ViCat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Με λένε Βησσαρίωνα, είμαι 16 ετών και μένω στην Αθήνα. Τα τελευταία 2 περίπου χρόνια περνάω τον ελεύθερό μου χρόνο φτιάχνοντας videάκια και ταινίες μικρού μήκους. Αν έχετε το χρόνο και την όρεξη θα μπορούσατε ίσως να ρίξετε μια ματιά σε μια ταινιούλα που έχω ανεβάσει πρόσφατα.... Δουλέψαμε αρκετά για να τη γυρίσουμε και πιστεύω πως αξίζει τον κόπο... http://www.youtube.com/channel/UC12V04FHM0WuBdWWim81oQg Κάθε παρατήρηση, διόρθωση, σχόλιο είναι ευπρόσδεκτα και θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος σε αυτό που μου αρέσει να κάνω...Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από ViCat
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Τρελή μούφα γεμάτη plotholes. Από την άλλη, το bullet time στο 1.26 αρκετά ενδιαφέρον.
ViCat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Τρελή μούφα γεμάτη plotholes. Nα 'σαι καλά ρε φίλε... Ευχαριστώ που είδες την τρελή μούφα μου...
GoDRiC- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Θα έπρεπε να βάλετε έναν άλλον τίτλο γιατί με αυτόν περιμένεις πολύ διαφορετικό πράγμα σε σχέση με αυτό τώρα, τουλάχιστον έτσι πιστεύω.. Μερικά από τα καλά πράγματα ήταν το τοπίο, πολύ ωραίο μέρος, η μουσική που έβαλες ήταν αρκετά καλή... Εμένα δε μ'άρεσε όταν μια στιγμή η κάμερα έδειξε κάτι ξερά χόρτα γιατί ήταν απότομο και άσχημο, και δεύτερων θα μπορούσε ο κάμεραμαν να είχε λίγο πιο σταθερό χέρι γιατί η εικόνα έτρεμε πολύ! Γενικώς όχι άσχημη προσπάθεια στείλε μας και άλλα ''έργα'' σου! Btw, ο αδερφός σου ποιος είναι;
ViCat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Θα έπρεπε να βάλετε έναν άλλον τίτλο γιατί με αυτόν περιμένεις πολύ διαφορετικό πράγμα σε σχέση με αυτό τώρα, τουλάχιστον έτσι πιστεύω.. Μερικά από τα καλά πράγματα ήταν το τοπίο, πολύ ωραίο μέρος, η μουσική που έβαλες ήταν αρκετά καλή... Εμένα δε μ'άρεσε όταν μια στιγμή η κάμερα έδειξε κάτι ξερά χόρτα γιατί ήταν απότομο και άσχημο, και δεύτερων θα μπορούσε ο κάμεραμαν να είχε λίγο πιο σταθερό χέρι γιατί η εικόνα έτρεμε πολύ! Γενικώς όχι άσχημη προσπάθεια στείλε μας και άλλα ''έργα'' σου! Btw, ο αδερφός σου ποιος είναι; Βασικά κι εμένα δε μου πολυαρέσει ο τίτλος από άποψη έκτασης, αλλά από άποψη περιεχομένου νομίζω πως είναι ιδιαίτερα υποδηλωτικός... Η αλήθεια είναι πως εγώ καμάρωνα για τα ξερά μου χόρτα, επειδή προσθέτουν μια δραματικότητα και έναν πιο μελαγχολικό τόνο... Ίσως και να είναι λίγο απότομο πλάνο... τι να πω... είναι και λίγο υποκειμενικό το ζήτημα... Η παραγωγή δεν είχε λεφτά για cameraman και ανέλαβα εγώ τη δουλειά... Σε ορισμένα σημεία δεν ήθελα να σταθεροποιήσω το πλάνο, επειδή έτσι(κουνημένο) προσθέτει μια δράση κι ένταση που χρειαζόταν...Σε κάποια βέβαια σημεία απλώς δεν στηριζόταν καλά το τρίποδο και δεν καθόμασταν να γυρίσουμε και 10 φορές την κάθε σκηνή, που ίσως και θα 'πρεπε... Έχω γυρίσει διάφορα πραγματάκια, αλλά είναι είτε για πλάκα με φίλους(χωρίς κάτι ιδιαίτερο σεναριακά ή σκηνοθετικά) είτε για εργασίες για το σχολείο κτλ... Το σίγουρο είναι πως θα γυρίσουμε κι άλλες ταινίες κι αν κρίνουμε πως αξίζουν θα τις ανεβάσουμε... Τι εννοείς ποιος είναι ο αδελφός σου; Με μπέρδεψες λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα