Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

fast path ζητανε οσοι θελουν να εχουν μικροτερο Ping στα games.η Hol δενδινει οπως ειπα 9 Margin με fast path εκτος αν το αλλαξαν.επισης αν καποιος δεν παιζει παιχνιδια δεν εχει νοημα το fast path διοτι κερδιζεις σε Ping μεν αλλα χανεις σε ταχυτητα δε

Δημοσ.

Αν πάρω τηλέφωνο μπορώ να της ζητήσω ενεργοποίηση του fast path? Είναι δωρεάν ή υπάρχει κάποια επιβάρυνση;

Δημοσ.

Αν πάρω τηλέφωνο μπορώ να της ζητήσω ενεργοποίηση του fast path? Είναι δωρεάν ή υπάρχει κάποια επιβάρυνση;

α.ειναι δωρεαν.β.εχει νοημα το fast path αν παιζεις παιχνιδια.τωρα λογικα εισαι με 11 margin σε interleave.αν ζητησεις fast path λογικα θα σε αφησουν σε 11 margin και θα σε βαλουν σε fast path.ετσι θα χασεις σε ταχυτητα συγχρονισμου και θα κερδισεις σε Ping.αλλιως αν δεν σε νοιαζει το Ping ζητας 9 margin με interleave που εισαι και μεγαλωνει η ταχυτητα συγχρονισμου σου.το καλυτερο θα ηταν αμα επαιζες παιχνιδια να σε βαλουν σε 9 margin και fast ωστε να παιξεις στην ιδια ταχυτητα που εισαι τωρα αλλα δεν θα το κανουν εκτος αν το εχουν αλλαξει.οτι χασεις απο fast θα το κερδισεις απο το 9 Margin.ολα εξαρτωνται απο τι χρηση θες τι γραμμη.εγω πχ δεν παιζω παιχνιδια οποτε θα διαλεγα το 9 margin για να συγχρονιζακαλυτερα.

Δημοσ.

Εγώ γενικά παίζω 2-3 παιχνιδάκια αλλά δεν μπορώ να μπω ότι το Ping δεν είναι ικανοποιητικό...

Ποιο πολύ internet όμως...

Οπότε λες για margin 9 ε; 

Δημοσ.

Εγώ γενικά παίζω 2-3 παιχνιδάκια αλλά δεν μπορώ να μπω ότι το Ping δεν είναι ικανοποιητικό...

Ποιο πολύ internet όμως...

Οπότε λες για margin 9 ε; 

yessssssssssssssssss sir

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι (ίσως και λίγο χαζό);;

Και εγώ με HOL είμαι και συγχρονίζω 13 με 14 με SNR 11-11.5.

Έχω παρατηρήσει ότι όταν το SNR πέφτει σε 10-10.5, η σύνδεση σέρνεται φρικτά. Πώς γίνεται αυτό; Ρωτάω γιατί φίλε poulinos δεν θα έπρεπε λογικά με χαμηλότερο SNR να έπαιζε καλύτερα;

Υ.Γ. Πριν τη HOL είχα ΟΤΕ και είχα SNR 6-7 από ότι θυμάμαι και συγχρόνιζα γύρω στα 14. Γενικώς ο ΟΤΕ ήταν πολύ σταθερότερος και πιο αξιόπιστος. Είχα την ίδια ταχύτητα πάντα.

Τώρα με την HOL δεν είναι έτσι. Κάνω συχνά rebοοt μπας κ ανέβει το SNR στο 11 και παίξει η σύνδεση ικανοποιητικά, τις Κυριακές και γιορτές ψιλοσέρνεται, κοκ. Το συν είναι το πολύ χαμηλότερο κόστος.

post-59822-0-86380300-1378151495_thumb.jpg

Δημοσ.

Update: Ήρθε τεχνικός από τη HoL, που κατέληξε ότι η γραμμή στον όροφό μου κλειδώνει 7 mbit (έχει θέμα) και κάτω (εκεί που είναι τα καλώδια για τον κάθε όροφο) 14 mbit!!!

Αύριο θα αλλάξω καλωδίωση κ όλα καλά θέλω να πιστεύω. 

Άψογη εταιρεία, άψογο ενδιαφέρον, άψογη τεχνική υποστήριξη - όπως όλα δείχνουν θα με έχουν και δεύτερο χρόνο πελάτη τους...

Καλό σερφάρισμα σε όλους και ευχαριστώ για τις γνώμες σας παίδες!

Δημοσ.

Update: Ήρθε τεχνικός από τη HoL, που κατέληξε ότι η γραμμή στον όροφό μου κλειδώνει 7 mbit (έχει θέμα) και κάτω (εκεί που είναι τα καλώδια για τον κάθε όροφο) 14 mbit!!!

Αύριο θα αλλάξω καλωδίωση κ όλα καλά θέλω να πιστεύω. 

Άψογη εταιρεία, άψογο ενδιαφέρον, άψογη τεχνική υποστήριξη - όπως όλα δείχνουν θα με έχουν και δεύτερο χρόνο πελάτη τους...

Καλό σερφάρισμα σε όλους και ευχαριστώ για τις γνώμες σας παίδες!

οταν πιανουν τα χερια σου για δοκιμη στον κατανεμητη ολα ειναι ποιο ευκολα.μπορει να μην φταιει το καλωδιο απο κατω μεχρι πανω αλλα απο πανω μεχρι τα υπολοιπα πριζακια εκτος αν οταν ο τεχνικος δοκιμασε στο κεντρικο πριζακι απομονοσε τα υπολοιπα καλωδια.επισης στα περισσοτερα σπιτια απο πανω μεχρι κατω υπαρχει και αναπληρωματικο ζευγαρι που δυσκολα να εχει χαλασει και εκεινο.δεν ξερω αν πιανουν τα χερια σου να κανεις εσυ τις αλλαγες .

Να ρωτήσω και εγώ κάτι (ίσως και λίγο χαζό);;

Και εγώ με HOL είμαι και συγχρονίζω 13 με 14 με SNR 11-11.5.

Έχω παρατηρήσει ότι όταν το SNR πέφτει σε 10-10.5, η σύνδεση σέρνεται φρικτά. Πώς γίνεται αυτό; Ρωτάω γιατί φίλε poulinos δεν θα έπρεπε λογικά με χαμηλότερο SNR να έπαιζε καλύτερα;

Υ.Γ. Πριν τη HOL είχα ΟΤΕ και είχα SNR 6-7 από ότι θυμάμαι και συγχρόνιζα γύρω στα 14. Γενικώς ο ΟΤΕ ήταν πολύ σταθερότερος και πιο αξιόπιστος. Είχα την ίδια ταχύτητα πάντα.

Τώρα με την HOL δεν είναι έτσι. Κάνω συχνά rebοοt μπας κ ανέβει το SNR στο 11 και παίξει η σύνδεση ικανοποιητικά, τις Κυριακές και γιορτές ψιλοσέρνεται, κοκ. Το συν είναι το πολύ χαμηλότερο κόστος.

αν πεσει το snr την ωρα που surfareis η ταχυτητα συγχρονισμου δεν θα αλλαξει εκτος αν πεσει παρα πολυ οποτε εκει θα πρεπει να χασεις συγχρονισμο.αλλα το να πεφτει στο 10 και να σουρνεσαι δεν στεκει.αλλοι εχουν 3 snr και παιζουν μια χαρα.μηπως το ρουτερακι τρωει κανα σκαλωμα?επισης ζητα απο την Hol να σου βαλει 9 snr να δουμε τι θα γινει.λογικα δεν θα εχεις τα κολληματα.εκτος αν δεν εχει σχεση το snr και απλα το dslam που πεφτεις ειναι πιτα.αλλα για αρχη ζητα 9 snr απο Hol για να κερδισεις και λιγο σε συγχρονισμο γιατι το 11 ειναι too much

Δημοσ.

αν σου πουν οπως σε αλλους εμεις δεν βαζουμε 9 τοτε η ξαναπαρε να πεσεις σε αλλον η στειλε email>βαζουν απλα στην αρχη δεν ειχαν ενημερωθει ολοι οι τεχνικοι μαλλον οποτε αλλα ελεγαν οι μισοι και αλλα οι αλλοι μισοι.

Δημοσ.

Update 2: Ενδεχομένως να βοηθηθεί κάποιος που έχει ή θα έχει ανάλογα θέματα.

Αφού άλλαξα την καλωδίωση πλέον η εικόνα του Ίντερνετ είναι αυτή ---->

Υ.Γ Η ταχύτητα download είναι 1.5 megabyte per second!

nfsaye.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...