Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας είναι.

Έχει ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο το snr της hol. Είναι πίκρα να μην πιάνεις το max της γραμμής σου.

καλα που εστω και τωρα δινει 9 margin εστω και με interleave.9 δινουν και αλλοι οποτε οκ.αλλα ελπιζω καποια στιγμη να δωσει 9 και με fast εκτος αν αλλαξαν γνωμη και το κανουν και αυτο.

Update 2: Ενδεχομένως να βοηθηθεί κάποιος που έχει ή θα έχει ανάλογα θέματα.

Αφού άλλαξα την καλωδίωση πλέον η εικόνα του Ίντερνετ είναι αυτή ---->

Υ.Γ Η ταχύτητα download είναι 1.5 megabyte per second!

ωραια το μονο που μενει αμα δεν το εχεις κανει ειναι να ζητησεις 9 margin.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα που εστω και τωρα δινει 9 margin εστω και με interleave.9 δινουν και αλλοι οποτε οκ.αλλα ελπιζω καποια στιγμη να δωσει 9 και με fast εκτος αν αλλαξαν γνωμη και το κανουν και αυτο.

ωραια το μονο που μενει αμα δεν το εχεις κανει ειναι να ζητησεις 9 margin.

Αν με ρωτήσουν το "λόγο" φίλε pouline, τι να πω σαν αιτιολογία; (είμαι και λίγο άσχετος με τα margin etc)

Δημοσ.

Αν με ρωτήσουν το "λόγο" φίλε pouline, τι να πω σαν αιτιολογία; (είμαι και λίγο άσχετος με τα margin etc)

αν και δεν θα σε ρωτησουν εν τουτοις.γιατι θελω να συγχρονισω πιο ψηλα και το εχετε αλλαξει και σε αλλους χρηστες που σας το ζητησαν.αν τωρα αυτος που θα το σηκωσει κανει το κουνελι και σου πει δεν δινουμε κτλ τοτε στειλε email η ξαναπαρε να πεσεις σε αλλον.στην αρχη οι μισοι τεχνικοι το ηξεραν και σου εκαναν την αλλαγη οι αλλοι μισοι δεν το ηξεραν και δεν στο αλλαζαν.πληρης ενημερωση και οργανωση οπως καταλαβες.

Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου το άλλαξαν σε 9. Μου είπε βέβαια ότι ήδη η γραμμή μου έδειχνε πολλά λάθη οπότε με μικρότερο SNR θα χειροτερέψει αυτό και θα έχω μάλλον χειρότερη σύνδεση. Θα το παρακολουθήσω και θα δω.

Η ταχύτητα που συγχρονίζει ανέβηκε κατά 1500kbps περίπου.

Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου το άλλαξαν σε 9. Μου είπε βέβαια ότι ήδη η γραμμή μου έδειχνε πολλά λάθη οπότε με μικρότερο SNR θα χειροτερέψει αυτό και θα έχω μάλλον χειρότερη σύνδεση. Θα το παρακολουθήσω και θα δω.

Η ταχύτητα που συγχρονίζει ανέβηκε κατά 1500kbps περίπου.

οκ πεστους να σου δωσουν 1 mbit για να μην εχει  λαθη η γραμμη.ελεος με αυτα που λενε.και το 9 μια χαρα margin ειναι.αμα εχεις προβλημα το βλεπεις και μονος σου αμεσως ετοιμη την ναπαντηση θα  παιξει χειροτερα η γραμμη.δηλαδη εγω που παιζω με 6 margin και εχω 33 μερες Uptime και αλλοι που το ριχνουν στο 3 το Margin τι θα πρεπε να πουν?ολες οι adsl γραμμες εχουν λαθη.adsl ειναι αλλωστε οχι μισθωμενο κυκλωμα ουτε οπτικη ινα.μια χαρα θα εισαι κατα 99 τις 100.

Δημοσ.

αν και δεν θα σε ρωτησουν εν τουτοις.γιατι θελω να συγχρονισω πιο ψηλα και το εχετε αλλαξει και σε αλλους χρηστες που σας το ζητησαν.αν τωρα αυτος που θα το σηκωσει κανει το κουνελι και σου πει δεν δινουμε κτλ τοτε στειλε email η ξαναπαρε να πεσεις σε αλλον.στην αρχη οι μισοι τεχνικοι το ηξεραν και σου εκαναν την αλλαγη οι αλλοι μισοι δεν το ηξεραν και δεν στο αλλαζαν.πληρης ενημερωση και οργανωση οπως καταλαβες.

Pouline είναι ήδη στο 9 μου είπαν (και το είδα κ εγώ μετά στο ρούτερ), όλα κομπλέ - εκεί που στην αρχή ήθελα να την "κάνω" πλέον "γουστάρω" HoL περισσότερο. Άριστη σε όλα τα επίπεδα (να τα λέμε κ αυτά).

Δημοσ.

Στο θέμα εξυπηρέτησης δεν έχω κανένα παράπονο ούτε εγώ. Πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και γρήγοροι και δεν περιμένεις ώρες στην αναμονή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...