socratis79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας μήπως γνωρίζει κάποιος .Έχω ένα sony vaio VPCEE3E1E , εχτές το βράδυ ενώ του έκανα κανονικά shut down σήμερα το πρωί ανοίγοντας το το μόνο που ανάβει είναι το κουμπί του power , όλα τα άλλα λαμπάκια νεκρά και φυσικά δεν δείχνει τίποτα . Έχω βγάλει την μπαταρία το έχω τρέξει με η χωρίς το καλώδιο άλλα τίποτα . Την ώρα που πατάω το power μόνο στιγμιαία ανάβουν τα λαμπάκια και αυτό είναι όλο . Τέλος τον τελευταίο καιρό είχα ένα θεματάκι με την οθόνη όπου κατα διαστήματα μου έβγαζε κάποιες κόκκινες αποχρώσεις , κουνώντας την λίγο το πρόβλημα διορθώνονταν -δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτό απλά το ανέφερα- . Ευχαριστώ...
socratis79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αν είναι μητρική πέταμα από την ταράτσα...τι να πω .... πάντως μου έχει βγάλει αρκετά προβλήματα ανά καιρούς το vaio ...
coolerman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 σε εξωτερική οθόνη δοκίμασες να δείς αν έχεις εικόνα;; κάρτα γραφικών ίσως κόκκινες γραμμές και τέτοια είναι κάρτα=πρόβλημα=reballing για να επανέλθει.
socratis79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το δοκίμασα αλλά τίποτα , δεν ανάβουν καν τα λαμπάκια παρά μόνο το power . Δεν ξέρω , λογικά αν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών δεν θα άναβε τουλάχιστον το λαμπάκι του σκληρού ή κάποιο άλλο ; Το άνοιξα ξανά κούμπωσα και τις μνήμες και τίποτα ...
coolerman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 κλείνει απότομα η συνεχίζει να δουλεύει άλλα δεν δείχνει τπτ η οθόνη;;
socratis79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μένει ανοιχτό κανονικά μόνο το κουμπί του power , δηλαδή δείχνει οτι περνάει ρεύμα , αλλά όλα τα άλλα λαμπάκια (σκληρού , μπαταρίας , wifi) είναι σβηστά , όπως κι η οθόνη επίσης που δεν δείχνει τίποτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα