Leopelps Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Μόλις απέκτησα το δίπλωμα και ψάχνω για αυτοκίνητο μεταχειρισμένο μέχρι 4.000 ευρώ, έως 1300 cc. Τί μάρκες να κοιτάω? Θέλω κάτι οικονομικό, ασφαλές και σταθερό. Έχω κοιτάξει Yaris, Swift, Clio και διάφορα μοντέλα της Peugeot, Fiat και Citroen. Θα ήθελα να με κατευθύνετε όσο γίνεται. Ευχαριστώ!
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αν και δεν το είχα ποτέ έχω πολύ καλή γνώμη (το είχαν/έχουν 2-3 φίλοι) για το Yaris το 1000ρι (η 1η γενιά). Αθάνατο, οικονομικό, αξιόπιστο και βολικό (για τις απιτήσεις της κατηγορίας). Αν γύριζα Ελλάδα τέτοιο θα έπερνα για να βολέυομαι στη πόλη. 1
Hyphen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Μόλις απέκτησα το δίπλωμα και ψάχνω για αυτοκίνητο μεταχειρισμένο μέχρι 4.000 ευρώ, έως 1300 cc. Τί μάρκες να κοιτάω? Θέλω κάτι οικονομικό, ασφαλές και σταθερό. Έχω κοιτάξει Yaris, Swift, Clio και διάφορα μοντέλα της Peugeot, Fiat και Citroen. Θα ήθελα να με κατευθύνετε όσο γίνεται. Ευχαριστώ! Δεν μας ειπες ποσο παλιο ομως...υπαρχουν και του 80`... Γεια μενα πρωτα κοιτα σε Hyundai δηλαδη getz,accent υπαρχουν getz κατω απο 4000ευρω με υγραεριο και δεν θα καιει τιποτα. Επειδη εισαι πιτσιρικας δεν το λεω με κακη εννοια...Εγω προσωπικα θα πηγαινα στο Hyundai coupe απιστευτο αμαξι μουρατο και σκυλι!Μονο που ειναι 1600cc δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το δικαιολογισεις. 1600αρι τουλαχιστον να μπορεις να κανει και ενα ταξιδι ρε αδερφε... Μετα επιλογες ειναι mini 1.4 95 ps(αλλα θα κανεις παζαρι) , colt 1300cc 95ps μετα 05` , skoda fabia υπαρχουν αρκετα καινουργια , ibiza πολυ καλη επιλογη υπαρχει 1200cc αλλα θα σου ελεγα να δεις τα 1400cc πανε πολυ καλυτερα χρονολογια μετα το 2004 , swift αλλα δεν εχει πολλες επιλογες , παρα πολυ καλη επιλογη polo 2006+. 1
*Kezar* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3920001/ 1
Hyphen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3920001/ Αυτο λεω δεν μας ειπε αν θελει τοσο παλιο ή κατι καινουργιο.Τετοια χρονολογιας θα βρει πολλα αλλα επειδη μαλλον δεν θα παρει ενα αμαξι για να το αλλαξει σε 1 χρονο θα θελει κατι πιο καινουργιο. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Μόλις απέκτησα το δίπλωμα και ψάχνω για αυτοκίνητο μεταχειρισμένο μέχρι 4.000 ευρώ, έως 1300 cc. Τί μάρκες να κοιτάω? Θέλω κάτι οικονομικό, ασφαλές και σταθερό. Έχω κοιτάξει Yaris, Swift, Clio και διάφορα μοντέλα της Peugeot, Fiat και Citroen. Θα ήθελα να με κατευθύνετε όσο γίνεται. Ευχαριστώ! Αμαξι εχει η μανα σου η ο παταρας σου?Κανα σαραβαλακι ο θειος σου κτλ?Αν ναι τσιμπα αυτο για κανα 5μηνο να το λιωσεις να μαθες παρκαρισματα ,στην κινηση ,συμπλεκτες και ιστοριες και μετα δωσε 4000 χιλλιαρικα για αμαξι.Τουλαχιστον μια γρατζουνια θα την κανεις,μην παει στραφη το αμαξακι.. Θα σου προτεινα κατι σε polo ,η κατι σε citroen οπως το c2/ 1
Hyphen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αμαξι εχει η μανα σου η ο παταρας σου?Κανα σαραβαλακι ο θειος σου κτλ?Αν ναι τσιμπα αυτο για κανα 5μηνο να το λιωσεις να μαθες παρκαρισματα ,στην κινηση ,συμπλεκτες και ιστοριες και μετα δωσε 4000 χιλλιαρικα για αμαξι.Τουλαχιστον μια γρατζουνια θα την κανεις,μην παει στραφη το αμαξακι.. Θα σου προτεινα κατι σε polo ,η κατι σε citroen οπως το c2/ Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτη την νοοτροπια του παρε ενα σαραβαλο οπως λεει ο φιλος εδω και κανε του και ρανε του. Παιρνεις το αμαξακι σου το καινουργιο(εννοω το κανονικο το οποιο θα κρατησεις) και το προσεχεις ετσι θα μαθεις. Το να παρεις το σαραβαλακι που λεει σου υπογραφω οτι θα τρακαρεις, ολοι οσοι εκαναν αυτο μετρανε τρακαρισματα και μετα παιρνουν ενα καινουργιο που αργα η γρηγορα το κλαινε και αυτο. Αν παρεις ενα τετοιο θα αρχισεις απο την πρωτη στιγμη τις μ...κιες και δεν θα αποκτησεις σωστη αισθηση των δυναμεων σου, με αποτελεσμα οταν τρακαρεις θα εχεις τρακαρει απο μ...κια και χωρις να εχεις την ασφαλεια που σου προσφερει ενα καινουργιο αμαξι. Εγω προσωπικα πηρα το κανονικο αμαξι που ηταν να παρω την πρωτη μερα που πηρα διπλωμα.Το εμαθα σιγα σιγα παντα πηγαινα μεχρι εκει που μπορουσαν την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη οι δυνατοτητες μου και μετα απο λιγο καιρο το δουλευα στο φουλ των δυνατοτητων του. Αυτα απο μενα. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτη την νοοτροπια του παρε ενα σαραβαλο οπως λεει ο φιλος εδω και κανε του και ρανε του. Παιρνεις το αμαξακι σου το καινουργιο(εννοω το κανονικο το οποιο θα κρατησεις) και το προσεχεις ετσι θα μαθεις. Το να παρεις το σαραβαλακι που λεει σου υπογραφω οτι θα τρακαρεις, ολοι οσοι εκαναν αυτο μετρανε τρακαρισματα και μετα παιρνουν ενα καινουργιο που αργα η γρηγορα το κλαινε και αυτο. Αν παρεις ενα τετοιο θα αρχισεις απο την πρωτη στιγμη τις μ...κιες και δεν θα αποκτησεις σωστη αισθηση των δυναμεων σου, με αποτελεσμα οταν τρακαρεις θα εχεις τρακαρει απο μ...κια και χωρις να εχεις την ασφαλεια που σου προσφερει ενα καινουργιο αμαξι. Εγω προσωπικα πηρα το κανονικο αμαξι που ηταν να παρω την πρωτη μερα που πηρα διπλωμα.Το εμαθα σιγα σιγα παντα πηγαινα μεχρι εκει που μπορουσαν την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη οι δυνατοτητες μου και μετα απο λιγο καιρο το δουλευα στο φουλ των δυνατοτητων του. Αυτα απο μενα. Ποιος μιλησε για τρακαρισμα.Ολοι οι γνωστοι μου ,ολοι ομως εχουν κανει μικρολαθοι που εχουν στοιχησει,γρατζουνιες,βαθουμωματα καθρεφτες κτλ.Κατι το οποιο ειναι απολυτως λογικο.Χιλιες φορες να τα κανεις σε ενα παλιο αμαξι αυτα παρα σε κατι καινουργιο.Δεν καταλαβαινω γιατι το παλιο για εσενα σημαινει χρεπι.καλα τακακια λαστιχα να εχει και ειανι κομπλε.Εγω πχ ειχα μια γρατζουνια στην πορτα. Αν τωρα αισθανεται ετοιμος να οδηγησει ,τοτε ας παει και για καινουργιο. 1
Leopelps Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Για χρονολογια κοιταω απο 2002 και μετα, κυβικα εως 1300. Προς Yaris αυτης της χρονολογιας οδευω, μιας και με αυτο εμαθα στη σχολη οδηγων και το εχω συνηθισει. Και ακουω τα καλυτερα ως προς την ανθεκτικοτητα της μηχανης του και γενικοτερα οτι ειναι "σκυλι"! Τι λετε για αυτο. Πιστευετε οτι θα εκανα σωστη επιλογη?Υ.Σ: Επισης μπηκα σε ενα Citroen C2 του 2007 σε μια μαντρα και μου φανηκε πολυ ογκωδες...
Hyphen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος μιλησε για τρακαρισμα.Ολοι οι γνωστοι μου ,ολοι ομως εχουν κανει μικρολαθοι που εχουν στοιχησει,γρατζουνιες,βαθουμωματα καθρεφτες κτλ.Κατι το οποιο ειναι απολυτως λογικο.Χιλιες φορες να τα κανεις σε ενα παλιο αμαξι αυτα παρα σε κατι καινουργιο.Δεν καταλαβαινω γιατι το παλιο για εσενα σημαινει χρεπι.καλα τακακια λαστιχα να εχει και ειανι κομπλε.Εγω πχ ειχα μια γρατζουνια στην πορτα. Αν τωρα αισθανεται ετοιμος να οδηγησει ,τοτε ας παει και για καινουργιο. Ενταξει αυτα τα μικρολαθοι που λες μπορει να τα εκαναν ολοι οι φιλοι σου δεν λεω αλλα καπου θα εφταιγαν και αυτοι ετσι...οταν περνει καθρευτες και χτυπαει τον πισω στο παρκαρισμα για παραδειγμα ειναι θεμα μη αισθησης χωρου και δυνατοτητων οποτε καταληγουμε παλι οτι αν το προσεξεις δεν το χτυπας. Εγω απο την πρωτη μερα που οδηγαω μεχρι σημερα δεν εχω κανει ουτε γρατζουνια! ουτε για αστειο...Τωρα σιγουρα δεν το εχουν ολοι το ιδιο το θεμα οδηγησης... Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Για χρονολογια κοιταω απο 2002 και μετα, κυβικα εως 1300. Προς Yaris αυτης της χρονολογιας οδευω, μιας και με αυτο εμαθα στη σχολη οδηγων και το εχω συνηθισει. Και ακουω τα καλυτερα ως προς την ανθεκτικοτητα της μηχανης του και γενικοτερα οτι ειναι "σκυλι"! Τι λετε για αυτο. Πιστευετε οτι θα εκανα σωστη επιλογη? Υ.Σ: Επισης μπηκα σε ενα Citroen C2 του 2007 σε μια μαντρα και μου φανηκε πολυ ογκωδες... Αν θες ακουσε με εχοντας οδηγησει πολλα αυτοκινητα θα σου πω οτι 1300 ειναι λιγα και οπως ειπες εισαι και νεαρος οποτε θες κατι πιο σπορατο να περνει και λιγο boost αν θελεις στο μελλον με πιανεις...!!! Καρφωτος κανε την υπερβαση και θα με θυμηθεις πηγαινε σε κατι τετοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4043066/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4043066/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3847568/ Σαν παραδειγμα στα δειχνω.Εχει πολλα απο 3000-4000ευρω απο 2003 μεχρι και 2007 να διαλεξεις...θα εχεις επιλογες. Συγνωμη κιολας αλλα δεν συγκρινεται με το yaris που ειναι σαν σκατο που επεσε απο τον ουρανο . Δεν λεω μπορει να εχει καλη μηχανη το yaris απο θεμα αντοχης αλλα δεν σου λεει κανεις πως θα το παρεις και δεν θα βγαλει τιποτα. Και το ibizaki ειναι μια χαρα απο θεμα μηχανης, ασε που οπως εχουν αποδειξει αντεχουν και στο tunnig οποτε μιλαμε για υψηλων δυνατοτητων μηχανη. Παρε ενα 1400αρι αν μπορεις το topgun και εισαι αρχοντας.Αλλιως κοιτα το 1200αρι.
mphxths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 να δωσει 3.800 για ιμπιζα 1.400 με 168χιλιαδες χιλιομετρα? πανω δηλ που μπηκε στην τριτη ηλικια το αμαξι ? μπορει να βρει καλυτερο απο αυτο 1
saab_21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε παρε καποιο 1300 να εχει μικρη καταναλωση και καμια 90 αλογα και θα εισαι μια χαρα.μικρα ειναι αυτα με το ζορι 1000 κιλα αυτοκινητα οποτε τα 90 αλογα μαι χαρα το κινουν το αμαξι και πας και μακρινο ταξιδι ανετα.κοιτα να εχει κατω απο 100.000 χιλιομετρα.αν βρεις mazda 2 σαυτα τα λεφτα τσιμπα το ειναι το πιο αξιοπιστο σε μηχανη,σασμαν κτλ κτλ.
blog_dog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Για αρχή προτείνω κάτι μικρό... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1046547/ Μετά από 2-3 χρόνια πιστεύω ότι μπορείς να πάρει κάτι σαν και αυτό... http://www.bugatti.com/en/veyron/design.html Και μετά από 10 χρόνια πιστεύω ότι μάλλον θα έπρεπε να πώς οπωσδήποτε σε κάτι σαν και αυτό... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Atlantis_taking_off_on_STS-27.jpg (προτείνω σε μπλε ή ασημί) ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Hyphen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 να δωσει 3.800 για ιμπιζα 1.400 με 168χιλιαδες χιλιομετρα? πανω δηλ που μπηκε στην τριτη ηλικια το αμαξι ? μπορει να βρει καλυτερο απο αυτο Δεν ξερω αν διαβασες λεω ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!! Εχω ποσταρει στην τυχη 3 αμαξια.Μπορει να ψαξει να βρει το καταλληλο...Υπαρχουν με 40000-50000-60000χλμ και καινουργια 2005++ @blog_dog Τρολάρουμε??? Εσυ τι λες για το ibizaki?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα