Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον μπορεί να φτάσει στα 200 ευρώ, εννοείται το Xperia P ασυζητητί με το 1gb ram μιας και θέλει Xperia. Διαφορετικά το Ace 2 για πιο φθηνό και το S advance από Samsung με 768 ραμ αποτελούν εναλλακτικές επιλογές. ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να αγοράσεις κινητό με 512 ραμ κι ας το θες για χαλαρή χρήση όπως λες. Επίσης στα ίδια λεφτά με το P, υπάρχει το Galaxy Core με 1gb ram.

Το J για παράδειγμα είναι ένα μονοπύρηνο σκουπίδι που δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το U και το Sole είναι ξεπερασμένα. Αξιόλογα κινητά (Sole έχω) αλλά με 512 ραμ πάμε γι άλλα. Μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα το έχω πλέον, ας είναι καλά το ταμπλετ.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακομα το ψαχνω γιατι θελω να παρω κατι που θα κρατησει αρκετο καιρο ωστε ν αμην χρειαστει να αλλαξωω συντομα κινητο..

το xperia u το εχω απορριψει εχω αρχισει να σκεφτομαι to lg optimus l5 oso gia to xperia j μαλλοβ δεν ειναι και τοσο καλο...ισως να καταληξω σε samsung τελικκααα

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω θεμα αλλο .. στα 250 ευρω ποιο ειναι καλυτερο στην αντοχη μπαταριας  αυτη την στιγμη ξερουμε ?

Δημοσ.

ακομα το ψαχνω γιατι θελω να παρω κατι που θα κρατησει αρκετο καιρο ωστε ν αμην χρειαστει να αλλαξωω συντομα κινητο..

το xperia u το εχω απορριψει εχω αρχισει να σκεφτομαι to lg optimus l5 oso gia to xperia j μαλλοβ δεν ειναι και τοσο καλο...ισως να καταληξω σε samsung τελικκααα

Πόσα χρήματα δίνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...