Beerloah Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, Έχω HoL και τελευταία όλο και κάτι γίνεται, τέλος πάντων - έχω ένα θέμα παράξενο που δε μπορώ να καταλάβω που οφείλεται και αν με δουλεύουν. Έχω πακέτο Ίντερνετ εως 24mbps - κ πιάνω μια 6.9, μια 7,9 μια 8 κ κάτι κ πότε 12. Τι είναι αυτά τα πράγματα μωρε παιδιά; Με τη Wind μπορεί να ήταν "ότι να νε" από αξιοπιστία ίντερνετ αλλα 12 + τα έπιανα. Δεν έχω αλλάξει χαλκό κτλπ, οπότε τι παίζει; Ότι ρούτερ έχω δοκιμάσει τα ίδια, και κλειδώνει όπου θέλει - τι αστάθεια είναι αυτή; Πραγματικά είμαι ένα βήμα πριν τη Cyta... Τι φταίει; είμαι μήπως υπερβολικός; Δε ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Πωπω έλεος... έκανα post σε λάθος ενότητα... συγγνώμη, λίγο η δουλειά, λίγο η ζέστη, τα νεύρα μου με το Ίντερνετ... Αν είναι εύκολο να μεταφερθεί στην ενότητα "Συνδέσεις VDSL & ΑDSL" Ευχαριστώ παιδιά...
Takken Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το πόσο συγχρονίζεις εξαρτάτε από το πόσο μακριά μένεις από το dslam (κέντρο παροχής internet)... Αφού λες πως με την wind κλείδωνες 12+ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στην hol και να πεις ότι με τον προηγούμενο πάροχο (wind) είχες καλύτερη ταχύτητα.... Αν και αυτά τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου που υπέγραψες για την σύνδεση σου με την hol δυστυχώς λένε πως η ταχύτητα σου θα είναι μέχρι 24.. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είσαι στα 24 μονίμως... γιαυτό λένε μέχρι.. αχ αχ αχ έχουμε βαρεθεί κάτι τέτοια.. Εγώ πάντως που είμαι hol δεν αλλάζω με τίποτα... είναι η καλύτερη από τις άλλες που έχω δοκιμάσει Ελπίζω να βοήθησα.. Note* Βλέπω πως το ροοτερ που έχεις είναι το παλιό μοντέλο... Εγώ έχω ζητήσει αντικατάσταση με καινούριο και είναι ποιο καλό μπορείς να μου δώσεις μια φώτο με το ροοτερ που έχεις για να είμαι σίγουρος;
Beerloah Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Φίλε να είσαι καλά. Τους είπα και μου παν μα και μου κ κλειδώνει μέχρι 8 (ένας τεχνικός) και σήμερα το πρωί είχα 12 κ τώρα πάλι 7.9....... άντε βγάλε άκρη. Περιμένω τώρα τηλέφωνο από το τεχνικό τμήμα... βέβαια δεν τη μηδενίζω σαν εταιρία, αλλα δε δέχομαι από 12 mbit να πιάνω 7 και κάτω πως να το κάνουμε. Το ρουτερ είναι το μαύρο της HoL, το "μεγάλο" και καλά ήρθε πριν 2 μέρες γιατί "πιάνει" μεγαλύτερες ταχύτητες... καλά έγινε και εγώ είμαι η ανάπτυξη της Ελλάδας.
Takken Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εγώ έχω αυτό εδώ το οποίο από ότι με πληροφόρησαν είναι το ποιο καινούριο μέχρι τώρα... (Την εικόνα την βρήκα στο internet δεν είναι δική μου, απλά το λέω... αλλά είναι το ίδιο ακριβώς..) Τώρα περιμένεις τηλέφωνο, άμα σου πουν μα και μου πες τους ότι έχεις καλύτερη προσφορά από άλλη εταιρία (μην ονοματίσεις αν δεν σε ρωτήσουν αλλιώς πες wind) και ότι σκοπεύεις να φύγεις αν δεν κάνουν κάτι άμεσα. Μετά από αυτό να δεις για πότε θα στο φτιάξουν (φίλος που το έκανε πιάνει 16+ και μικρότερο πάγιο ανά μήνα)
Beerloah Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το ελπίζω φίλε, αλλιώς έφυγα... σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!
Takken Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Κανένα πρόβλημα. Για ότι χρειαστείς στείλε pm 1
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 για να βλεπεις σκαμπανεβασματα στην γραμμη σου σημαινει οτι για καποιο λογο αλλαζει το margin σου. αυτο μπορει να οφειλεται σε 3 λογους.οι λογοι α.να εχει γινει κατι με τον χαλκο σου απο το σπιτι σου μεχρι το κτιριο του οτε.παλια μπορει να μην υπηρχε αυτο το θεμα και πλεον να δημιουργηθηκε.εχεις τον ιδιο χαλκο αλλα καποια σημεια μεσα στο γενικο κατανεμητη αλλαζουν. β.να εχει προβλημα η εσωτερικη σου καλωδιωση.καποιο καλωδιο να κανει το θεμα η καποιο φιλτρο να εχει προβλημα. γ.να υπαρχει καποιο προβλημα στο dslam. επισης και για τον φιλο τον τοπικ σταρτερ και για τον δευτερο φιλο μια συμβουλη. παρτε την Hol τηλεφωνο και ζητηστε 9 Margin απο 11 Margin για να κερδισετε σε ταχυτητα.πλεον η Hol φιλοτημηθηκε να δωσει 9 margin απο 11 που ηταν υπερβολικα πολυ. παντως η ατακα με τον previous παροχο ειχα 12 και με εσας 9 η δεν ξερω τι δεν πιανει.αν πχ ο αλλος ειχε forthnet με 6 margin και τωρα παει Hol με 11 margIn ε ναι δεν γινεται να εχει τον ιδιο συγχρονισμο.σου λενε τοσο πιανει τοσο ειναι.γιατι ειναι και θεμα χαλκου και θεμα ρουτερ και dslam και profile Κτλ.
Beerloah Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Pouline σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Θα έρθει τεχνικός αυτές τις μέρες για να ελέγξει την καλωδίωσή μου και για να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι... αν και έπειτα αν δηλώσω στον ΟΤΕ βλάβη λίγες οι πιθανότητες να το δεχτεί... Υ.Γ θα αλλάξω και το φίλτρο που πες, μήπως παίζει κάτι... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Pouline σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Θα έρθει τεχνικός αυτές τις μέρες για να ελέγξει την καλωδίωσή μου και για να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι... αν και έπειτα αν δηλώσω στον ΟΤΕ βλάβη λίγες οι πιθανότητες να το δεχτεί... Υ.Γ θα αλλάξω και το φίλτρο που πες, μήπως παίζει κάτι... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά. η αν θες δοκιμασε χωρις καθολου τηλεφωνα και φιλτρα πανω.μονο το ρουτερ τιποτε αλλο.ο παροχος μπορει να δωσει βλαβη στον οτε μονο οχι εσυ.
Alxnks Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εγώ έχω αυτό εδώ το οποίο από ότι με πληροφόρησαν είναι το ποιο καινούριο μέχρι τώρα... (Την εικόνα την βρήκα στο internet δεν είναι δική μου, απλά το λέω... αλλά είναι το ίδιο ακριβώς..) Τώρα περιμένεις τηλέφωνο, άμα σου πουν μα και μου πες τους ότι έχεις καλύτερη προσφορά από άλλη εταιρία (μην ονοματίσεις αν δεν σε ρωτήσουν αλλιώς πες wind) και ότι σκοπεύεις να φύγεις αν δεν κάνουν κάτι άμεσα. Μετά από αυτό να δεις για πότε θα στο φτιάξουν (φίλος που το έκανε πιάνει 16+ και μικρότερο πάγιο ανά μήνα) το Alcatel-Lucent CellPipe 7130 δεν ειναι αυτο η οχι; αν ειναι αυτο και σου το ειπαν για πιο καινουριο..... :lol: ειναι του 2010-2011 ρουτερ! ιδιας γενιας (ισως και λιγο παλιοτερο) του netfaster 2 και με χειροτερα χαρακτηριστικα απο το netfaster 2. το 2 ειναι σταθεροτατο και εχει βγει σκυλι. το netfaster 3 ειναι το πιο καινουριο, αλλα ειχε κατι θεματακια με το wifi του (150n) με αποσυνδεσεις. δινουν το cellpipe απλα επειδη...δεν παιζει χρημα!! και βγαζουν απο τις αποθηκες οτι σαβουρα τους εχει μεινει!
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 το Alcatel-Lucent CellPipe 7130 δεν ειναι αυτο η οχι; αν ειναι αυτο και σου το ειπαν για πιο καινουριο..... ειναι του 2010-2011 ρουτερ! ιδιας γενιας (ισως και λιγο παλιοτερο) του netfaster 2 και με χειροτερα χαρακτηριστικα απο το netfaster 2. το 2 ειναι σταθεροτατο και εχει βγει σκυλι. το netfaster 3 ειναι το πιο καινουριο, αλλα ειχε κατι θεματακια με το wifi του (150n) με αποσυνδεσεις. δινουν το cellpipe απλα επειδη...δεν παιζει χρημα!! και βγαζουν απο τις αποθηκες οτι σαβουρα τους εχει μεινει! αυτο με την Hol ειναι γνωστο.στις αποθηκες τους εχουν τα παντα αφου τα ρουτερ τα παιρνουν πισω μετα
Takken Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τι να πω ρε παιδιά εγώ με αυτό το ροοτερ είμαι μια χαρά... Όσο για το margin που είπατε παραπάνω μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι είναι; Και αν πάρω την hol και τις πω να μου το κάνει 9 όπως λέτε θα μου το κάνει; τώρα μπορώ να δω πόσο Margin έχω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τι να πω ρε παιδιά εγώ με αυτό το ροοτερ είμαι μια χαρά... Όσο για το margin που είπατε παραπάνω μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι είναι; Και αν πάρω την hol και τις πω να μου το κάνει 9 όπως λέτε θα μου το κάνει; τώρα μπορώ να δω πόσο Margin έχω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! οσο ριχνει το margin ενας provider τοσο ανεβαινει η ταχυτητα.τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου μπορεις να τα δεις αν μπεις μεσα στο ρουτερ οποτε θα πρεπει να δεις download margin κοντα στο 11 λογικα.αν δειςκατι παραξενο κανε ενα Reboot το ρουτερ και ξαναδεστο.αν ειναι κοντα στο 11 τους παιρνεις τηλεφωνο και τους λες να το κανουν 9.θα κερδισεις λιγο σε ταχυτητα.αν σου πει δεν το κανουμε 9 και διαφορα τετοια τοτε η ξαναπαρε να πετυχεις αλλον η στειλε email.το λεω γιατι ετυχε μερικοι τεχνικοι να μην εχουν ενημερωθει για το 9 margin και να σου λενε μα εμεις δεν το κανουμε.και επαιρνες αλλον η εστελνες email και στο αλλαζαν.ελλαδα ειμαστε αλλωστε μεσα στην οργανωση.
Takken Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 χαχα αυτό με την οργάνωση ξανάπέστο!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα τηλεφωνήσω άμεσα!!
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 χαχα αυτό με την οργάνωση ξανάπέστο!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα τηλεφωνήσω άμεσα!! ενημερωσε μας.ελπιζω να τυχεις σε κανεναν που να ξερει.γιατι στην αρχη οταν ξεκινηση να αλλαζει το margin η Hol οι μισοι δεν το ηξεραν και δεν σου εκαναν την αλλαγη.αν και επειδη εχει περασει καιρος και θα το εχουν ζητησει αρκετοι να υποθεσω θα το εχουν μαθει.απλα δεν δινουν 9 Margin οσο ξερω σε fast path.εκτος αν το αλλαξαν και αυτο αλλα μεχρι την τελευταια φορα που διαβασα ειπαν οτι fast path μονο σε 11αρι.αλλο ξεφτιλικι αυτο οταν σε forthnet σου δινουν fast path και σε 6 αρι margin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα