Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.έχω ένα πρόβλημα από εχθές με την οθόνη του λαπτοπ.Γύρισα σπίτι και είδα την οθόνη μου κάπως έτσι.Αφού επανεκκίνησα τον υπολογιστή μου,παρατήρησα πλέον στην οθόνη  οτι έχει μια τεράστια άσπρη απ έξω και ροζ μέσα περιοχή στην αριστερή κάτω γωνία.Δοκίμασα να συνδέσω μια άλλη οθόνη ή οποία δεν είχε πρόβλημα.Είδα στο reliabitty monitor ότι μου είχε βγάλει πρόβλημα στο video hardware error  αλλά δεν με αφήνει να δω περισσότερες λεπτομέρειες.από εχθές μέχρι σήμερα μου έχει ξαναβγάλει αυτό το πρόβλημα.εκανα update στο bios και στην καρτα γραφικών χωρίς αποτέλεσμα όμως.Το ερώτημα μου είναι,πως κατάφερε οθόνη να 'χτυπήσει' αφού δεν χτύπησε κάποιο αντικείμενο επάνω της,και πως το διορθώνω αυτό.Ευχαριστώ

post-139548-0-86037900-1377867362_thumb.jpg

Δημοσ.

Η άλλη οθόνη που έβαλες άνοιξε κανονικά;; Η και αυτή σου βγάζει αυτό που βλέπεις στην οθόνη του λάπτοπ;

Δημοσ.

τυχερός από μια μεριά... πάει να πει πως η κάρτα γραφικών σου δουλεύει και δεν τα έχει παίξει :)

Από την άλλη τότε φταίει η οθόνη η οποία μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή...

Το ίδιο είχε πάθει θείος μου αλλά αυτός είχε θέμα με γραφικών...

Δημοσ.

15.4'' 1280x800 resolution,ccfl backlight,30 pin connector.

αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της.

ψάξε στις αγγελίες εδώ στο φόρουμ κάτι θα βρείς.

δεν πηγαίνουν πολύ ψηλά στην τιμή,απο 35 έως 50 ευρώ.

Δημοσ.

Μπορεί να ειναι θέμα της οθόνη η και της κάρτας γραφικών αλλα δεν ξέρω ποιο πολύ για οθόνη το κόβω , για δες απο περιέργεια τι γίνεται με θερμοκρασίες με το hwmonitor.

Αμα μπεις σε safe mode σου βγάζει τα ίδια ?

Δημοσ.

Μπορεί να ειναι θέμα της οθόνη η και της κάρτας γραφικών αλλα δεν ξέρω ποιο πολύ για οθόνη το κόβω , για δες απο περιέργεια τι γίνεται με θερμοκρασίες με το hwmonitor.

Αμα μπεις σε safe mode σου βγάζει τα ίδια ?

Αφού έβαλε δεύτερη οθόνη και άνοιξε κανονικά δεν υπάρχει θέμα για κάρτα γραφικών αλλιώς και η δεύτερη τα ίδια θα έβγαζε....

Εγώ πιστεύω πως η οθόνη τα έπαιξε...

Δημοσ.

το error report στο πρόβλημα με το hardware error

Description
A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.

Problem signature
Problem Event Name:    LiveKernelEvent
OS Version:    6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID:    1033

Files that help describe the problem
WD-20130831-0641.dmp
sysdata.xml
WERInternalMetadata.xml

View a temporary copy of these files
Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer.

Extra information about the problem
BCCode:    117
BCP1:    857AF008
BCP2:    9091FAF2
BCP3:    00000000
BCP4:    00000000
OS Version:    6_1_7601
Service Pack:    1_0
Product:    256_1

Δημοσ.

Με μια πρώτη ματιά η κάρτα γραφικών σου τα έχει παίξει όπως αυτό λέει αλλά από την στιγμή που η άλλη οθόνη ανοίγει κανονικά και σε βάζει μέσα τότε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... απλά το pc το βλέπει ως θέμα γραφικών..

Δημοσ.

Τελικά μας χαιρέτησε το μηχάνημα σήμερα από κάρτα γραφικών.Η οθόνη ανοίγει με γραμμές ενώ συνδέοντας εξωτερική δεν την ανοίγει καν.Υπάρχει τρόπος να αλλάξει η κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

ααα ούτε η εξωτερική άνοιγε;; τότε γραφικών είναι...

Βέβαια και μπορείς να αλλάξεις την κάρτα γραφικών... καταρχάς πες μας τι κάρτα γραφικών έχεις για να σου πούμε τι να πάρεις.

Αν δεν ξέρεις άνοιξε το Pc και βγάλε την για να δεις το όνομα της... αλλιώς αν δεν μπορείς τράβα το σε τεχνικό.

Δημοσ.

Προτείνω να πας το λαπτοπ σε τεχνικό για να σου πει αυτός καλύτερα αν αλλάζει η κάρτα και πόσο θα κοστίσει...

Ούτως η άλλως αν η κάρτα αλλάζει πάλι σε τεχνικό θα το πας για να στην βάλει οπότε άσε να είσαι σίγουρος.

Επίσης ο gastonegr πρότεινε να ρίξει μια ματιά στο λαπτοπ σου αν είσαι Αθήνα.. Δεν είναι κακή ιδέα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...