Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας μήπως γνωρίζει κάποιος .Έχω ένα sony vaio VPCEE3E1E , εχτές το βράδυ ενώ του έκανα κανονικά shut down σήμερα το πρωί ανοίγοντας το το μόνο που ανάβει είναι το κουμπί του power , όλα τα άλλα λαμπάκια νεκρά και φυσικά δεν δείχνει τίποτα . Έχω βγάλει την μπαταρία το έχω τρέξει με η χωρίς το καλώδιο άλλα τίποτα . Την ώρα που πατάω το power μόνο στιγμιαία ανάβουν τα λαμπάκια και αυτό είναι όλο . Τέλος τον τελευταίο καιρό είχα ένα θεματάκι με την οθόνη όπου κατα διαστήματα μου έβγαζε κάποιες κόκκινες αποχρώσεις , κουνώντας την λίγο το πρόβλημα διορθώνονταν -δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτό απλά το ανέφερα- . Ευχαριστώ...

Δημοσ.

αν είναι μητρική πέταμα από την ταράτσα...τι να πω .... πάντως μου έχει βγάλει αρκετά προβλήματα ανά καιρούς το vaio ...

Δημοσ.

σε εξωτερική οθόνη δοκίμασες να δείς αν έχεις εικόνα;;

κάρτα γραφικών ίσως

κόκκινες γραμμές και τέτοια είναι κάρτα=πρόβλημα=reballing για να επανέλθει.

Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά τίποτα , δεν ανάβουν καν τα λαμπάκια παρά μόνο το power . Δεν ξέρω , λογικά αν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών δεν θα άναβε τουλάχιστον το λαμπάκι του σκληρού ή κάποιο άλλο ;  Το άνοιξα ξανά κούμπωσα και τις μνήμες και τίποτα ... 

Δημοσ.

Μένει ανοιχτό κανονικά μόνο το κουμπί του power  , δηλαδή δείχνει οτι περνάει ρεύμα , αλλά όλα τα άλλα λαμπάκια (σκληρού , μπαταρίας , wifi) είναι σβηστά , όπως κι η οθόνη επίσης που δεν δείχνει τίποτα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...