Fulgore1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Σε ποια παιχνιδια τερματιζει η μνημη οπως λες στο full?
JimRdesign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Σε ποια παιχνιδια τερματιζει η μνημη οπως λες στο full? metro ll,skyrim with mods και hitman
Prospector8 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 @Doc Ναι σωστη παρατηρηση,εννοειται στα full αλλα εχω την εντυπωση οπως παρατηρησαμε με τον Qsis στα τεστ που καναμε στο Hitman,ακομα και με Msaa x4 ξεπερασει τα 2gb Vram. Αν θυμαμαι καθαρα ετσι,καλυτερα να μας το επιβαιωσει ο ιδιος. @Jim Και Metro ε?? Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ετυχε να δω την Vram στο Metro LL,θα το κοιταξω καποια στιγμη.
Doc1355 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 @Doc Ναι σωστη παρατηρηση,εννοειται στα full αλλα εχω την εντυπωση οπως παρατηρησαμε με τον Qsis στα τεστ που καναμε στο Hitman,ακομα και με Msaa x4 ξεπερασει τα 2gb Vram. Αν θυμαμαι καθαρα ετσι,καλυτερα να μας το επιβαιωσει ο ιδιος. Ωραια,εκει που τερματιζει η μνημη τι επιπτωσεις εχει αυτο στην αποδοση της καρτας; Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App
JimRdesign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ωραια,εκει που τερματιζει η μνημη τι επιπτωσεις εχει αυτο στην αποδοση της καρτας; Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App να πώ την αλήθεια δέν ξέρω αν η έλλειψη μνήμης προκαλεί frame drop ή χαμηλότερη ποιότητα απεικόνισης
Doc1355 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 να πώ την αλήθεια δέν ξέρω αν η έλλειψη μνήμης προκαλεί frame drop ή χαμηλότερη ποιότητα απεικόνισης Εκεί θέλω να δω τι και πως ισχύει από αυτά που λέμε-διαβάζουμε τόσες μέρες για την μη επαρκή μνήμη και τα παιχνίδια που την fullάρουν! Κάνε λίγες δοκιμές αν έχεις την καλοσύνη και δείξε μας τι κάνει η δικιά σου όταν η μνήμη φτάνει στο full... Μπορείς να το δεις και στο διάγραμμα του Afterburner αν ενεργοποιήσεις στο monitoring να σου δείχνει και framerate
Prospector8 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Θα σου πω και εγω την εμπειρια μου,διοτι οταν εκανε καναμε ταυτοχρονα τεστ με τον Qsis εγω ημουν με 760 πανω στο pc. Εδω ξεκιναμε http://www.insomnia.gr/topic/493075-gigabyte-gtx-760-oc-2gb-vs-gigabyte-7950-3gb-συγκριτικο-με-benchmarks/?p=52529567 ,οποτε παιρνεις μια ιδεα τι παιχτηκε. Η εμπειρια μου ποια ηταν? Επαιζα κομπλε χωρις κανενα σοβαρο προβλημα αλλα τα fps δεν ηταν τοσο ψηλα οσο περιμενα,στα x4 το msaa παντα μιλαμε,λογικα η καρτα ειχε τερματισει εκει around 60fps δεν μπορουσε παραπανω,τωρα αν με ρωτησεις γιατι εχει μια 7950 πανω απο 10fps διαφορα απο μια 760 (σορυ για το spoil) ,δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια.. Θεμα driver ειναι?? Θεμα μνημης?? Δεν επαιξα και πολλες ωρες οπως ο qsis που εφτασε την μνημη 2800Mb,αλλα αμα δεις το 15 λεπτo γραφημα μου ειναι συνεχεια ΣΤΑΘΕΡΟ στα 1828mb. Παντως σιγουρα δεν ειχα την απαισια εμπειρια με την 5870 1gb οταν βγηκε το BF3 Που μετα απο 5 λεπτα ειχα συνεχεια spikes και κολληματα.
Gamingpc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Full gore πηρα το συγκεκριμενο γιατι ηθελα corsair λογο οτι μου ειχε καρφωθει Επισεις πηρα την 770 4GB gigabyte τελικα και ελεγε πανω απαραιτητο τροφοδοτικο 600w :/σε αποδοση ειναι καλυτερο το 550 xfx?και επισεις σκευτομαι next summer για SLI
Hawk7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Επισεις πηρα την 770 4GB gigabyte Και καλα εκανες.Η διαισθηση,μου λεει οτι στο αμεσο μελλον αν θελουμε ολοι games στο Full ακομη και στα 1080p,θα φαμε πορτα με τα 2 γιγα! Μπορει να μην συναντατε σε ολα σημερα,αλλα στα επομενα 2 χρονια,θα γινεται σε ολα!Αλλαζει πολυ γρηγορα η τεχνολογια και τα γραφικα των games γινονται πολθ βαρια,οποτε καλυτερα,εσω ετοιμος... Διαφορα 45 ευρω,δεν ειναι και κατι τραγικο. Οποτε 4 γιγα απο εδω και περα,ιδιαιτερα με το σκεπτικο sli,cf κλπ,επιβαλετε πλεον. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ποιο Metro Last Light, ούτε 1GB δεν έτρωγε αυτό με 2xSSAA.. Τα 2GB είναι υπερ-αρκετά για 1080P, εκτός και αν ασχολείσαι τόσο πολύ με Skyrim + mods.
omghi2u Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Οποτε 4 γιγα απο εδω και περα,ιδιαιτερα με το σκεπτικο sli,cf κλπ,επιβαλετε πλεον. και με τις 780 που ειναι 3 γκιγκα τι γινεται ρε παιδια?
qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 @Jim Και Metro ε?? Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ετυχε να δω την Vram στο Metro LL,θα το κοιταξω καποια στιγμη. το metro δε θέλει πολλή μνήμη Εκεί θέλω να δω τι και πως ισχύει από αυτά που λέμε-διαβάζουμε τόσες μέρες για την μη επαρκή μνήμη και τα παιχνίδια που την fullάρουν! Κάνε λίγες δοκιμές αν έχεις την καλοσύνη και δείξε μας τι κάνει η δικιά σου όταν η μνήμη φτάνει στο full... Μπορείς να το δεις και στο διάγραμμα του Afterburner αν ενεργοποιήσεις στο monitoring να σου δείχνει και framerate κάρτα με 1GB δεν είχες ποτέ; τι τι κάνουν; πέφτουν τα fps και αναγκάζεσαι να ρίξεις ρυθμίσεις αν και όταν η μνήμη φουλάρει
TEOKOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Σε 2 ίδιες κάρτες η 1 με 2gb και η άλλη με 4gb (oc η stock),αυτή με τα 2gb είναι γρηγορότερη σε ότι παιχνίδι ,bench κυκλοφορούσε μέχρι πρότινος, και έχω δοκιμάσει.( hitman,skyrim και μερικά άλλα δεν έχω δοκιμάσει.) Κάπου έχω ανεβάσει valley bench εδώ μέσα. Αν υπάρχει ενδιαφέρον να ψάξω να τα βρώ. Πραγματικά δεν ξέρω που οφείλεται αυτό εκτός εάν η 4gb ήταν super μπανάνα.
Fulgore1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 4gb κυριως αν ειχε αγορασει κανενα 27αρι Monitor και επαιζε σε 1440p,αλλα απο αλλο topic που ρωταγε για Monitor σε 23αρι θα παει αρα για μενα προσωπικα κακως πηρε την 4gb εκδοση καθαρα λογω χρηματων.70ευρο διαφορα.Μια απο τα ιδια και για το corsair μια χαρα ειναι αλλα ειναι αρκετα ακριβα. Δες και μονος σου ts τι διαφορα εχουν στις τιμες http://www.skroutz.gr/s/348198/XFX-ProSeries-650W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html 80 http://www.skroutz.gr/s/2645781/Corsair-Enthusiast-Series-Modular-TX750M-80Plus-Bronze.html 118 Διαφορα 38ευρο http://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html 373 http://www.skroutz.gr/s/3540598/Gigabyte-GeForce-GTX770-4GB-WindForce-3X-OC.html 436 Διαφορα 65ευρο Συνολο και απο τα 2 100+ευρο που θα μπορουσες να τα βαλεις σε μια καλυτερη οθονη οπως την http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+ultrasharp+u2412m Γιαυτο εγραψα παραπανω οτι κακως που δεν μας ακουσες με αυτο το σκεπτικο.
Doc1355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 κάρτα με 1GB δεν είχες ποτέ; τι τι κάνουν; πέφτουν τα fps και αναγκάζεσαι να ρίξεις ρυθμίσεις αν και όταν η μνήμη φουλάρει Ειχα.. Πεφτουν..χμμ οκ Εκει που εισαι στα 60 frames και ξαφνικα fullαρει η μνημη πεφτουν στα 30 ας πουμε; Αυτο θελω να μαθω εγω,γιατι αν απο τα 60-70 παει 6-7 frames κατω ειναι αστειο να το συζηταμε κατα την γνωμη μου. Μιλαω παντα για καρτες που εχουν την δυνατοτητα να βγαλουν αρκετα frames και οχι καρτες που θα παιξεις με 30-40 max! Επισης θελω να δω σε ιδιο συστημα μια 760 2gb και μια 760 4gb να δουμε τι διαφορα θα εχουν... Και ξαναλεω μιλαω για single,καθως εχω την εντυπωση πως σε mGpu η διαφορα ειναι ακομα μικροτερη λογο περισσοτερης "δυναμης" των καρτων. Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα