AGnostICxv Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα.έχω ένα πρόβλημα από εχθές με την οθόνη του λαπτοπ.Γύρισα σπίτι και είδα την οθόνη μου κάπως έτσι.Αφού επανεκκίνησα τον υπολογιστή μου,παρατήρησα πλέον στην οθόνη οτι έχει μια τεράστια άσπρη απ έξω και ροζ μέσα περιοχή στην αριστερή κάτω γωνία.Δοκίμασα να συνδέσω μια άλλη οθόνη ή οποία δεν είχε πρόβλημα.Είδα στο reliabitty monitor ότι μου είχε βγάλει πρόβλημα στο video hardware error αλλά δεν με αφήνει να δω περισσότερες λεπτομέρειες.από εχθές μέχρι σήμερα μου έχει ξαναβγάλει αυτό το πρόβλημα.εκανα update στο bios και στην καρτα γραφικών χωρίς αποτέλεσμα όμως.Το ερώτημα μου είναι,πως κατάφερε οθόνη να 'χτυπήσει' αφού δεν χτύπησε κάποιο αντικείμενο επάνω της,και πως το διορθώνω αυτό.Ευχαριστώ
Takken Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Η άλλη οθόνη που έβαλες άνοιξε κανονικά;; Η και αυτή σου βγάζει αυτό που βλέπεις στην οθόνη του λάπτοπ;
coolerman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 οθόνη είναι,κάποια στιγμή χαλάει..μπορεί και ποτέ! 1
AGnostICxv Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 η οθόνη που συνέδεσα δούλεψε κανονικά
Takken Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 τυχερός από μια μεριά... πάει να πει πως η κάρτα γραφικών σου δουλεύει και δεν τα έχει παίξει Από την άλλη τότε φταίει η οθόνη η οποία μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή... Το ίδιο είχε πάθει θείος μου αλλά αυτός είχε θέμα με γραφικών...
coolerman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 15.4'' 1280x800 resolution,ccfl backlight,30 pin connector. αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της. ψάξε στις αγγελίες εδώ στο φόρουμ κάτι θα βρείς. δεν πηγαίνουν πολύ ψηλά στην τιμή,απο 35 έως 50 ευρώ.
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μπορεί να ειναι θέμα της οθόνη η και της κάρτας γραφικών αλλα δεν ξέρω ποιο πολύ για οθόνη το κόβω , για δες απο περιέργεια τι γίνεται με θερμοκρασίες με το hwmonitor. Αμα μπεις σε safe mode σου βγάζει τα ίδια ?
Takken Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μπορεί να ειναι θέμα της οθόνη η και της κάρτας γραφικών αλλα δεν ξέρω ποιο πολύ για οθόνη το κόβω , για δες απο περιέργεια τι γίνεται με θερμοκρασίες με το hwmonitor. Αμα μπεις σε safe mode σου βγάζει τα ίδια ? Αφού έβαλε δεύτερη οθόνη και άνοιξε κανονικά δεν υπάρχει θέμα για κάρτα γραφικών αλλιώς και η δεύτερη τα ίδια θα έβγαζε.... Εγώ πιστεύω πως η οθόνη τα έπαιξε...
AGnostICxv Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 το error report στο πρόβλημα με το hardware error DescriptionA problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.Problem signatureProblem Event Name: LiveKernelEventOS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1Locale ID: 1033Files that help describe the problemWD-20130831-0641.dmpsysdata.xmlWERInternalMetadata.xml View a temporary copy of these filesWarning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer.Extra information about the problemBCCode: 117BCP1: 857AF008BCP2: 9091FAF2BCP3: 00000000BCP4: 00000000OS Version: 6_1_7601Service Pack: 1_0Product: 256_1
Takken Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Με μια πρώτη ματιά η κάρτα γραφικών σου τα έχει παίξει όπως αυτό λέει αλλά από την στιγμή που η άλλη οθόνη ανοίγει κανονικά και σε βάζει μέσα τότε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... απλά το pc το βλέπει ως θέμα γραφικών..
AGnostICxv Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά μας χαιρέτησε το μηχάνημα σήμερα από κάρτα γραφικών.Η οθόνη ανοίγει με γραμμές ενώ συνδέοντας εξωτερική δεν την ανοίγει καν.Υπάρχει τρόπος να αλλάξει η κάρτα γραφικών;
Takken Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ααα ούτε η εξωτερική άνοιγε;; τότε γραφικών είναι... Βέβαια και μπορείς να αλλάξεις την κάρτα γραφικών... καταρχάς πες μας τι κάρτα γραφικών έχεις για να σου πούμε τι να πάρεις. Αν δεν ξέρεις άνοιξε το Pc και βγάλε την για να δεις το όνομα της... αλλιώς αν δεν μπορείς τράβα το σε τεχνικό.
gastonegr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 δεν αλλάζουν όλα τα λάπτοπ κάρτα γραφικών κάποια ναι κάποια όχι, αν είσαι Αθήνα μπορώ να του ρίξω μια ματιά.
AGnostICxv Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 takken to μηχάνημα είναι λαπτοπ hp pavilion dv6500 με ενσωματωμένη την Gpu...
Takken Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Προτείνω να πας το λαπτοπ σε τεχνικό για να σου πει αυτός καλύτερα αν αλλάζει η κάρτα και πόσο θα κοστίσει... Ούτως η άλλως αν η κάρτα αλλάζει πάλι σε τεχνικό θα το πας για να στην βάλει οπότε άσε να είσαι σίγουρος. Επίσης ο gastonegr πρότεινε να ρίξει μια ματιά στο λαπτοπ σου αν είσαι Αθήνα.. Δεν είναι κακή ιδέα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα