σε dual band να ειναι και για τα 5ghz.αν ειναι κανα τρελλο n στα 600 ναι εκει το usb δνε ξερω τι θα κανει.οπως πλεον υπαρχουν και a/c καρτες σε wifi αλλα λογικαθα παιζουν usb3 αυτες.το pci/Pci express το θεωρω πιο σταθερο σαν slot απλα πολλες φορες δεν πιανουν καλο σημα επειδη ειναι χωμενα πισω απο ενα pc μεσα σε ενα επιπλο.ενω το usb μπορεις με προεκταση να το βγαλεις οπου θες.αλλα για μενα οπως ξαναειπα ειναι καλωδιο ethernet περασμενο μεσα απο καναλι για να φαινεται ομοργα και καθαρισες.
Chaos KinG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το εψαξα λιγο απο οτι φαινετε ειναι ολα usb 2.0 αλλα ειδα αυτο το video : και με επισε οτι δεν θα εχω κανενα θεμα με usb adapter καθος επιασε 32mb/s μεταφορα 4,5Gb αρχειο 3,30min χρονο .Κοιταω το WNDA4100 N900 Wireless Dual Band USB Adapter απο netgear ( http://www.skroutz.gr/s/1949533/NetGear-N900-Wireless-Dual-Band-USB-Adapter.html ) .Ειναι Dual band εχει support για Windows 8 και ειναι N900 (450 - 2,4GHz& 450 - 5GHz). Δεν νομιζω να εχει κανενα θεμα συμβατοτητας με το 600N οσο αναφορα το να βλεπει τα δικτυα δλδ οχι τπτ αλλο(το router το εχω γραψει στο 1ο post ειναι 600Ν). Μετα ειναι τα ac που δεν...Τη λετε καλο μου φαίνεται εμενα
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 η netgear εχει ωραια πραγματακια και νορμαλ τιμες.γενικοτερα αν το ρουτερ ειναι πχ N300 και το stick n150 απλα θα περιοριστει η ταχυτητα στην πιο αργη συσκευη.οπωςκαι το αναποδο βεβαια.
Chaos KinG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ναι, οκ αναμενώμενο αυτο. Οποτε κανενα πρόβλημα. Αρα θα παρω το NetGear.Ευχαριστώ για την βοήθεια poulinos Καλα που μου ειπες για Usb και το κοιταξα μου ελυσε τα χέρια απο μονος μου δεν θα το εψαχνα καν και παλι ευχαριστω !-SOLVED-
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι καλες λυσεις οι pci απλα το θεμα ειναι οτι α.πρεπει να ανοιξεις κουτι.β.πρεπει να χωραει η καρτα μεσα και να μην σου κλεινει καποια καρτα γραφικων οποτε μετα θα ψηνεις πατατες πανω στην καρτα που δεν θα παιρνει σωστα αερα.επισης η pci /pci express ειναι για οσους ειτε ειναι κοντα στο ρουτερ οποτε και θαμμενο να ειναι το Pc να παιζουν μια χαρα ειτε ειναι για ατομα που εχουν το pc πανω στο γραφειο οποτε δεν υπαρχουν εμποδια.αλλιως μετα θα πρεπει να βαλεις επεκταστη στην καρτα.οχι οτι ειναι ακριβο αλλα μπλεκεις με παραπανω πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα