Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..Αποφασισα να αλλαξω κινητο και να παρω xperia.Ηθελα iphone αλλα η τιμη αγορας τους ειν πολυ ακριβηη οποτε οχι για μενα :D

Εχω καταληξει αναμεσα σε 2(Χperia U και Xperia J).

Τα θελω για απλη καθημερινη χρηση και απλα θα ηθελα ν μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο.

Εχω ακουσει για το U οτι κολλαει πολυ και γενικα το εχω χρησιμοποιησει γιατι το εχουν πολλοι γνωστοι μου ενω για το J δεν ξερω τιποτα.

Πειτε μου γνωμες ;)

post-273738-0-77933500-1377867777_thumb.jpg

post-273738-0-08048900-1377867791_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν μπορούσες να πας στο xperia p, από άποψη τιμής και μεγέθους, θα ήταν εξαιρετική επιλογή.

Το j και το U έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο πολύ τα ίδια.

Δημοσ.

Αν μπορούσες να πας στο xperia p, από άποψη τιμής και μεγέθους, θα ήταν εξαιρετική επιλογή.

Το j και το U έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο πολύ τα ίδια.

Θα το ψαξω απλα εχω φαει κολλημα με αυτα τα 2 κινητα.Νομιζω οτι το P με το U μοιαζουν πολυ εξωτερικα οποτε γιατι οχιι.

Δημοσ.

Το U έχει ανησυχητικά υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας αλλά αρκετά δυνατό επεξεργαστή ενώ το J κακή μπαταρία... Η καθημερινή χρήση περιλαμβάνει sms και τέτοια ? Μέχρι πόσα διαθέτεις ? Δες Xperia Miro που είναι πιο social ενώ και το P είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Το U έχει ανησυχητικά υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας αλλά αρκετά δυνατό επεξεργαστή ενώ το J κακή μπαταρία... Η καθημερινή χρήση περιλαμβάνει sms ? Μέχρι πόσα διαθέτεις ? Δες Xperia Miro που είναι πιο social ενώ και το P είναι πολύ καλό.

Χρησιμοποιω πιο πολυ το internet δηλαδη facebook κτλ.Ωστοσο για την μπαταρια και το u και το sole που το εχουν φιλοι μου τους πεφτει υπερβολικα γρηγορα οποτε εχω προετοιμαστει για αυτο.

Δημοσ.

Θες μόνο xperia ?

Nαι :) Απλα ειναι τοσα πολλα τα μοντελα και εχω μπερδευτει...τωρα κοιταγα και το Ε αλλα δεν ξερω τιποτα για αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Το Ε δεν έχει μπροστινή κάμερα... Αλλιώς είναι καλό... Δεν λες όμως πόσα διαθέτεις :P   

Ξεχαστηκα.Μεχρι 200 ευρω δεν εχω προβλημα.

Δημοσ.

Μ

Μαλιστα..Απο αυτσ τα 2 προτιμω το J και μαλλον σε αυτο 9α καταληξω

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..Αποφασισα να αλλαξω κινητο και να παρω xperia.Ηθελα iphone αλλα η τιμη αγορας τους ειν πολυ ακριβηη οποτε οχι για μενα :D

Εχω καταληξει αναμεσα σε 2(Χperia U και Xperia J).

Τα θελω για απλη καθημερινη χρηση και απλα θα ηθελα ν μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο.

Εχω ακουσει για το U οτι κολλαει πολυ και γενικα το εχω χρησιμοποιησει γιατι το εχουν πολλοι γνωστοι μου ενω για το J δεν ξερω τιποτα.

Πειτε μου γνωμες ;)

Βασικα φιλε μου με 512RAM και 1Ghz επεξεργαστη και το J θα σου κολαει

Δημοσ.

Αν μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω πάρε το Xperia p.Πολύ καλύτερο σε όλα,καλύτερος επεξεργαστής,μεγαλύτερη μνήμη ram,καλύτερη κάμερα και καλύτερη ποιότητα κατασκευής(αλουμίνιο) http://www.skroutz.gr/s/1799095/Sony-Xperia-P.html

Πάντως στα 150 θα πρότεινα επίσης αν θες να δεις και το ace 2 το οποίο είναι χειρότερο απο το p αλλά καλύτερο απο το j http://www.skroutz.gr/s/1703803/Samsung-Galaxy-Ace-2.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...