Millennium Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Καλύτερα να κοιτάξεις αυτά που προτείνει ο michalisv κατά τη γνώμη μου.
Grey Warden Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εφόσον μπορεί να φτάσει στα 200 ευρώ, εννοείται το Xperia P ασυζητητί με το 1gb ram μιας και θέλει Xperia. Διαφορετικά το Ace 2 για πιο φθηνό και το S advance από Samsung με 768 ραμ αποτελούν εναλλακτικές επιλογές. ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να αγοράσεις κινητό με 512 ραμ κι ας το θες για χαλαρή χρήση όπως λες. Επίσης στα ίδια λεφτά με το P, υπάρχει το Galaxy Core με 1gb ram. Το J για παράδειγμα είναι ένα μονοπύρηνο σκουπίδι που δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το U και το Sole είναι ξεπερασμένα. Αξιόλογα κινητά (Sole έχω) αλλά με 512 ραμ πάμε γι άλλα. Μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα το έχω πλέον, ας είναι καλά το ταμπλετ. 2
eri66 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ακομα το ψαχνω γιατι θελω να παρω κατι που θα κρατησει αρκετο καιρο ωστε ν αμην χρειαστει να αλλαξωω συντομα κινητο.. το xperia u το εχω απορριψει εχω αρχισει να σκεφτομαι to lg optimus l5 oso gia to xperia j μαλλοβ δεν ειναι και τοσο καλο...ισως να καταληξω σε samsung τελικκααα
Sed22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια για να μην ανοιγω θεμα αλλο .. στα 250 ευρω ποιο ειναι καλυτερο στην αντοχη μπαταριας αυτη την στιγμη ξερουμε ?
michalisv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ακομα το ψαχνω γιατι θελω να παρω κατι που θα κρατησει αρκετο καιρο ωστε ν αμην χρειαστει να αλλαξωω συντομα κινητο.. το xperia u το εχω απορριψει εχω αρχισει να σκεφτομαι to lg optimus l5 oso gia to xperia j μαλλοβ δεν ειναι και τοσο καλο...ισως να καταληξω σε samsung τελικκααα Πόσα χρήματα δίνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα