Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να διαγραψω αρχειο!

firegarden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω δημιουργησει ενα αρχειο Divx στον σκληρο μου,το οποιο θελω να σβησω αλλα το προβλημα ειναι οτι οταν παταω διαγραφη ,μου βγαζει το μηνυμα οτι το αρχειο δεν μπορει να διαγραφει γιατι χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα,ενω κανενα προγραμμα δεν το χρησιμοποιει!Εκανα επανεκκινηση αλλα το προβλημα παραμενει!Το αρχειο ειναι αρκετα μεγαλο(1,4gb).Εχω τα Windows XP Pro English.Eχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να τρεχει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dexi click sto taskbar/task manager/apllications i prosseses.Des an exei kana prog ekei pou den to xreiazesai na einai anoikto kai kleisto.

Epeiseis apo to run trexe to msconfig pali gia to idio pragma.Logika trexei sto background to programma pou exeis gia to ripping tou dvd...

Κάνε ένα κλικ πάνω του και περίμενε 30'' πριν το διαγράψεις. Τα ΧΡ προσπαθούν να το ανοιξουν για preview( ακόμα κι αν δεν έχεις επιλέξει κάτι τέτοιο) και για να το κάνουν αυτό διαβάζουν ολο το avi. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο αργή η διαδικασία.

loipon to sistima locking ton arxeion ton XP einai h pio adiafanis ipiresia pou exoun ta windows....

se mena epiane ena kolpaki....

ftiakse ston idio katalogo ena arxeio txt, dialekse me ctrl prota auto kai meta to arxeio pou einai klidomeno....

kai meta sbista ....

:)

filika hayzel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...