qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Όταν ήμουν με 1 GB λοιπόν δεν ήμουν και ξαφνικά έπεφτα, δεν ήμουν ποτέ εκεί που θα μπορούσε η κάρτα να είναι και έριχνα ρυθμίσεις για να είμαι σε playable frames Με τη δική σου λογική αν είχαμε μια titan των 512MB δε θα υπήρχε πρόβλημα; προφανώς και θα υπήρχε Τώρα τι συζητάμε; αν θα έχεις πρόβλημα σε 1080 με 2, που όλοι δεχόμαστε ότι δύσκολα θα έχεις (παρόλα αυτά έχουμε διαπιστώσει ότι δεν είναι και απίθανο) ή προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε την Nvidia που τσιγκουνευεται τη ram? Ας την έβαζε και ας ήταν άχρηστη , καλύτερα να μη τη σκέφτεσαι ποτέ , παρά να τη σκεφτείς έστω και μια φορά. Το ότι θα ανέβαιναν πολύ οι τιμές δε το δέχομαι σαν επιχείρημα και μου φαίνεται δυστυχώς παράλογη η επιπλέον χρέωση των εκδόσεων με 4, γίνεται όμως γιατί η Nvidia δεν έβαλε 3 η και 4 στα reference μοντέλα Προφανώς με 70 ευρώ επιπλέον δεν αξίζουν τα 4, αλλά και οι στάνταρ εκδόσεις που έχουν 2 δε μου φαίνονται αρκετές και futureproof
Prospector8 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εγω πιστευω ο μονος σωστος και εγκυρος τροπος θα ηταν να συγκριναμε πχ την 760 2gb vs 4gb,μονο ετσι θα καταληξουμε καπου. 1
qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εγω πιστευω ο μονος σωστος και εγκυρος τροπος θα ηταν να συγκριναμε πχ την 760 2gb vs 4gb,μονο ετσι θα καταληξουμε καπου.Σίγουρα
Doc1355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 @qsis Μου δειχνεις οτι παρεξηγησε και δεν υπαρχει λογος.. Δεν παω να την ανεβασω ή να την δικαιολογησω σαν εταιρια για το οτι βγαζει καρτες με 2gb. Ετσι γουσταρει ετσι κανει,οποιος θελει τις αγοραζει...και εγω οι περισσοτερες καρτες που εχω παρει ειναι AMD..και; Δεν προσπαθω να πω οτι δεν υπαρχει θεμα,ψαχνω να δω ποσο μεγαλο μπορει ειναι αυτο το θεμα που υπαρχει και σε ποιες περιπτωσεις. Ειπα οτι εχω την εντυπωση αυτη,με οτι εχω δει στις καρτες μου ως τωρα. Λες οτι δεν θα αποδοσει τα μεγιστα,ποσο παραπανω θα ειναι αυτο το μεγιστο; Αυτο ψαχνω να δω και η προσωπικη μου γνωμη ειναι αυτο που ειπα πριν,αν μιλαμε για 6-7 frames εγω προσωπικα το θεωρω αστειο να κατσω να ασχοληθω παραπανω! That's it.. Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 1
Prospector8 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν μπορω να βγαλω ακρη αληθεια.. Διαβαζω εδω λιγα πραγματα http://www.hardocp.com/article/2013/01/14/asus_geforce_gtx_670_directcu_ii_4gb_sli_review/9#.UiHyJxt7J8E (σε καποια φαση λεει: "As it stands, the GTX 670 is just a bit underpowered, even in 2-way SLI, to show the benefit of the higher VRAM capacity" Aκαι σκεφτομαι οτι για να αρχισει να ανεβαινει η Vram σιγουρα θελε MsAA x4 και πανω.Μετα σημαντικο ρολο παιζει η αναλυση . Μετα να ειναι ΠΟΛΥ δυνατη η καρτα για να την αξιοποιησει.. Ε μετα βλεπω και αυτο εδω και τρελενομαι http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/62594-galaxy-gtx-770-gc-4gb-review-5.html ,ΚΑΙ τα 2 απολυτα παιχνιδια για Vram , KAΙ 1440P αναλυση,ΚΑΙ MsAA x4,πειτε μου τωρα γιατι η Galaxy 770 4gb δεν ειναι ΠΑΝΩ απο τις υπολοιπες 2gb 770?!?!? Αρα?? Θα σας πω εγω αρα.. BULL @#^%ING SHITS! Που εισαι @Jim?? Κομπλε θα παιζεις το Bf4 μην σε απασχολησει καθολου η Vram σου ,αν εχεις 35Fps θα ειναι το οριο της δυναμης της καρτας σου,και 4Gb να ειχες ιδια fps ακριβως θα εβγαζες. ΤΕΛΟΣ!
Prospector8 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ΟΧΙ ΑΣΕ ΜΕ ! Στο Conclusion της Galaxy 770 4gb "Naturally, the GC’s primary selling point is that 4GB of GDDR5 which panders to an odd theory some have that more memory is always better. The additional allotment may arguably be beneficial to framerates at even higher multi monitor and 4K resolutions but we’d beg to differ. As we’ve seen again and again, increased memory size will hardly ever allow a card to return completely playable framerates where the reference version could not. The reason for this is simple: the architecture itself becomes a bottleneck long before framebuffer limitations are reached. " Τωρα πιστευω καπου καταληξαμε.. 1
Fulgore1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ΟΧΙ ΑΣΕ ΜΕ ! Στο Conclusion της Galaxy 770 4gb "Naturally, the GC’s primary selling point is that 4GB of GDDR5 which panders to an odd theory some have that more memory is always better. The additional allotment may arguably be beneficial to framerates at even higher multi monitor and 4K resolutions but we’d beg to differ. As we’ve seen again and again, increased memory size will hardly ever allow a card to return completely playable framerates where the reference version could not. The reason for this is simple: the architecture itself becomes a bottleneck long before framebuffer limitations are reached. " Τωρα πιστευω καπου καταληξαμε.. Και εγω αυτα που εκανες link προσπαθουσα να πως σε αλλο παρομοιο post,αλλα χωρις αποτελεσμα http://www.insomnia.gr/topic/497491-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/page-2
qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 @qsis Μου δειχνεις οτι παρεξηγησε και δεν υπαρχει λογος.. καμία σχέση The reason for this is simple: the architecture itself becomes a bottleneck long before framebuffer limitations are reached. " Τωρα πιστευω καπου καταληξαμε.. εγώ θα στοχεύσω εδώ γιατί αυτό είναι το ζουμί και θα συμφωνήσω το δικό μου κόλλημα όμως είναι άλλο, βάλε εσύ τη μνήμη και αχρείαστη να είναι γιατί δε ξέρουμε αν κάποιος βαρεμένος αύριο μεθαύριο βγάλει παιχνίδι που ξεπεράσει τα 2 GB το χουμε ξαναπεί το νόημα της μνήμης είναι κυρίως για διπλές κάρτες και πολύ μεγάλες αναλύσεις, από την άλλη ομως για το ψυχολογικό κομμάτι και μόνο προτιμώ να έχω 1-2GB να κάθονται , παρά να έχω κάτω από 1 να κάθεται ή γενικά να πλησιάζω στο όριο φυσικά δε προτείνω σε κανένα την 760 με τα 4 γιατί είναι πολύ ακριβή , θα ήθελα να υπήρχαν κάρτες με 3 και 4 στα χρήματα που υπάρχουν σήμερα αυτές με 2. και πάλι θα είχαν κέρδος 3
Ashmadia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Just my 2 cents, μην ξεχνατε οποιοδηποτε optimization πεφτει απο τους developers για να "φτανουν" τα 2gb. Ουτως η αλλως, οι καρτες με 2gb αποτελουν την πλειοψηφια της αγορας. Doc με 2gb δεν εισαι σε sli? Τον εχετε ακουσει να μετανοιωνει για την επιλογη του, ή να ειναι δυσαρεστημενος με τις επιδοσεις των καρτων, μεχρι τωρα?
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ΟΧΙ ΑΣΕ ΜΕ ! Στο Conclusion της Galaxy 770 4gb "Naturally, the GC’s primary selling point is that 4GB of GDDR5 which panders to an odd theory some have that more memory is always better. The additional allotment may arguably be beneficial to framerates at even higher multi monitor and 4K resolutions but we’d beg to differ. As we’ve seen again and again, increased memory size will hardly ever allow a card to return completely playable framerates where the reference version could not. The reason for this is simple: the architecture itself becomes a bottleneck long before framebuffer limitations are reached. " Τωρα πιστευω καπου καταληξαμε.. και τι δικαιολογία θα βρίσκουμε τώρα για να αποφεύγουμε τη σάπια Nvidia? jim την πάτησες φιλαράκο έπρεπε να πάρεις 7950 με την άπλετη ραμ...όπως και τα παιδιά με τις 770 sli.NOT! Και εγω αυτα που εκανες link προσπαθουσα να πως σε αλλο παρομοιο post,αλλα χωρις αποτελεσμα http://www.insomnia.gr/topic/497491-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/page-2 flugor1 το συνεχίζεις.... το λινκ του Prospector8 τι λέει;(πράγμα που ούτε εγώ το ήξερα σύμφωνα με τα γραφόμενα μερικών) ότι ακόμα και σε αναλύσεις 2560*1440p η διαφορά στη ραμ ήταν ανούσια.το 4Κ δεν είναι 2560*1440p.- στο sli crossfire δεν γνωρίζω τι γίνετε εσύ τα μπουρδούκλωσες και έλεγες ότι πάνω από 23" θέλεις κάρτα με περισσότερη ραμ(σκέτη παραπληροφόρηση δηλαδή)από τη στιγμή που στην αγορά υπάρχουν μόνιτορ με παραπάνω από 23" στα 1080p!και όλα αυτά σε σύνθεση των 700€ .είναι δυνατόν να βάλεις μόνιτορ με 2560*1440p σε αυτό το μπάτζετ;ΌΧΙ! εκ των υστέρων ήθελες να μου κάνεις και μάθημα... άντε μου χεις γυρίσει το μυαλό με τα κουφά.
Fulgore1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπον επειδη παλι αρχιζεις τα δικα σου,εγω μιλαγα γενικα με τα monitor τι παιζει,στο topic που εκανα link πιο πανω,και οπως εγραψα και στο σχολιο 30 στο αναλογο topic '''τα 4gb τα χρειαζεσαι οταν πας πανω σε ενα monitor ανω των 24'' ή αν παιζεις σε 3 monitor μαζι.'' Ανω των 24'' monitor ειναι 27ρι monitor και σε αναλυση 2560*1440,οπως σου εγραψα και στο pm μετα σε 1080p δεν χρειαζεται παραπανω gb. Μην προσπαθεις να παραπληροφορεις τον κοσμο τσαμπα,το υπογραμμισα και στο παραπανω σχολιο 38 που λεει κυριως σε συγκεκριμενες αναλυσεις και πολλαπλα monitor ισως να δικαιολογειται η 4gb.Ελεος δηλαδη... Τελος παντων ρωτα και καποιον αλλον αν θες τι παιζει με τις αναλυσεις μιας και εγω τα λεω λαθος.Το σταματαω εδω. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2013 από Fulgore1 2
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Λοιπον επειδη παλι αρχιζεις τα δικα σου,εγω μιλαγα γενικα με τα monitor τι παιζει,στο topic που εκανα link πιο πανω,και οπως εγραψα και στο σχολιο 30 στο αναλογο topic '''τα 4gb τα χρειαζεσαι οταν πας πανω σε ενα monitor ανω των 24'' ή αν παιζεις σε 3 monitor μαζι.'' Ανω των 24'' monitor ειναι 27ρι monitor και σε αναλυση 2560*1440,οπως σου εγραψα και στο pm μετα σε 1080p δεν χρειαζεται φυσικα δεν χρειαζεσαι παραπανω gb. Μην προσπαθεις να παραπληροφορεις τον κοσμο τσαμπα,το υπογραμμισα και στο παραπανω σχολιο 38 που λεει κυριως σε συγκεκριμενες αναλυσεις και πολλαπλα monitor ισως να δικαιολογειται η 4gb.Ελεος δηλαδη... Τελος παντων ρωτα και καποιον αλλον αν θες τι παιζει με τις αναλυσεις μιας και εγω τα λεω λαθος.Το σταματαω εδω. τι να ρωτήσω???? στα σχόλια σου αποτρέπεις καθαρά τον χρήστη για αγορά πάνω από 23" λόγο τιμής και ότι "πάνω από 23" θέλεις περισσότερα giga στη μνήμη" τι είναι αυτό????δεν είναι παραπληροφόρηση????ο χρήστης σου δείχνει ένα 27" μόνιτορ σε ανάλυση 1980*1080p(άσχετα αν η συγκεκριμένη έχει 600€)και συ του λες τα δικά σου. στην αγορά υπάρχουν μόνιτορ και 27" στα 1080p.E-Λ-Ε-Ο-Σ.αντί να πεις ένα ευχαριστώ προσπαθείς να με βγάλεις ψεύτη. μη με αναγκάσεις να πω αυτό που λένε στο χωριό μου και με χάσει το φόρουμ .άντε με το καλό
Doc1355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Just my 2 cents, μην ξεχνατε οποιοδηποτε optimization πεφτει απο τους developers για να "φτανουν" τα 2gb. Ουτως η αλλως, οι καρτες με 2gb αποτελουν την πλειοψηφια της αγορας. Doc με 2gb δεν εισαι σε sli? Τον εχετε ακουσει να μετανοιωνει για την επιλογη του, ή να ειναι δυσαρεστημενος με τις επιδοσεις των καρτων, μεχρι τωρα? Yeap! GTX770 sli έχω και δεν παρατηρώ καμία διαφορά στα frames,είτε η μνήμη που είναι σε χρήση είναι 1800mb είτε 2000+mb.. Αυτό είδα και μου κίνησε την περιέργεια να μάθω τι γίνεται σε single gpu φάση για να δω αν αυτή η μη πτώση οφείλεται στο ότι έχω sli άρα περισσότερη "δύναμη"!
Zaknafein Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Η ύπαρξη 2ης οθόνης πόσο επιρρεάζει τις απαιτήσεις σε VRAM; Δεν εννοώ να τρέχει ένα παιχνίδι και στις 2, αλλά στην κύρια να τρέχει σε πλήρη οθόνη πχ BF3 και στην δεύτερη Firefox/TS/Skype κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα