Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζήτησα για βοήθεια και τελικά το εφτιαξα μονος μου...Απίστευτο αυτο το ελληνικό chatting.Ρωτάς κάτι για κουρτίνες και οι άλλοι τσακώνονται για το πια είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα προσπαθώντας να σου απαντήσουν,ΚΑΙ καλα... Ας κλείσει το θέμα παρακαλώ.

Δημοσ.

Ζήτησα για βοήθεια και τελικά το εφτιαξα μονος μου...Απίστευτο αυτο το ελληνικό chatting.Ρωτάς κάτι για κουρτίνες και οι άλλοι τσακώνονται για το πια είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα προσπαθώντας να σου απαντήσουν,ΚΑΙ καλα... Ας κλείσει το θέμα παρακαλώ.

Ναι εχεις δικιο δεν σε βοηθησαμε στην συνθεση του Pc που ηθελες δηλαδη πχ αυτα που σου εγραψα στο σχολιο 9 και 14 ηταν ασχετα με αυτο που ηθελες και δεν σε καλυψαν..Και κανενα ευχαριστω δεν θα εβλαπτε,αλλα το ξεχασα ζηταω πολλα..Τελος παντων αφου κατεληξες,ολα καλα.

Δημοσ.

ποιες ομάδες DimPapanik;

εγώ με το frugol1 για οθόνη μιλούσαμε που ήθελες 27".

όπως είδες και με 230-240€ μπορείς να αποκτήσεις 27" μόνιτορ.τα υπόλοιπα αφού διάλεξες μόνος σου επεξεργαστή που είναι το πρόβλημα;

βάζεις την μητρική που προτάθηκε και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Τι παιχνιδια θες να παιζεις πες μας πρωτα 

Ρε Rellik συγνωμη αλλα οι παραπανω προτασεις τι ρολο βαρανε?140-160ευρο μητρικη σε 700 ευρο budget???Εισαι με τα καλα σου???Τι θα πει οτι αν θελει Oc να βαλει αυτες τις μητρικες??

Αν πχ βαλει τις μητρικες που προτεινεις η καρτα γραφικων θα κοστιζει πιο φτηνα απο οσο η μητρικη(7790,7850,650tiboost)στα λεφτα αυτα σε Gaming Pc <_< 

Δηλαδή είναι πολύ παράξενο να βάλει μια από αυτές τις μητρικές το πόσο θα κοστίζει η κάρτα γραφικών άσχετο βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...