Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχώς το ψάχνω μέρες τώρα και η κάρτα από ότι φαίνεται δεν αλλάζει.Το να πάει σε τεχνικό επίσης είναι δύσκολο γι αυτό πρέπει ότι καταφέρω να το καταφέρω μόνος μου ή με κάποια φιλική βοήθεια από όποιον θέλει μήπως σώσουμε το μηχάνημα και κάνω την δουλειά μου μιας και αρχίζουν πάλι τα μαθήματα τώρα.

Μια άλλη λύση που σκέφτηκα είναι αν πάρω μια φθηνή εξωτερική κάρτα γραφικών.Θα μπορέσει να την διαβάσει και να δουλέψει με καμένη την εσωτερική;

Δημοσ.

Υπάρχει εξωτερική; δεν το είχα ακούσει... ίσως και να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με αυτή αλλά και πάλι πως το σύστημα θα καταλάβει πως εσύ θες να τρέξεις από την εξωτερική αφού στα bios είναι δηλωμένη ως πρώτη αυτή που είχε από την αρχή...

Κάπως έτσι νομίζω πως είναι δεν στο λέω με σιγουριά.. Αν κάποιος άλλος ξέρει ας μας πει να το μάθουμε και εμείς :)

Δημοσ.

Γινεται να βαλεις εξωτερικη PCI Express με τον καταλληλο ανταπτορα αλλα δε συμφερει, ειναι ακριβη λυση και χανεις και τη φορητοτητα! Για περισσοτερες πληροφοριες διαβασε εδω

http://www.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor-915616

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά υπάρχει μια ευχάριστη εξέλιξη στο θέμα και το μηχάνημα δούλεψε,άγνωστο μεν για πόσο ακόμη,προφανώς για λίγο.Ο τρόπος με τον οποίο το δούλεψα είναι ο εξής,ακολουθώντας οδηγίες. Έβγαλα τον σκληρό δίσκο και τις μνήμες.Άνοιξα τον υπολογιστή και αφού άκουσα τα γνωστά error beep για την απουσία του δίσκου και της ram,τον τύλιξα με μία κουβέρτα φράζοντας ουσιαστικά τις εξόδους του αέρα και το άφησα για μία ώρα για να ζεσταθεί. Τώρα το μηχάνημα ανοίγει κανονικά χωρίς καμία αλλοίωση στα γραφικά του.ο τρόπος παρουσιάζεται στα σχόλια του άρθρου.

Επεξ/σία από AGnostICxv
Δημοσ.

Ωραία. Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον προσέχεις και όχι προγράμματα που θέλουν μεγάλη ισχύ κάρτας γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...