cosgous Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Απλά είχε σκαλώσει και ο ίδιος και φοβόταν, "που βρήκαν τον αριθμό μου;" και τέτοια.
Meraklis56 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Είχα διαβάσει ιστορία στο reddit, στην Αμερική, που πήραν τηλέφωνο έναν και λέγαν ακριβώς τα ίδια.Ουσιαστικα του ζητούσαν να remote access στον υπολογιστή του.Εκείνος έστησε σε vmware τα windows xp, έβαλε σε ένα zip στην επιφάνεια εργασίας "παράξενες-αηδιαστικές" φωτογραφίες και τους άφησε για remote access και αν θυμάμαι καλά πήραν το .zip
Avatar_GR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Σε λιγο θα στέλνουν και γράμματα Γράμματα στέλνουν εδώ και πολύ καιρό. Είχα παραλάβει πριν από 4-5 χρόνια ένα γράμμα τέτοιο.Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε γιατί δεν ασχολήθηκα και πολύ... το είδα και λέω για μ@λ@κeς ψάχνουν και το πέταξα...
Takken Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 E τότε το μόνο που μένει να δούμε είναι να έρχονται και στο σπίτι μας ως υπάλληλοι για να μας λένε τα ίδια!! χαχαχαχαχα φαντάζεστε;; 1
peeperman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τις τελευταίες μέρες, στον ΟΤΕ μας έχουν τύχει καμία 10αριά περιστατικά αυτή την εβδομάδα. 2-3 τους πίστεψαν και κάναν οτι τους είπαν. Ευχαριστώ παιδιά. Απλά είχε σκαλώσει και ο ίδιος και φοβόταν, "που βρήκαν τον αριθμό μου;" και τέτοια. Δεν είναι και κάτι δύσκολο αυτό. Στο 11888.ote.gr βρήσκεις και εσύ ο ίδιος κάποιο τηλέφωνο, που δεν είσαι κάποιος "αετονύχης", είναι δυνατόν να μη μπορεί να βρεί ο απατεώνας το τηλέφωνο; Αποκλεείς και το ενδεχόμενο να καλούν τυχαίους αριθμούς;
gantsa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Με πήραν σήμερα το πρωί από 2103061265 , μια που μιλούσε πακιστανοαγγλικά και μου λεγε οτι είναι απο microsoft και κάτι παίζει με τον υπολογιστή μου
Eliaskat Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 κανουν μπαμ ,τα αγγλικα τους ειναι me tarzan you jein....
Touristas101 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Άρχισαν και εδώ αυτά; Στις ΗΠΑ απ'ότι έχω καταλάβει είναι συχνό φαινόμενο, σε σημείο που οι περισσότεροι ξέρουν ήδη την απάτη. Σου λένε ότι έχεις malware και σε παραπέμπουν να κατεβάσεις το "ειδικό τους software" για να καθαρίσεις το pc σου (δηλαδή το δικό τους malware που σου κλέβει τα στοιχεία). βλακείες τίποτα τέτοιο... Είναι τηλεφωνικά κέντρα απο την ινδία και απλά σου πλασάρουν συνδρομή για το "tech support" τους απλά σε κάνουν να πιστεύεις ότι έχεις πολλά θέματα με το PC ενώ μπορεί να είναι μια χαρά... και μετά κάνουν μια τίμια δουλειά (εγκαθιστούν legit antivirus πχ avast κτλ) τρεχουν ccleaner και κλασικά τέτοια προγράμματα συντήρησης και απαντάνε στις απορίες σου... Η όλη "απάτη" έγκειται στο ότι σου λένε ότι έχεις πρόβλημα με το PC είτε έχεις είτε όχι ... Η δουλειά που κάνουν στο PC σου είναι τίμια πάντως. Το ότι παίρνουν τηλέφωνο χωρίς να το ζητήσεις δεν ειναι απάτη... και η wind/forthnet κτλ δεν παίρνουν τηλέφωνο για να σου πλασάρουν συμβόλαια και να σου πουν θα έχεις το καλύτερο internet και ας είναι η γραμμή σου μάπα; ε δεν απέχουν πολλοί και αυτοί κάτι τέτοιο κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα