Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν υπάρχει πρόβλημα (οπότε θα δημιουργήσω νέο θέμα), δίνω με τον ίδιο τρόπο Origin keys για τα παιχνίδια του bundle πλην Dead Space 3. Στα παιχνίδια δεν περιλαμβάνονται αυτά πέραν του average οπότε μιλάμε για: Dead Space Crysis 2 Mirror's Edge Burnout Paradise Medal of Honor Θα κάνω τη κλήρωση τη Πέμπτη το βράδυ (συμμετοχές μέχρι τις 19.00 της ίδιας ημέρας) οπότε στείλτε το παιχνίδι που επιθυμείτε και καλή τύχη! καλυτερα θα ελεγα ανοιξε νεο θεμα μιας κ αυτο ουσιαστικα "εκλεισε" και μπορει να μην μπει να το διαβασει. Λοιπον βαλε με για dead space και Medal Of Honor. Αν κανω το 3/3 θαω για λοττο/λαχειο/ κλπ κλπ
SOADNICK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 καλυτερα θα ελεγα ανοιξε νεο θεμα μιας κ αυτο ουσιαστικα "εκλεισε" και μπορει να μην μπει να το διαβασει. Λοιπον βαλε με για dead space και Medal Of Honor. Αν κανω το 3/3 θαω για λοττο/λαχειο/ κλπ κλπ Καλα ρε, αφου τα εδινα και 'γω αυτα, γιατι δεν εμπαινες?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 για metal ειχα δηλωσει νικο,ας κερδισει και τιποτα κανενας αλλος αλλωστε τερματισμενα τα εχω και τα 3 dead space,απλα το MOH δεν εχω βρει χρονο να το παιξω,ειδικα το τελευταιο.
Στεφανος123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Eυχαριστω πολυ νικο και μπραβο για την κινηση αυτη!
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Evo το πούλο πάλι Συγχαρητήρια στους νικητές (και στον Νίκο φυσικά για την πράξη του ) Το πούλο?! αγορίνα για δες εδώ: Crysis 2 Maximum Edition Dead Space Deux Ex: Human Revolution (από πλαίσιο) Metro 2033 τα κέρδισα από διαγωνισμό Α! +Dead Space 3 και Burnout Paradise για Origin... 1
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Έβαλα για να εμπλουτίσω την συλλογή μου μυξιάρη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα