giorgos1966 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Kαλημερα παιδια.Ψαχνω μια οθονη για σταθερο pc,μεταχειρισμενη αλλα με καλα χαρακτηριστικα για επεξεργασιες HD video k foto.Εκτος βεβαια τα βασικα:σερφαρισμα κτλ.Δεν με ενδιαφερει καθολου να παιζει παιχνιδια!Υπαρχουν καποια συγκεκριμενα μοντελα,η πειτε μου με ποια κριτηρια να ψαξω;Κατι φθηνο κ καλο εαν γινετε.Ευχαριστω.
giorgos1966 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το budget δεν μας είπες... Για μεταχειρισμενη ψαχνω στα 50 ευρω.Δεν με νοιαζει αν ειναι λιγο παλιο μοντελο.Με νοιαζει να ειναι σε καλη κατασταση ομως.Και να μην ειναι κ τεραστια σε μεγεθος.
giorgos1966 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ενδιαφέρεσαι ακόμα και για CRT; Τι ειναι η CRT; Τι ειναι η CRT; Οχι μωρε και CRT....αυτες ειναι απο τα χρονια του Οθωνα.
george kesoglu Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 μεταχειρισμενη με 50 ευρο με καλα χρωματα ........μαλλον μονο crt θα βρεις 1
giorgos1966 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Παιδια την γωμη σας σε αυτες:http://www.ricardo.gr/buy/pc/othones/lcd-tft/othoni-samsung-20-tft-lcd-syncmaster-t200-metaheirismeni/v/an718473288/ και σε αυτην:http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/network/185183-monitor-led-lg-185-e1911s-bn-%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1/
Millennium Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να μάζευες χρήματα και να παίρνες μια καινούρια να κάνες δουλειά. Αν το πήρες απόφαση όμως για τόσο μικρή και μεταχειρισμένη τουλάχιστον προτίμησε με εγγύηση αν υπάρχει και από πωλητή με θετικές αξιολογήσεις.
Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 βρες τη πιο φτηνη με dvi ψαξε εδω στις αγγελιες παιρνεις και 22αρα.
giorgos1966 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να μάζευες χρήματα και να παίρνες μια καινούρια να κάνες δουλειά. Αν το πήρες απόφαση όμως για τόσο μικρή και μεταχειρισμένη τουλάχιστον προτίμησε με εγγύηση αν υπάρχει και από πωλητή με θετικές αξιολογήσεις. Φιλε μου μακαρι να μπορουσα να μαζευα....αλλα προεχει η οικογενεια.Ας παρω τωρα μια μεταχ/νη να κανω την δουλεια μου κ μελοντικα οταν περισεψει κανα φραγκο την παιρνω.Φτιαχνω απο την αρχη πυργο κτλ.
Millennium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καταλαβαίνω.Τότε κάνε αυτό που πε ο Ntinaras.
giorgos1966 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 https://www.google.gr/search?q=LG+Flatron+L1915S&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4KgjUrekHtGVhQf0n4C4DA&ved=0CDsQsAQ&biw=1366&bih=600#imgdii=_ Τετοιου ειδους οθονες παιδια τι λενε;Ειναι καλες σε χρωματα κ αποικονισεις εικονας;Εχω χρονια σε λαπτοπ 16:9 οθονη κ ρωταω εαν θα εχω προβλημα.Εκτος εαν ειναι θεμα συνηθειας κ μονο.Βλεπω βιντεακια σε 16:9 συνηθως.
MauMaus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 η παλια μου οθονη τετοια ειναι την ειχα χρυσοπληρωσει πριν πολλα χρονια 420 ευρα αν θυμαμαι καλα ! (τι καλα που ηταν οταν ειχαμε κ τα πεταγαμε , πεταμενα λεφτα τα θεωρω) τωρα ουτε που ξερω που ειναι πεταμενη! κοιτα απο χρωμματα απεικονιση κτλ ειναι μια χαρα ! στις ταινιες ομως θα εχεις προβλημα δεν ειναι οτι καλυτερο για 16/9 αφηνει πολυ μεγαλο κενο πανω κατω ..
giorgos1966 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 η παλια μου οθονη τετοια ειναι την ειχα χρυσοπληρωσει πριν πολλα χρονια 420 ευρα αν θυμαμαι καλα ! (τι καλα που ηταν οταν ειχαμε κ τα πεταγαμε , πεταμενα λεφτα τα θεωρω) τωρα ουτε που ξερω που ειναι πεταμενη! κοιτα απο χρωμματα απεικονιση κτλ ειναι μια χαρα ! στις ταινιες ομως θα εχεις προβλημα δεν ειναι οτι καλυτερο για 16/9 αφηνει πολυ μεγαλο κενο πανω κατω .. Καλημερα.Δηλαδη οι monitor δεν κανουν για video editing,σαν οθονη ασχετα με τι αναλυση θα εχει;Εχω βρει καποιες απο την cosmodata με εγγυηση 1 χρονο.....σε καλες τιμες πιστευω(Εizo).
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 για ποιο λογο να παρεις τετοιο πραγμα ενω με τα ιδια λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα