Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας χειρουργός ονόματι Christopher Kaeding στο ιατρικό κέντρο Wexner του πανεπιστημίου του Ohio έκανε μια εγχείρηση ρουτίνας φορώντας τα ειδικά γυαλιά Google Glass βιντεοσκοπώντας έτσι όλη την διαδικασία.Φορώντας τα γυαλιά της Google ο χειρουργός μπορούσε να μεταδώσει ολόκληρη την διαδικασία της εγχείρησης μιας ασθενούς στο γονάτο που είχε τραυματιστεί παίζοντας σόφτμπολ, έτσι οι φοιτητές της ιατρικής είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία όπως θα γινόταν αν ήταν μέσα στο χειρουργείο.

Η κίνηση αυτή ενθουσίασε τον γιατρό που είπε ότι δεν ένιωσε κανένα βάρος φορώντας τα γυαλιά της Google και μπόρεσε να κάνει την εγχείρηση αλλά ταυτόχρονα να διδάξει με τον καλύτερο τρόπο τους φοιτητές του.

Το πανεπιστήμιο του Ohio δήλωσε ότι είναι πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοια και ψάχνει και άλλους τρόπους που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα Google Glass για την καλύτερη μάθηση των φοιτητών του.

Link.png Site: Technewz

Επεξ/σία από REDODIN7
Δημοσ.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Πανε στο οχαιο να το δεις :P

άντε σιγά σιγά η διδασκαλία να πάει σε άλλο επίπεδο :)

Ναι και επιτελους η τεχνολογια να ειναι πραγματικα χρησιμη και οχι απλα gadgets για να περναμε την ωρα μας.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα και γιατί είναι νέο αυτό; Απλά την κάμερα χρησιμοποιεισαι κάτι που μπορούσε να το κάνει με κινέζικα γιαλάκια από το aliexpress. 

Δεν χρησιμοποιείσαι κάποια λειτουργία του google glass που τον βοήθησε με την εγχείρηση....

Εγώ θα προτιμούσα πάντως να φορούσε rayban πιο πολύ στιλ ρε παιδί μου.

• Like 3
Δημοσ.

Μάλιστα και γιατί είναι νέο αυτό; Απλά την κάμερα χρησιμοποιεισαι κάτι που μπορούσε να το κάνει με κινέζικα γιαλάκια από το aliexpress. 

Δεν χρησιμοποιείσαι κάποια λειτουργία του google glass που τον βοήθησε με την εγχείρηση....

Δεν βιαβασες το αρθρο ?

Εβαλε τα google glass γιατι μετεδιδε την εγχειρηση ετσι ο φοιτητης εβλεπε απο οπτικη πρωτου προσωπου σαν να ηταν αυτος.

Επισης τα γυαλια ηταν πολυ ελαφρια και ειχαν και δυνατοτητα φωνιτηκων εντολων δηλαδη ειχε τα χερια του ελευθερα και μπορουσε πχ να πει κανε ζοομ αμα ηθελε να δωσει εμφαση σε καποιο σημειο.

Δημοσ.

Και θα του 'κανε ένα γόνατο άλλο στύλ ρε παιδί μου, άλλο στυλ λεεέμε...

tumblr_mp9f0xxqqV1rft44uo1_400.gif

• Like 3
Δημοσ.

Παει και το ιατρικο απορρητο εβαλε και εκει το χερακι της η google. :P

Εδω και χρονια υπαρχουν ντοκιμαντερ με εγχειρησεις 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...