Προς το περιεχόμενο

Νέος οδηγός - Πρώτο αμάξι

Leopelps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αμαξι με πανω απο 100χιλ χλμ και μαλιστα με λιγα κυβικα...δεν προτεινουμε ουτε για παραδειγμα :)

και εχεις ποσταρει 2 αμαξια..τα 2 λινκς ειναι τα ιδια :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αμαξι με πανω απο 100χιλ χλμ και μαλιστα με λιγα κυβικα...δεν προτεινουμε ουτε για παραδειγμα :)

και εχεις ποσταρει 2 αμαξια..τα 2 λινκς ειναι τα ιδια :)

Και σου ξαναλεω που μαλλον παλι δεν εχεις καταλαβει του τα εδωσα για παραδειγμα να δει για ποιο σουλουπι μιλαω και ποια κυβικα και ποια αλογα δεν εδωσα καθολου βαση στις υπολοιπες πληροφοριες των αγγελιων.

Ετσι κ αλλιως το παιδι μας ζηταει να πουμε τις γνωμες για τις μαρκες και να του προτεινουμε μαρκα οχι να κατσουμε να του βρουμε το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αμαξι που θα αγορασει.

Υ.Γ το link με το κοκκινο ibiza δεν ειναι καθολου ασχημο τωρα που το βλεπω μονο που ειναι στα Γρεβεννα.

Όταν ψάχνεις όμως αμάξι δεκαετίας, και με δεδομένο πως τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα κάνουν πάνω κάτω 15.000 χλμ το χρόνο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις με κάτω από 100.000 πραγματικά χλμ.

Όταν ψάχνεις όμως αμάξι δεκαετίας, και με δεδομένο πως τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα κάνουν πάνω κάτω 15.000 χλμ το χρόνο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις με κάτω από 100.000 πραγματικά χλμ.

στατιστικα ναι , ισχυει αυτο που λες...υπαρχουν και εξαιρεσεις χωρις να εχουν εμπλακει κομπινες.

Παραδειγμα το δικο μου 1ης κυκλοφοριας 2003 , εχει 165χιλ χιλιομετρα

και του πατερα μου ενα hyundai excel του 90κατι , δεν εχει ακουμπησει ακομα τα 100χιλ χλμ.

Ειναι σε τι ιδιοκτητη εχει πεσει το αμαξι και τι χρηση του εκανε.

Αλλα ΝΑΙ..στατιστικα θα συμβει αυτο που περιγραφεις...

στατιστικα ναι , ισχυει αυτο που λες...υπαρχουν και εξαιρεσεις χωρις να εχουν εμπλακει κομπινες.

και του πατερα μου ενα hyundai excel του 90κατι , δεν εχει ακουμπησει ακομα τα 100χιλ χλμ.

ε καπως ετσι.. ας πουμε τα δικα μου  80κ χιλιομετρα γινανε τα τελευταια 3 χρονια σε ταξιδια..εθνικη οδο..!!!

ποιο πριν το αμαξι ειχε 80κ.

Ανέφερες το δικό σου με νορμάλ χιλιόμετρα, ανέφερες του πατέρα σου με λίγα χιλιόμετρα, δεν ανέφερες όμως κάποιο με πολλά... Για αυτό θα αναφέρω και εγώ ένα, Almera του 2005 με 370.000 χλμ! Το αναφέρω όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί μερικοί ψάχνουν για αμάξι δεκαετίας και τους φαίνονται πολλά τα 100.000 χλμ! Μέχρι να πέσουν σε κάποιο επιτήδειο έμπορο(είτε νόμιμο είτε παράνομο) που θα τους παρουσιάσει ένα με 50-60.000 χλμ μαζί με το γνωστό παραμύθι(το είχε ένας γέρος και δεν πήγαινε πουθενά-το είχε μια κοπέλα που απόφευγε να οδηγήσει γιατί φοβόταν).

Καθημερινά κάνει 50+ χιλιόμετρα πήγαινε έλα στη δουλειά, τις βολτούλες του, τις εκδρομούλες του, μαζεύονται τα χιλιόμετρα. Ενώ σου φαίνονται απίστευτα τα 46.000(τα τριπλάσια από όσα κάνεις εσύ δλδ) χλμ το χρόνο, θα θεωρούσες πιο συνηθισμένο ένα άλλο αυτοκίνητο να κάνει μόλις 5-6,000(το 1/3 από όσα κάνεις εσύ) το χρόνο?

νταξ το γαμησαμε τωρα... περιπου 46χιλ χλμ τον χρονο κατα μεσο ορο

με το αμαξι πηγαινε τουαλετα ?ημαρτον :)

Μην νομιζεις υπαρχουν και τετοιοι οδηγοι που ειναι μεσα στο αμαξι γιατι ετσι πρεπει απο την δουλεια τους.

Εγω φαντασου κανω 50000 ανετα τον χρονο...το 2012 αν θυμαμαι καλα εκανα 57500χλμ

• Like 1

Επίσης όσοι οδηγοί κάνουν πολλά χιλιόμετρα, εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένοι να αλλάζουν πολύ πιο σύντομα αυτοκίνητο από τους υπόλοιπους. Παρόλα αυτά όμως όταν ψάχνεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, κατά κανόνα έχουν σχετικά λίγα χιλιόμετρα... Το γύρισμα χιλιομέτρων πέφτει σύννεφο και από εμπόρους και από ιδιώτες.

Παίδες, επειδή βλέπω οτι οι αποψεις περι αμαξιών διίστανται και ποικίλλουν, αποφασισα να παραθετω εδω συνδεσμους υποψηφιων αμαξιων και να μου λετε τη γνωμη σας, αντι να αερολογούμε. Ας αρχισουμε. Τι λετε για κατι τετοιο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4012398/|

Και παλι σας ευχαριστω!

Παίδες, επειδή βλέπω οτι οι αποψεις περι αμαξιών διίστανται και ποικίλλουν, αποφασισα να παραθετω εδω συνδεσμους υποψηφιων αμαξιων και να μου λετε τη γνωμη σας, αντι να αερολογούμε. Ας αρχισουμε. Τι λετε για κατι τετοιο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4012398/|

Και παλι σας ευχαριστω!

Δεν ειμαι ειδημων στα αμαξια αλλα θα σου πω την γνωμη μου :)

1. δεν μου αρεσει το χρωμα :)

2. 1200 κυβικα με 65 αλογα..σε 1 τονο καροτσα...μου κανει για αδυναμο συνδυασμο..ειδικα αν ειναι περαν των 2 ατομων μεσα..ή αν ανοιξεις κανα a/c.....δεν θα τραβαει ευκολα....

Δεν το χω οδηγησει ποτε...αλλα αμα κρινω απο το κορσα 1.2 που ειχα καποτε με τα ιδια περιπου κιλα και 75-80 αλογα...και στις παραπανω συνθηκες ζοριζοταν.

3.του χει βαλει ηχεια/ηχοσυστημα/δωρο pda-gps , ζαντες , επισκευες κερατα και το δινει μονο 2.800?Σαν λιγα δεν ειναι?

Μπορει και ναναι νορμαλ τιμη..αλλα και παλι...με ξενιζει η τιμη.

4.για 1200αρι , τα 100χιλ χιλιομετρα..ειναι μια σχετικη φθορα για τον κινητηρα..μπορει και να λεω μαλακιες μπορει να ζησει αλλα τοσα χρονια και να μας θαψει..αλλα αλλιως τα "νοιωθει" ενα διλιτρο τα χιλιομετρα..αλλιως ενα 1200αρι :)

Αμα θες κατι σε fiat punto..δες για παραδειγμα αυτο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4013458/

και λιγα χιλιομετρα

και κυβικα/αλογα να τραβανε καλα

και καλη τιμη (συζητησιμη :))

τωρα τι σοι αμαξι ειναι αυτο δεν ξερω..ενδεικτικα στο δειχνω..αν ειναι σαπιο ή οχι δεν ξερω..μην σε παρω στον λαιμο μου :)

Και παλι σας ευχαριστω!

Η αγγελία διαγράφτηκε

Δεν μας ειπες για ibiza και coupe Που σου ειπα...

Δεν ειμαι ειδημων στα αμαξια αλλα θα σου πω την γνωμη μου :)

1. δεν μου αρεσει το χρωμα :)

2. 1200 κυβικα με 65 αλογα..σε 1 τονο καροτσα...μου κανει για αδυναμο συνδυασμο..ειδικα αν ειναι περαν των 2 ατομων μεσα..ή αν ανοιξεις κανα a/c.....δεν θα τραβαει ευκολα....

Δεν το χω οδηγησει ποτε...αλλα αμα κρινω απο το κορσα 1.2 που ειχα καποτε με τα ιδια περιπου κιλα και 75-80 αλογα...και στις παραπανω συνθηκες ζοριζοταν.

3.του χει βαλει ηχεια/ηχοσυστημα/δωρο pda-gps , ζαντες , επισκευες κερατα και το δινει μονο 2.800?Σαν λιγα δεν ειναι?

Μπορει και ναναι νορμαλ τιμη..αλλα και παλι...με ξενιζει η τιμη.

4.για 1200αρι , τα 100χιλ χιλιομετρα..ειναι μια σχετικη φθορα για τον κινητηρα..μπορει και να λεω μαλακιες μπορει να ζησει αλλα τοσα χρονια και να μας θαψει..αλλα αλλιως τα "νοιωθει" ενα διλιτρο τα χιλιομετρα..αλλιως ενα 1200αρι :)

Αμα θες κατι σε fiat punto..δες για παραδειγμα αυτο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4013458/

και λιγα χιλιομετρα

και κυβικα/αλογα να τραβανε καλα

και καλη τιμη (συζητησιμη :))

τωρα τι σοι αμαξι ειναι αυτο δεν ξερω..ενδεικτικα στο δειχνω..αν ειναι σαπιο ή οχι δεν ξερω..μην σε παρω στον λαιμο μου :)

Ολα τα εξτρα οπως ζαντες ηχοσυστηματα και @@  δεν μπορεις να τα χρεωνεις σε ενα μεταχειρισμενο.

Απλα ο αγοραστης θα τα ζυγισει.

@hyphen Όμορφο φαινεται το Σεατακι. Θα το εχω υποψιν μου!

Σιγουρα ειδικα το 1400αρι που παει καλα και ειναι και καινουργια.

Τλκ δεν ειπες μπορεις να φτασεις στα κυβικα του coupe?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...