SOADNICK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα στο forum και καλό χειμώνα Μιας και μου έμειναν μερικά κλειδιά απ το Humble Origin Bundle (όλα τα κλειδιά είναι για origin), είπα να τα δώσω εδώ, τα παιχνίδια είναι αυτά: Dead Space Crysis 2 Maximum Edition Medal of Honor Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Εσείς απλά δηλώνετε για ποιο(α) παιχνίδι(α) ενδιαφέρεστε και θα κάνω εγώ την κλήρωση* για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μόνη προϋπόθεση για να μπείτε στην κλήρωση: Να μην κάνατε account για την κλήρωση και μόνο, να είστε δηλαδή insomniacs απ τις 29/8 ή νωρίτερα. Πότε θα γίνει η κλήρωση δε ξέρω, αλλά υπολογίζω για Σεπτέμβρη, (~2/9), θα δω, ανάλογα και με τη συμμετοχή. Kαλή τύχη! Υ.Γ. *Η κλήρωση θα γίνει ή με το Random.org ή με πρόγραμμα της visual basic που έχω ήδη έτοιμο. Υ.Γ. #2 Αν υπάρχει κάποια αμφιβολία γύρω από την κλήρωση, ζητήστε μου τον κώδικα του προγράμματος ή αλλιώς πείτε μου να κάνω την κλήρωση σε stream.
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Medal of Honor Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising 25 Jun 2009 Κάνει?
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Επειδή δεν βλέπω και πολύ κόσμο άμα είμαι μόνο εγώ στην κλήρωση θα τα πάρω όλα?
SOADNICK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Επειδή δεν βλέπω και πολύ κόσμο άμα είμαι μόνο εγώ στην κλήρωση θα τα πάρω όλα? Αμεσως εσυ Εε, κοιτα βασικα ναι. Αμα δε θελει κανεις αλλος, και αμα τα θες ολα, στα δινω, δεν εχω προβλημα. Εσυ αρχικα για ποια παιχνιδια ενδιαφερεσαι? 1
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Medal of Honor Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Ο τζάμπας ζει ρε !
SOADNICK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Medal of Honor Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Οκ, τωρα περιμενουμε κι'αλλες συμμετοχες
Atallos1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Γραψε με για το Crysis ρε συ Soadnick Απλα θα λειπω μεχρι απο 1η Σεπτεμβρη μεχρι 7 , φανταζομαι δεν εχεις θεμα ( Θα σε παω Plat οταν γυρισω στο LoL )
SOADNICK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Γραψε με για το Crysis ρε συ Soadnick * Απλα θα λειπω μεχρι απο 1η Σεπτεμβρη μεχρι 7 , φανταζομαι δεν εχεις θεμα ( Θα σε παω Plat οταν γυρισω στο LoL )** *Οκ. Οχι, δεν υπαρχει κανενα θεμα, θα σου στειλω PM αν κερδισεις, dont worry. **Ποιο plat ρε συ?? Silver V να παω και θα ειμαι κομπλε, με εχει τρελανει στα +8/-7 LP
Xristaras12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 crysis 2 και metal of honor επιθυμω και μπραβο που τα δινεις και εσυ ετσι δημοσια (ΥΓ: λετε να σταθω για δευτερη φορα τυχερος; ηδη πηρα κλειδι απο αλλο συμφορουμιτη για BF3 ) καλη τυχη σε οσους μπουν!!!
SOADNICK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Πολυ ενδιαφερον βλεπω για το Dead Space @xristars, σε εβαλα, καλη τυχη και σε σενα.
sosat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Crysis 2 Maximum Edition Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising ευχαριστώ.
george9494 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Φίλε βάλε κ'εμένα μέσα μόνο για το Medal of Honor... Ευχαριστώ!!!
SOADNICK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 sosat, george9494, tass0s, ειστε μεσα. Καλη τυχη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα